I dzisiaj Jaga pokazała, ze ma w dupie kibiców a kiedy w koncówce meczu przy stanie 2-2 podawali sobie piłke przy swoim polu karnym to aż sie we mnie gotowało. Oby jak najmniej takiego podejscia bo za ponad rok znowu bedziemy mieli 2 lige w Białymstoku :(
Arka Gdynia-Warta Poznan 1 1.27 betgun
Arka skład 1ligowy..budzet bylby w czubie 1 ligi..zdegradowani za ustawianie meczów..teraz za wszelka cene chca wrocic do 1 ligi i według mnie wróca. Warta bedzie biła sie w srodku stawki lub w okolicach barazy.
Prezes Prokomu powiedzial po degradacji Arki, ze specjalnie jeszcze zwiekszy wydatki na klub - stad sklad I ligowy praktycznie sie nie pomniejszyl..
typy na 2 kolejeczke:
GKS Jastrzebie-Polonia Warsaw 2,02
Polonia ma ekipe I ligowca i naprawde gra swietną pilke.. Jastrzebie to beniaminek.. wynik powinien byc tylko jeden
Arka Gdynia-Warta Poznan 1,27
Bedzie pogrom..
Znicz Pruszkow-Kmita Zabierzow 1,90
Kmita przygotowywala sie do 3ligi, i w ostatniej chwili dostala info ze jednak sie utrzymali w 2giej lidze. Stad polowa ekipiy odeszla z zespolu i mysle ze beda chlopakami do bicia. Za to ze Znicza nikt nie ubyl a przyszli za to nowi zawodnicy. Wg mnie jedyneczka
Polonia W. - Odra O. 1 1.40 expekt
Polonia obok Arki to główny kandydat do awansu w tym roku. Maja naprawde dobra ekipe jak na warunki drugoligowe i jesli nie zdarzy im sie jakis dziwny dołek tego dnia to pokonaja Odre.
Arka - Pelikan Lowicz 1 1.22 sportingbet
Arka wedlug mnie spokojnie wygra ten mecz. Można grac nawet z handim. Pelikan cieniutko będzie grał w tym sezonie według mnie i będą pod koniec tabeli.
Kmita nie jest przygotowana w tym roku na gre w 2 lidze. Druzyna przygotowywala sie na start 3 ligi i wtedy PZPN zadecydowal ze dołączy ich jednak do 2 ligi. Wyniki mówia same za siebie, natomiast Arka to juz inna bajka..Budżet podobno mają na poziomie 15 mln zł (został podniesiony po zdegradowaniu ich do 2 ligi) i nikt nie wyobraża sobie ze zagraja w 2 lidze dłuzej niż 1 sezon. Narazie Arka ma same wygrane i mysle ze podtrzymają ta passę.
Stal na wyjazdach gra bardzo słabo. W poprzednim sezonie 1-4-12. W tym ze słabą Wartą 1:1, a z Pelikanem 0:5. Po porażce z Pelkinem z klubu zostało zwolnionych 3 ważnych graczy. Potem wygrali u siebie ze slaba Kmitą 3:1, ale do Katowic jadą osłabieni brakiem 2 zawodników 1-szego składu. Gieksa u siebie jest mocna, ale mimo to pierwszy mecz przegrała 1:2 ze Zniczem. Teraz jednak powinni już wygrac. Słaby LKS i Kmitę pokonali na wyjeździe, a Stal prezentuje nawet chyba niższy poziom na wyjazdach niż te 2 drużyny u siebie.
Rewelacyjny beniaminek Znicz w tym meczu powinien sięgnąć po 5 kolejne zwycięstwo, ponieważ Śląsk na wyjazdach jest bardzo słaby (poprzedni sezon 1-4-12) i do tego od początku sezonu także nie zachwycają nawet na własnym boisku. Ostatnio szczęśliwie zremisowali z Gieksą 0:0, a ogólnie w 4 meczach strzelili zaledwie 2 bramki. Na wyjazdach porażka z Podbeskidziem 0:3 i zwycięstwo ze słąbą Kmitą 1:0. Znicz rozpoczął sezon od nie za bardzo trudnych meczy: Pelikan 2:0 W, Kmita 4:0 D, Gieksa 2:1 W, Lomza 4:2 W. Teraz przeciwnik jest na podobnym poziomie (biorąc po uwagę to jak Śląsk gra na wyjazdach) więc raczej nie ma się co spodziewać przerwania tej serii zwycięstw Znicza.
wiec remis moim zdaniem tym bardziej, na pewno obie druzyny sa kandydatami do awansu, kurs na Arke w unibet to tylko 1.30... nigdy bym tego nie zagral, nie wiem zdaje mi sie jakos ze remisik tu bedzie;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum