Ciezka kolejka do typowania ale jeden typek wydaje sie w miare pewny według mnie:
Widzew Lodz-Wisla Plock x2 1.67 betgun
Widzew to taka druzyna 2 ligowa..kopanina do potegi a Wisla musi zdobywac pkt zeby sie bezpiecznie utrzymac bo nie wiadomo jak to bedzie na koniec sezonu ile ekip spadnie itd.
Zespol Zaglebia zajmujacy 3 miejsce w orange ekstraklasie chca walczyc o mistrzostwo Polski musi wygrac to spotkanie ze slabo grajaca ostatnio druzyna Gornika. w ostatniej kolejce "miedziowi" tylko zremisowali z druzyna LKS wiec trener czeslaw Michniewicz musi wyciagnac wnioski z ubieglego spotkania gdyz nie mozna sobie pozwolic na strate kolejnych punktow.,Podopiecznych Marka Motyki zajmujacych 12 miejsce czeka ciezka przeprawa. druzyna bedzie oslabiona brakiem Jacka Paszulewicza, Damiana Seweryna- ktorzy doznali kontuzji w meczu z Odra a takze Marcina Kuzby oraz Blazeja Radlera. Tak wiec faworytem tego spotkania jest sa gracze Zaglebia majacy w swych szeregach najskuteczniejszego snajpera naszej ligi Michala Chalbinskiego, ktory do Lubina przeszedl wlasnie z Gornika.
Moje propozycje na kolejke ktora zostanie rozegrana w środku tego tygodnia:
Wisla Plock-Groclin Grodzisk x2 1.37 betgun
Groclin w gazie i wygrywa mecz za meczem. Chlopaki graja poukladana i ofensywna pilke i jak poprawia skutecznosc to beda wygrywac z wiekszoscia rywali w naszje lidze kilkoma golami. Dla pewnosci zabezpieczam ten typ x2.
Wisla Krakow-Zaglebie Lubin 1x 1.30 betgun
Wisła u siebie duzo silniejsza niz na wyjazdach a pozatym Zagłębie nic nadzwyczajnego nie prezentuje ale wygrywa bo nasza liga jest poprostu słaba. Zagłebie w pucharach odpadnie bardzo szybko grajac ze słabymi druzynami.
Lech Poznan-Widzew Lodz 1 1.60 betgun
lech zaczal grac lepiej a pozatym u siebie prezentuja sie dosc solidnie. Widzew to jedna z najsłabszych druzyn 1 ligi..choc wyniki ostatnio maja niezłe to i tak uwazam ze graja zenade.
Jeszcze proponuje sie zastanowic nad graniem Arki 1x bo chlopaki graja fajny ofensywny futbol a Bełchatow ostatnio nic andzwyczajnego nie prezentuje. Kurs z podporka 1x - 1.60
W środowy wieczór podopieczni Krzysztofa Chrobaka podejmować będą na własnym stadionie zespół Warszawskiej Legii. Goście zajmujacy 3 pozycje w lidze prezentuja ostatnio sie bardzo dobrze czego nie mozna powiedzieć o gospodarzach przegrywajacych mecz za meczem. Zajmuja oni co prawda 14 miejsce w tabeli dajace prawo gry w barazach o pozostanie w lidze jednak decyzja PZPN za udział w aferze korupcyjnej zostaja zdegradowani dwie klasy niżej dlategoteż zawodnicy nie przejawiają zbtniej ochoty do gry więc faworytem w tym spotakniu jest zespół Legii z dobrze dysponowanym ostanio Piotrem Włodarczykiem. Wszyscy zawodnicy Legii chca sie pokazać przed zapowiedzianymi przez kierownictwo Legii roszadami w składzie w nadchodzącym sezonie.
Wysłany: 2007-05-08, 14:40
pafcio napisał/a
Widzew to jedna z najsłabszych druzyn 1 ligi..choc wyniki ostatnio maja niezłe to i tak uwazam ze graja zenade.
pafcio absolutnie się z Tobą nie zgadzam! Piszesz,że Widzew gra żenadę...a powiedz mi w taki razie co prezentują sobą Jagiellonia, Górnik Łęczna,Pogoń Szczecin...czy ostatnio Korona Kielce?! To jest dopiero dno!! Te kluby mają o wiele wieksze budżety niz Widzew...RTS to klub gdzie stawia się na młodych i bardzo dobrze. Brakuje jeszcze trochę ogrania i doświadczenia w najwyzszej polskiej lidze,ale ich celem na ten sezon nie była walka o puchary,ale o spokojne utrzymanie i na dzień dzisiejszy mają 8pkt przewagi na strfą barazową!! Wiec cel został osiągnęty...trener Michał Probierz...poza tym,że był piłkarzem i trochę potrenował POLONIĘ BYTOM z pozytywny skutkiem (utrzymał ją w 2 lidze w zeszłym sezonie) jakie on ma umiejętnosci i doswiadczenie na ławce...?! Powolo powoli...kolejny sezon w Widzewie będzie diametralnie inny,bo inne będą cele i załozenia!! Narazie tacy zawodnicy jak: KUKLIS,NAPOLEONI,JUSZKIEWICZ czy bracia BROŹ....prezentują się coraz lepiej w starciach ze starymi i doswiadczonymi wyjadaczmi!! A wyniki cóż...raz lepiej a raz gorzej....ale to jeszcze nie ten Widzew co kiedyś! Napewno poukładany administracyjnie i finansowo...w przyszłym sezonie zabłyśnie!!
A co do meczu z Lechem...hmm...pewny (WG MNIE) w tym meczu jest OVER. Widzew zagra na luzie...bez obciążenia...a Lech u siebie jest skuteczny wiec padnie kilka bramek!
Mozna też śmiało postawić OVER w meczu ARKA-BEŁCHATÓW, nie wiem za mniejszą kwotę mozna zagrać na zwyciestwo Legii,bo Łęczna po tym co pokazała w Łodzi z Widzewem ma już chyba dość tego sezonu!
_________________ ...w moim sercu WIGRY i na dobre i na złe...
co prezentują sobą Jagiellonia, Górnik Łęczna,Pogoń Szczecin...czy ostatnio Korona Kielce?!
One tez prezentuja zenade..tylko sytuacja z Jaga jest inna bo zawodnicy specjalnie odpuszczaja ale to temat na dluzsza rozmowe wiec nie bede tutaj pisal..
Dla mnie Widzew to amatorka i zdania swego nie zmienie chyba ze zaczna dobrze rgac nagle..
Wysłany: 2007-05-09, 07:36
pafcio napisał/a
One tez prezentuja zenade..tylko sytuacja z Jaga jest inna bo zawodnicy specjalnie odpuszczaja ale to temat na dluzsza rozmowe wiec nie bede tutaj pisal..
Dla mnie Widzew to amatorka i zdania swego nie zmienie chyba ze zaczna dobrze rgac nagle..
Kończąc rozmowę na ten temat jedno stwierdzenie: by pisać że ktoś gra żenadę trzeba zobaczyć tą druzynę na zywo,a nie stwierdzać to po suchych wynikach lub okrojonych relacjach telewizyjnych.
Byłem na kilku meczach Jagi, ostatnio też na Pogoni i Koronie...i tu mogę stwierdzić,że to jest prawdziwa zenada....a co do Jagi uważam,że już czas by sponsorzy wycofali się z tej ekipy,bo to co oni prezentuja juz drugą wiosnę to poprostu smiech na sali .....
Pozdrowienia od kibica Suwalskich Wigier
pozatym nikt tutaj nie zaprzecza ze postawa pilkarzy Jagi to zenada, ale Widzew nie radzi sobie o wiele lepiej... z reszta juz ostatni sezon w barwach 1-ligowca
Wysłany: 2007-05-09, 14:50
adasko napisał/a
... z reszta juz ostatni sezon w barwach 1-ligowca
Przestań gadać głupoty....masz na to jakies dowody?! Liczysz że PZPN wykluczy Widzew...heheheheh....żartowniś z Ciebie...najpierw polecą ZAGŁĘBIE LUBIN (dziś już zatrzymano byłego trenera Zagłębia-Fiutowskiego) i KORONA...a Widzew napewno nie opusci szeregów ORANGE EKSTRALKASY!
Groclin Grodzisk-Korona Kielce 1x 1.28 betgun
Goclin prezentuje sie w ostatnich meczach naprawde dobrze w przeciwienstwie do Korony. W ataku druzyny Drzymały bryluje czarnoskóry Chinyama (dla mnie to brylancik, ktory wystarczy oszlifowac i pojdzie do dobrego klubu z zachodu). Korona gra tak beznadziejnie w ostatnich meczach ze duza czesc klubow 2ligowych by z nimi wygrala. Jak tak dalej beda grali to Legia ich przeskoczy w tabeli.
GKS Belchatow-Wisla Plock 1 1.27 betgun
GKS w meczu w Gdyni pokazał jak pieknie potrafia grac w pilke. Szybkie akcje zakonczone bardzo groznymi strzalami. Lenczyk ich przygotowal do walki o mistrzostwo co widac po wynikach. Wygrywaja mecz za meczem. Odnosnie Wisły lubie ich grac w tym sezonie poniewaz zawsze sa dobre kursy nawet z podporkami. W ostatnim meczu z Groclinem akcje zespołu zaczely sie zazebniac. To chyba zasługa zatrudnionego ostatnio trenera Jakołcewicza, który wczesniej prowadził Łomżyński Łks. Ale Groclin nie moze sobie pozwolic na strate pkt w tym meczu bo Zagłebie ich naciska. Ale tego typu nie polecam za grubo grac.
Odra Wodzislaw-Gornik Leczna 1 1.55 betgun
Odra gra bardzo ciekawa szybka piłke. Łęczna to zal.pl nie umieja nawet stworzyc zadnych ciekawych akcji podbramkowych. Jesli pilkarze Odry nie odpuszcza pod kase albo nie beda marnowali kilkunastu 100% sytuacji to dla mnie bedzie 1.
Legia Warsaw-Widzew Lodz 1 1.31 betgun
O Widzewie pisałem kolejke wczesniej. Legia musi wygrywac wszytskie mecze to moze uda im sie wyprzedzic Korone.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum