FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Typy Orange Ekstraklasa
Autor Wiadomość
pafcio
Administrator

Wysłany: 2007-08-13, 15:17   

Zaległy mecz 1 kolejki:
Wisla Krakow-Gornik Zabrze 1 1.23 lub handi -1 1.58 betgun

Wisła swoją forme pokazała w turnieju w Stanach oraz w 2 i 3 kolejce obecnego sezonu. Zwycięstwa 0-1 w Lubinie z tamtejszym Zagłębiem i 4-0 z Korona w Krakowie budzą optymizm kibiców krakowskich na ten sezon. Górnik obecny sezon zaczal od olbrzymiego falstary 0-3 z Legią i 4-1 z Lechem. Zespół ma kilku nowych graczy i widać ze nie są zgrani i nie wytrzymują ciśnienia jakie na nich ciaży od poczatku tego sezonu. Widze tutaj pewne zwycięstwo Wisły.

Gonzo
Moderator

Wysłany: 2007-08-13, 16:49   

-1 mozna moim zdaniem grac smialo bo jednak czysta 1 to smiechowy kurs, Wisla wedlug mnie w tym sezonie bedzie dominowala jak przez pare poprzednich lat. Gownik jak zwykle nawzmacnial sie i poki co chyba maja najgorszy bilans bramkowy w lidze mimo iz rozegrali tylko dwa mecze 0:3 z legia i 4:1 z lechem... Wisla powinna srogo ich zlac, dla mnie AH -1 jak najbardziej ok.

Edit:

Dodac trzeba ze Wisla bez Kosowskiego zagra, mimo wszystko nie sadze zeby przez to mogli nie wygrac tego meczu.

pafcio
Administrator

Wysłany: 2007-08-14, 22:40   

Cytat
Wisla Krakow-Gornik Zabrze 1 1.23 (+) lub handi -1 1.58 betgun (+) 2-0

I poprzednia kolejka:
Cytat
Ruch Ch. - Sosnowiec 1x. 1.20 betsafe (+) 1-0
Wisla K. - Korona 1 1.50 expekt (+) 4-0

Gonzo
Moderator

Wysłany: 2007-08-14, 22:56   

wisla izi, leje rowno, meczu nie ogladalem coprawda wiec nie wiem czy mieli jakas tam super przewage, ale 2:0 w pierwszej polowie wydaje sie ze na luzie wygrali;)

beaglemaniacs
Użytownik

Wysłany: 2007-08-25, 10:07   

Belchatow - Wisla Krakow
typ:X
kurs:3,3
Buk:expekt

Wicelider poprzedniego sezonu gra z slaba wisla poprzedniego sezonu ale teraz jest niesamowicie mocna nowe transwery poomogly wisle stanac na nogi i teraz na 4 meczy 4 wygrane 10-1 to bilans bramkowy !! Belchatow na 4 mecze wygral jeden z slaba Korona Kielce dwa z remisowal z Groclinem i Widzewem i jeden przegral z liderem poprzedniego sezonu Zaglebiem Lubin. Bedzie to napewno mocny mecz bechatow musi sie wziosc jezeli chce powtorzyc sukces poprzedniego sezonu wiec remis z mocna wisla bedzie to naprawde dobry wynik na wlasnym boisku .

beaglemaniacs
Użytownik

Wysłany: 2007-08-25, 10:15   

Legia Warszawa - Zaglebie Sosnowiec
typ:1
kurs:1.22

Legia podobnie jak wisla krakow jest w tym sezonie bardzo mocna na 4 mecze 4 wygrana tylko nie jest tak dobry bilans bramkowy jak u Bialej gawizdy bo 6-0 .Zaglebie to najslabszy zespol jaki dostal sie do 1 ligi ale ma juz pewne ze spada o jedna lige i teraz walczy ab ybyc w drugiej lidze boadz beda w 3 lidze. Narazie nic im nie wychodzi , wyglada jakby byli zalamani i nie chcialo im sie grac bo na 4 mecze 1 wygrana z dosc slaba Polonia Bytom i 3 porazki .Legia musi to wykorzystac i wygrac tak latwe spotkanie !!

beaglemaniacs
Użytownik

Wysłany: 2007-08-25, 10:20   

Odra Wodzislaw - Zaglebie Lubin
typ:2
kurs:2.1
Buk:Unibet

Zaglebie lider Ekstraklasy gral w el do LM aleniestety okazali sie za slabi . teraz musza sie skupic na lidze bo narazie nie za dobrze na 4 mecze 2 wygrane i 1 remis i 1 porazka .oDra ma 1 zwyciestwo i dwa remis i 1 porazka .Sadze ze Zaglebie te spotkanie wygra bo musi wkoncu sie przelamac i gonic faworytow bo Wisla i Legia widac ze latwo nie odpuszcza !!

beaglemaniacs
Użytownik

Wysłany: 2007-08-25, 21:50   

Cytat
Belchatow - Wisla Krakow (+)
typ:X
kurs:3,3

beaglemaniacs napisał/a
Legia Warszawa - Zaglebie Sosnowiec (+)
kurs:1.22

beaglemaniacs napisał/a
Odra Wodzislaw - Zaglebie Lubin (+)
typ:2
kurs:2.1
Buk:Unibet

:-D

logitech00
Użytownik

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2007-08-31, 10:45   

Zaglebie Lubin - Legia Warszawa
kurs:2,55
Sportingbet

Lider poprzedniego podejmuje Lidera tego sezonu Legie Warszawe.Legia podczas 5 kolejek nie stracili jeszcze gola a strzelili 11 , swietny bilans graczy Legii.Zaglebie 3-1-1 to ich bilans 7-4 w bramkach .W poprzednim sezonie Lubin wygral dwa razy z LEgia mam nadzieje ze dzisiaj tez sie tak stanie bo musza sie wziosc do roboty maja 5 pkt straty do Legii .

logitech00
Użytownik

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2007-08-31, 10:49   

Zaglebie Sosnowiec - Jagiellonia Bialystok
kurs:2,4
Unibet

Zaglebie to ostatni zespol ligi ma 0 pkt mimo ze wygrali jedno spotkanie mieli ujemne punkty za afere ustawiania meczy i teraz spadaja do 2 badz 3 ligi wiec musza sie bronic zeby z powrotem wrocic do tej 2 ligi bo to nie druzyna na 3 lige .. Jagielonia zaczela ladnie 2-1-2 i 7 pkt to ladny bilans .Zaglebie po wielkiej porazce z Legia 5-0 mam nadzieje ze dzisiaj wezma sie i sa wstanie ograc u siebie Jagielonie.

adasko 
Moderator

Wysłany: 2007-08-31, 12:23   

logitech00 napisał/a
Jagielonia

Jagiellonia

logitech00 napisał/a
Jagielonie

Jagiellonie

a tak wogole to wedlug mnie bedzie X2, Zaglebie jest slabsze od Jagi tak mi sie wydaje, Zaglebie nie ma sily w ataku i przy naszej nawet nie najlepszej postawie w defensywie nie sadze bysmy dzis stracili bramke a wtedy remis pewny a moze i nawet wygrana?... mamy takze ostatnio szczescie do meczow rozgrywanych z Zaglebiem na wyjazdach bo 2 lata temu wywalczylismy w meczu z nimi 3 miejsce w lidze i baraze a na wiosne wygralismy i awansowalismy do 1 ligi z 2 miejsca

morenowe
Użytownik

Wysłany: 2008-03-20, 10:22   

1. Groclin - Craxa
Groclin w tej rundzie poporstu miażdży każdego :D widać maja maxymalną formę... Grają nawet dobrze w Pucharach. Myślę że jedynie Wisłą moze im urwać pkt.

Mój typ 1 1.40
over 2.5 1.85

2. wisła - odra
Niema co pisać zabrdzo, forma, zieńczuk i tyle :P

kurs 1.25

3 Korona - Jagiellonia
Tutaj nie wiem co z tym meczem :P myślalem na poczatku grac na 1 ale w ostatnich meczach pucharowych padly remisy i cięzko gra im sie ze soba temu boje sie o remixs Kurs ladny bo 1.50 co wy o tym sadzicie D

tytus 
Użytownik

Wysłany: 2008-03-20, 16:02   

Arka Gdynia - Kmita Zabierzow under 2.5 1.60

Arka full skład , Kmita jedna kontuzja. Ostatnie mecze Arki : średni z Podbeskidziem ale grunt ze wygrany i beznadziejny z ostatnim Pelikanem . Kmita show we Wrocławiu 3:1 i win u siebie ze Stala.

Dzisiejszy mecz próbowali przełożyć działacze Arki ale z nędznym skutkiem. Od wczoraj w Gdyni pada śnieg i murawa jest zaśnieżona mimo tego ,że Arka dysponuje podgrzewaną murawą to nie działa ona najlepiej. Dlatego tez uważam ,że dzis padnie mało goli. Kmita przyjeżdza po to aby się bronić i wywieść 1 pkt a Arka będzie chciała za wszelką cenę wygrać a jak się próbuje za wszelką cenę wygrać to nie zawsze wychodzi. To będzie raczej trudny mecz z racji warunków atmosferycznych a zwycięstwo będzie trzeba sobie wybiegać Arka nie przegra ale 0-0 by mnie nie ździwiło ,lecz najbardziej prawdopodobne małe zwycięstwo Gdynian . Dodatkowo mała presja na Arce bo tylko 3 pkt przewagi na Polonia a gra ona jutro z Motorem i raczej im odjadą :P także nie mogą tego przegrać ...

Początek o 18:00

pafcio
Administrator

Wysłany: 2008-03-20, 20:01   

Typ z 2 ligi wiec pomyliles temat ale co do typu pechowo gol stracony przez arke w 90 min na 1-2... Arka gra bardzo blado i wczensiej u siebie wymeczyla w 91 i 94 min zwyciestwo a tym razem padl gol w doliczonym dla rywali (równowaga w przyrodzie musi byc) :-(

tytus 
Użytownik

Wysłany: 2008-03-20, 20:06   

Cytat
Arka Gdynia - Kmita Zabierzow under 2.5 1.60 1:2 (-)

Arka full skład , Kmita jedna kontuzja. Ostatnie mecze Arki : średni z Podbeskidziem ale grunt ze wygrany i beznadziejny z ostatnim Pelikanem . Kmita show we Wrocławiu 3:1 i win u siebie ze Stala.

Dzisiejszy mecz próbowali przełożyć działacze Arki ale z nędznym skutkiem. Od wczoraj w Gdyni pada śnieg i murawa jest zaśnieżona mimo tego ,że Arka dysponuje podgrzewaną murawą to nie działa ona najlepiej. Dlatego tez uważam ,że dzis padnie mało goli. Kmita przyjeżdza po to aby się bronić i wywieść 1 pkt a Arka będzie chciała za wszelką cenę wygrać a jak się próbuje za wszelką cenę wygrać to nie zawsze wychodzi. To będzie raczej trudny mecz z racji warunków atmosferycznych a zwycięstwo będzie trzeba sobie wybiegać Arka nie przegra ale 0-0 by mnie nie ździwiło ,lecz najbardziej prawdopodobne małe zwycięstwo Gdynian . Dodatkowo mała presja na Arce bo tylko 3 pkt przewagi na Polonia a gra ona jutro z Motorem i raczej im odjadą :P także nie mogą tego przegrać ...

Początek o 18:00

zallll gol w doliczonym czasie i 1-2, pierwsza porażka Arki u siebie w tym sezonie, sorqa faktycznie pomyliłem tematy ;-)

Odpowiedz do tematu