KSZO Ostrowiec Swietokrzyski-Polonia Warsaw x2 1.30 betgun
Pewniak jakich mało x2 Polonia wedlug mnie awansuje do 1 ligi w tym sezonie..Kszo to sredni 2ligowiec, ktory nie zdoła pokonac Polonii..Mozna nawet spokojnie pokusic sie o czysta 2.
Jeszcze napisze ze Mecz Jagi uwazam ze zakonczy sie remisem i wedlug mnie sa na to dosc duze szanse. Wynika to z moich obserwacji z ostatnich lat wyników i gry Jagi.
W Chorzowie bardzooo mocno sie wkurzyli z przegranej z Jaga. Mysle ze teraz juz beda chcieli przypieczetowac awans. Stal nie zachwyca swoja gra, a b.dobra ekipa Ruchu nie pozwoli sobie na wpadke :)
Mecz pewniak po bardzo fajnym kursie.. Do Bytomia na mecz z Sosnowcem został wysłany sedzia z Wawy i mysle ze tam Bytom nie wygra bo chca odrobic straty a do Sosnowca duza strata i ciezko odrobic bedzie wiec mysle ze Listkiewicz ktory jest zapalonym fanem stołecznej Polonii pomoze swojej druzynie. A co do samego meczu Polonia super gra i wygra mecz. ;)
Miedz Legnica-Polonia Warsaw 2 1.50 betgun
Miedz gra beznadziejnie i juz jest zdegradowana do 3 ligi. Natomiast Polonia walczy o awans do 1 ligi, ktory napewno osiagnie i nie ma innej opcji niz 2 w tym meczu.
po pierwsze dlaczego? po drugie to i tak nie ma wiekszego znaczenia w kontekscie tego meczu bo zadne zdobyte punkty przez miedz nie zmieniaja ich sytuacji :)
- Zawisza sie wycofala z rozgrywek i automatycznie zajmuje ostatnia pozycje w II lidze
- z I ligi spada bezposrednio do III Górnik Łęczna
- i sa 2 kluby zdegradowane z II ligi do III : KSZO i Górnik Polkowice
Gornik Polkowice juz praktycznie zajal miejsce powyzej barażowego - stad z ligi spradaja w takim wypadku: Zawisza Miedz Polkowice KSZO + baraze
Jezeli dla KSZO uda sie utrzymac miejsce niebarażowe[ a ma mecze z Polonia B. Slaskiem i Zaglebiem] to spadnie tylko Zawisza Polkowice i KSZO + baraze
Wiem ze punkty im nic nie dadza, ale pafcio nie doczytal paru spraw :]
Miedz powaznie oslabiona ale jakos mi ten mecz smierdzi, nie czuje go ;p
Kmita musi to wygrac zeby uniknac barazy o utrzymanie i spokojnie ich na to stać. Ten mecz rozegraja na swoim stadionie w Zabierzowie (1 mecz u siebie wczesniej grali bodajze w Krakowie).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum