Ruch Chorzów - Odra Opole
typ: 1 kurs :1.65 w betgun
dlaczego?
Ruch jest w tym sezonie bardzo mocny, wszyscy wierza w awans do OE. Odra to typowy 'domowy' zespol. Na wyjezdzie z Zawisza Bydgoszcz przegrali tylko 1:0 ale caly mecz sie bronili, i nie mieli nic do powiedzenia w tym meczu. Ruch gral 2 mecze na wyjezdzie, i teraz chca dobrze pokazac sie u siebie.
Ruch Chorzów - Odra Opole
typ: 1 kurs :1.65 w betgun
Zgadzam sie z tym typem, poniewaz Ruch u siebie jest bardzo silny i chca w tym sezonie awansować do ekstraklasy wiec musza wygrywac z takimi rywalami jak Odra. Wygrali ostatnio na wyjezdzie z ekipa Polonii co swiadczy o tym , ze sa dobrze rpzygotowani do sezonu. Odra Opole natomiast to beniaminek, ktory bedzie szukał pkt głównie u siebie. Na wyjazdach beda mieli problemy moim zdaniem.
Pozdro
nie gram tego jako kupon tylko tak sobie dla zabawy bede typowal cale kolejki 2 ligi
III kolejka 2 Ligi 11-13 sierpnia
Ruch Chorzów - Odra Opole ---1--- 1,60 jesli nie bedzie wala to wygraja
Piast Gliwice - Jagiellonia Białystok ---X2--- 1,55 mecz NO BET
Zawisza Bydgoszcz SA - Śląsk Wrocław ---1--- 1,95 zawisza wygra
Miedź Legnica - KSZO Ostrowiec ---X2--- 1,55 remisik tutaj mi sie widzi
ŁKS Łomża - Zagłębie Sosnowiec ---1X--- 1,86 /to ten mecz sie wogole odbedzie ? smieszna lozma niech sie lepiej wycofa !! zgadzam sie 1x
Unia Janikowo - Górnik Polkowice ---1X--- 1,40 tak 1x to dobry typ
Stal Stalowa Wola - Polonia Warszawa ---1X--- 1,33 NO BET jak dla mnie wszytsko mozliwe
Lechia Gdańsk - Podbeskidzie Bielsko-Biała ---X2--- 1,86 tutaj widze 1
Kmita Zabierzów - Polonia Bytom ---X2--- 1,44 Tutaj 1x
Ruch Chorzów - Odra Opole - Ruch 1 wyzej krotka analiza
Piast Gliwice - Jagiellonia Białystok - 1x piast jest bardzo mocny u siebie, a gra Jagi niestety mnie nie zachwyca
Zawisza Bydgoszcz SA - Śląsk Wrocław 1 Ślask to nie ta sama druzyna co rok temu
Miedź Legnica - KSZO Ostrowiec 2x - KSZO to cwaniaki powinni conajmniej remis wywiesc
ŁKS Łomża - Zagłębie Sosnowiec 1 albo 1x Łomża postara sie udowodnic wszystkim ze potrafi grac w pilke, a Zaglebie cieniutko gra, 0;4 z piastem, i 2:1 po slabym meczu z Miedzia..
Unia Janikowo - Górnik Polkowice -2x Górnicy sa niezli i obyci w 2lidze, dadza rade
Stal Stalowa Wola - Polonia Warszawa - 2x nie wierze zeby warszawiacy przegrali ze Stalą
Lechia Gdańsk - Podbeskidzie Bielsko-Biała - 1 lechia w meczu z Jagiellonia pokazala ze umie grac w pilke, a gra Podbeskidzia mnie nigdy nie przekonnywala
Kmita Zabierzów - Polonia Bytom 2x ;)
Piast Gliwice - Jagiellonia Białystok - 1x piast jest bardzo mocny u siebie, a gra Jagi niestety mnie nie zachwyca
ja stawiam na Jage ..... bo ja wierze w BKS .... a Piast nie wiadomo jak zagra jak dla mnie to nie jest kandydat do 1 ligi.... bo z czym to tej 1 ligi , na pierwsza lige potrzebna jest kasa , a Piast by pzrepadl w pierwszej lidze :)
dls napisał/a
Ślask to nie ta sama druzyna co rok temu
zgadza sie stracili swietnego fachowca .... trenera Tarasiewicza ktory w tamtym sezonie byl gwiazda tej druzyny , w tym sezonie Edward Ptak prezes Slaska brat Antoniego prezesa Pogonii uszczuplil troszke budżet , wiadomo pieniadze nie graja ale jak jest ich brak badz sa one niepewne to jest ciezko :)
dls napisał/a
Stal Stalowa Wola - Polonia Warszawa - 2x nie wierze zeby warszawiacy przegrali ze Stalą
w Polonii duze zmiany nastapili raczej na gorsze , dziwne bylo twierdzenie przed sezonem ze beda zaliczani do grona faworytow , z takim skladem to srodek tabeli im wroze a Stal choc nie gra na swoim stadionie a pozycza na swe mecze obiekt Tlokow Gorzyce to pierwszy mecz zagrali bardzo ladnie i chyba w ten weekend bedzie podobnie , poczatek sezonu Stal bedzie miala dobry ale potem bedzie placic frycowe jako beniaminek :P
ŁKS Łomża - Zagłębie Sosnowiec ---1X--- 1,86 /to ten mecz sie wogole odbedzie ? smieszna lozma niech sie lepiej wycofa !!
no jednak tego meczu nie bedzie , chyba lomzyniaki powinni zaczac dzialac bo sie obudza z reka w nocniku jak ich spuszcza do 4 ligi i beda derby podlasia..... Jaga II - ŁKS Łomża
ŁKS Łomża - Zagłębie Sosnowiec ---1X--- 1,86 /to ten mecz sie wogole odbedzie ? smieszna lozma niech sie lepiej wycofa !!
no jednak tego meczu nie bedzie , chyba lomzyniaki powinni zaczac dzialac bo sie obudza z reka w nocniku jak ich spuszcza do 4 ligi i beda derby podlasia..... Jaga II - ŁKS Łomża
Coś czytałem ze mieli dostać warunkowe pozwolenia na rozegranie meczu u siebie..a pozniej remont i mieli wrocic na ostatni mecz u siebie..
ja stawiam na Jage ..... bo ja wierze w BKS .... a Piast nie wiadomo jak zagra jak dla mnie to nie jest kandydat do 1 ligi.... bo z czym to tej 1 ligi , na pierwsza lige potrzebna jest kasa , a Piast by pzrepadl w pierwszej lidze :)
ale skubance maja sztuczne oswietlenie a my mozemy sobie pomazyc o tym :)
slabo? to jak grali w tamtym sezonie? klopotem jest to ze nie mamy napastnikow wczoraj Remek kontuzjowany to juz wogole lipa...... sa swietnie przygotowani do sezonu , graja madrze taktycznie , piast wczoraj kompletnie nie istatnial , mozna juz smialo powiedziec ze gra naszego zespolu w porownaniu z tamtym sezonem to niebo a ziemia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum