Moje propozycje na nadchodzaca kolejke:
Gornik Leczna-Zaglebie Lubin 2 1.44 betgun
Łęczna gra bardzo słaby futbol a Zaglebie to solidny zespół jak na nasze realia i powinien odnieść zwycięstwo. W tyg w meczu pucharu ekstraklasy najlepsi rgacze Zagłębia odpoczywali a Łęczna grałą wyjazdowe spotkanie w Płocku, ktore wygrali i moga byc troche zmeczeni.
Arka Gdynia-Gornik Zabrze 1 1.80 betgun
Arka prezentuja fajny ofensywny futbol. Trener Stawowy zostaje w Gdynii na kolejne lata co napewno pozytywnie podziała na zespół. Górnik jest bardzo słaby i raczej w tym meczu nie ma co szukać w Gdynii.
Lech Poznan-Legia Warsaw 1x 1.35
Lech u siebie to bardzo mocny zespół i w tak bardzo waznym meczu dla kibicow Kolejorza nie moga poniesc porazki. Będa gryźli trawe i wedlug mnie tego spotkania nie przegraja. Legia nic nadzwyczajnego nie prezentuje zwłaszcza na wyjazdach.
Odnosnie pozostałych spotkan mozna pokusic sie o x2 Groclinu w Krakowie. Ale to juz ryzykowny typ.
Korona jest bez formy ale ile meczy z rzedu moze wtapiac..juz obecny trener Korony grzmi że kilku piłkarzy nie zasługuje na gre w 1 lidze i chlopaki moga sie sprezyc.. na upartego mozna x2 zagrac
Niestety przeciwko Jadze Ale Groclin wyeliminuje błędy w obronie i wtedy małe szanse na nasze zwycięstwo..niestety.
Widzew Lodz-GKS Belchatow 2 2.00 lub pewniej x2 1.23 betgun
Widzew to slabiutki zespoł według mnie bez charakteru ( a wszyscy zawsze powtarzaja o widzewskim charakterze..kiedys taki był ale teraz?) i polegnie z mocnym jak na nasze warunki Bełchatowem, który będzie sie bił o mistrza.
nie sadze by w meczu Jagi i Widzewa byly wygrane gosci.... GKS bedzie troszke wyczerpany po wyprawie do Gruzji( fatalny mecz), a Groclin nic ciekawego nie zagral wczoraj i mysle ze w Białymstoku nie wygra
Sezon 2007/2008
Typy na 2 kolejke :
Zaglebie Lubin-Wisla Krakow x2 1.52 betgun
Moim skromnym zdaniem Zaglebie ten mecz sobie jednym slowem odpusci, i skoncentruje sie w 100% na meczu w Romunii. Dzis bylo losowanie potencjalnego ich rywala w III rundzie i wylosowano : FimleikafĂŠlag Hafnarfjarðar (Islandia) / BATE Borysów (Białoruś).. Jest o co walczyc. Stad mysle ze Wisla na lajcie powinna conajmniej zremisowac
Korona Kielce-Lech Poznan x2 1,46
Cienko grajaca Korona, watpie zeby sie przebudzila nagle ze snu, trener Jacek Zielinski + Pawel Janas - to niezbyt dobry duet... Lech wg mnie jest za mocny zeby przegrac
Gornik Zabrze-Legia Warsaw 1x 1,52
Bardzo wzmocniony Gornik, podejmie bardzo rozsprzedana Legie. Moze pasc niespodzianka bo Legia z Craxa nie prezentowala sie zbyt dobrze, a formy Gornika nie znamy wiec pozyjemy zobaczymy :)..
Ruch Ch. - Sosnowiec 1x. 1.20 betsafe
Ruch powinien sobie poradzić i wygrać ale jako ze to bój dwóch beniaminkow to dla pewnosci podpieram. Na podbicie kursu.
Wisla K. - Korona 1 1.50 expekt
Wisła się przed sezonem wzmocniła i nowe nabytki wypadli naprawde niezle w sparingahc i pierwszym meczu nowego sezonu. Korona na wyjazdach traci 60% swoich umiejetności wzgledem meczy u siebie.
szczerze jestem zaskoczony ze kurs na cracovie jest taki spory.. polonia jest na pewno jedna z najslabszych druzyn w oe, do tego wcale nie graja u siebie tylko na stadionie ruchu w chorzowie, gdzie nawet nie trenuja. Tak wiec jest to mecz raczej na powierzchni neutralnej. Po za tym cracovia dobrze gra wyjazdowe spotkania, maja calkiem silna ekipe co pokazali w tamtym sezonie, dobrze poukladana taktycznie druzyna. Na razie na koncie maja skromna porazke z legia i zwyciestwo z dobrze jak na razie prezentujacym sie ruchem. Wedlug mnie kurs 2.40 jest naprawde bardzo atrakcyjny i warto zagrac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum