gra kto tam bo chcialem wplacic jakas kase sprawdzic jak tam bedzie szlo :P
Chciałem do nich wpłacić ale jak zobaczyłem warunki promocji to szok.. 5 razy tzreba obrócić kase i jeszcze zrobić to w 1 miesiąc..śmieszni troche są:)
Chciałem do nich wpłacić ale jak zobaczyłem warunki promocji to szok.. 5 razy tzreba obrócić kase i jeszcze zrobić to w 1 miesiąc..śmieszni troche są:)
ale to chyba do promocji kibic..... a do tej 1-2-3 nie ma limitu czasu
ale to chyba do promocji kibic..... a do tej 1-2-3 nie ma limitu czasu
NA 99% jest limit 1 miesiąc ..przynajmniej kiedys byl dopoki nie usuneli regulaminu promocji.. hheh. Śmieszny bukmacher są promocje a nie ma o nich nic napisanego na stronie.. ;)
na 100% nie ma bo w regulminie kibica byla o tym mowa a w regulaminie 1-2-3 nie ma nic o tym wiec chyba nie ma ale dla pewnosci napisze do supportu bo ejsli jest limit to lejej ja na nich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum