Zaległy mecz 1 kolejki:
Wisla Krakow-Gornik Zabrze 1 1.23 lub handi -1 1.58 betgun
Wisła swoją forme pokazała w turnieju w Stanach oraz w 2 i 3 kolejce obecnego sezonu. Zwycięstwa 0-1 w Lubinie z tamtejszym Zagłębiem i 4-0 z Korona w Krakowie budzą optymizm kibiców krakowskich na ten sezon. Górnik obecny sezon zaczal od olbrzymiego falstary 0-3 z Legią i 4-1 z Lechem. Zespół ma kilku nowych graczy i widać ze nie są zgrani i nie wytrzymują ciśnienia jakie na nich ciaży od poczatku tego sezonu. Widze tutaj pewne zwycięstwo Wisły.
-1 mozna moim zdaniem grac smialo bo jednak czysta 1 to smiechowy kurs, Wisla wedlug mnie w tym sezonie bedzie dominowala jak przez pare poprzednich lat. Gownik jak zwykle nawzmacnial sie i poki co chyba maja najgorszy bilans bramkowy w lidze mimo iz rozegrali tylko dwa mecze 0:3 z legia i 4:1 z lechem... Wisla powinna srogo ich zlac, dla mnie AH -1 jak najbardziej ok.
Edit:
Dodac trzeba ze Wisla bez Kosowskiego zagra, mimo wszystko nie sadze zeby przez to mogli nie wygrac tego meczu.
wisla izi, leje rowno, meczu nie ogladalem coprawda wiec nie wiem czy mieli jakas tam super przewage, ale 2:0 w pierwszej polowie wydaje sie ze na luzie wygrali;)
Wicelider poprzedniego sezonu gra z slaba wisla poprzedniego sezonu ale teraz jest niesamowicie mocna nowe transwery poomogly wisle stanac na nogi i teraz na 4 meczy 4 wygrane 10-1 to bilans bramkowy !! Belchatow na 4 mecze wygral jeden z slaba Korona Kielce dwa z remisowal z Groclinem i Widzewem i jeden przegral z liderem poprzedniego sezonu Zaglebiem Lubin. Bedzie to napewno mocny mecz bechatow musi sie wziosc jezeli chce powtorzyc sukces poprzedniego sezonu wiec remis z mocna wisla bedzie to naprawde dobry wynik na wlasnym boisku .
Legia Warszawa - Zaglebie Sosnowiec
typ:1
kurs:1.22
Buk:expekt
Legia podobnie jak wisla krakow jest w tym sezonie bardzo mocna na 4 mecze 4 wygrana tylko nie jest tak dobry bilans bramkowy jak u Bialej gawizdy bo 6-0 .Zaglebie to najslabszy zespol jaki dostal sie do 1 ligi ale ma juz pewne ze spada o jedna lige i teraz walczy ab ybyc w drugiej lidze boadz beda w 3 lidze. Narazie nic im nie wychodzi , wyglada jakby byli zalamani i nie chcialo im sie grac bo na 4 mecze 1 wygrana z dosc slaba Polonia Bytom i 3 porazki .Legia musi to wykorzystac i wygrac tak latwe spotkanie !!
Zaglebie lider Ekstraklasy gral w el do LM aleniestety okazali sie za slabi . teraz musza sie skupic na lidze bo narazie nie za dobrze na 4 mecze 2 wygrane i 1 remis i 1 porazka .oDra ma 1 zwyciestwo i dwa remis i 1 porazka .Sadze ze Zaglebie te spotkanie wygra bo musi wkoncu sie przelamac i gonic faworytow bo Wisla i Legia widac ze latwo nie odpuszcza !!
Zaglebie Lubin - Legia Warszawa
typ:1
kurs:2,55
Sportingbet
Lider poprzedniego podejmuje Lidera tego sezonu Legie Warszawe.Legia podczas 5 kolejek nie stracili jeszcze gola a strzelili 11 , swietny bilans graczy Legii.Zaglebie 3-1-1 to ich bilans 7-4 w bramkach .W poprzednim sezonie Lubin wygral dwa razy z LEgia mam nadzieje ze dzisiaj tez sie tak stanie bo musza sie wziosc do roboty maja 5 pkt straty do Legii .
Zaglebie to ostatni zespol ligi ma 0 pkt mimo ze wygrali jedno spotkanie mieli ujemne punkty za afere ustawiania meczy i teraz spadaja do 2 badz 3 ligi wiec musza sie bronic zeby z powrotem wrocic do tej 2 ligi bo to nie druzyna na 3 lige .. Jagielonia zaczela ladnie 2-1-2 i 7 pkt to ladny bilans .Zaglebie po wielkiej porazce z Legia 5-0 mam nadzieje ze dzisiaj wezma sie i sa wstanie ograc u siebie Jagielonie.
a tak wogole to wedlug mnie bedzie X2, Zaglebie jest slabsze od Jagi tak mi sie wydaje, Zaglebie nie ma sily w ataku i przy naszej nawet nie najlepszej postawie w defensywie nie sadze bysmy dzis stracili bramke a wtedy remis pewny a moze i nawet wygrana?... mamy takze ostatnio szczescie do meczow rozgrywanych z Zaglebiem na wyjazdach bo 2 lata temu wywalczylismy w meczu z nimi 3 miejsce w lidze i baraze a na wiosne wygralismy i awansowalismy do 1 ligi z 2 miejsca
1. Groclin - Craxa
Groclin w tej rundzie poporstu miażdży każdego :D widać maja maxymalną formę... Grają nawet dobrze w Pucharach. Myślę że jedynie Wisłą moze im urwać pkt.
Mój typ 1 1.40
over 2.5 1.85
2. wisła - odra
Niema co pisać zabrdzo, forma, zieńczuk i tyle :P
kurs 1.25
3 Korona - Jagiellonia
Tutaj nie wiem co z tym meczem :P myślalem na poczatku grac na 1 ale w ostatnich meczach pucharowych padly remisy i cięzko gra im sie ze soba temu boje sie o remixs Kurs ladny bo 1.50 co wy o tym sadzicie D
Arka full skład , Kmita jedna kontuzja. Ostatnie mecze Arki : średni z Podbeskidziem ale grunt ze wygrany i beznadziejny z ostatnim Pelikanem . Kmita show we Wrocławiu 3:1 i win u siebie ze Stala.
Dzisiejszy mecz próbowali przełożyć działacze Arki ale z nędznym skutkiem. Od wczoraj w Gdyni pada śnieg i murawa jest zaśnieżona mimo tego ,że Arka dysponuje podgrzewaną murawą to nie działa ona najlepiej. Dlatego tez uważam ,że dzis padnie mało goli. Kmita przyjeżdza po to aby się bronić i wywieść 1 pkt a Arka będzie chciała za wszelką cenę wygrać a jak się próbuje za wszelką cenę wygrać to nie zawsze wychodzi. To będzie raczej trudny mecz z racji warunków atmosferycznych a zwycięstwo będzie trzeba sobie wybiegać Arka nie przegra ale 0-0 by mnie nie ździwiło ,lecz najbardziej prawdopodobne małe zwycięstwo Gdynian . Dodatkowo mała presja na Arce bo tylko 3 pkt przewagi na Polonia a gra ona jutro z Motorem i raczej im odjadą :P także nie mogą tego przegrać ...
Typ z 2 ligi wiec pomyliles temat ale co do typu pechowo gol stracony przez arke w 90 min na 1-2... Arka gra bardzo blado i wczensiej u siebie wymeczyla w 91 i 94 min zwyciestwo a tym razem padl gol w doliczonym dla rywali (równowaga w przyrodzie musi byc)
Arka full skład , Kmita jedna kontuzja. Ostatnie mecze Arki : średni z Podbeskidziem ale grunt ze wygrany i beznadziejny z ostatnim Pelikanem . Kmita show we Wrocławiu 3:1 i win u siebie ze Stala.
Dzisiejszy mecz próbowali przełożyć działacze Arki ale z nędznym skutkiem. Od wczoraj w Gdyni pada śnieg i murawa jest zaśnieżona mimo tego ,że Arka dysponuje podgrzewaną murawą to nie działa ona najlepiej. Dlatego tez uważam ,że dzis padnie mało goli. Kmita przyjeżdza po to aby się bronić i wywieść 1 pkt a Arka będzie chciała za wszelką cenę wygrać a jak się próbuje za wszelką cenę wygrać to nie zawsze wychodzi. To będzie raczej trudny mecz z racji warunków atmosferycznych a zwycięstwo będzie trzeba sobie wybiegać Arka nie przegra ale 0-0 by mnie nie ździwiło ,lecz najbardziej prawdopodobne małe zwycięstwo Gdynian . Dodatkowo mała presja na Arce bo tylko 3 pkt przewagi na Polonia a gra ona jutro z Motorem i raczej im odjadą :P także nie mogą tego przegrać ...
Początek o 18:00
zallll gol w doliczonym czasie i 1-2, pierwsza porażka Arki u siebie w tym sezonie, sorqa faktycznie pomyliłem tematy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum