Detroit Pistons - Golden State Warriors(+13,5)
typ: 2 1,75 betgun
ten handicap to nieporozumienie..... tzreba to wykorzystac, Golden ostatnio fatalnie sie spisywalo bo nie bylo Barona Davisa..... jednak w sobote wznowil treningi, w niedziele nie gral jeszcze ale dzis prawdopodobnie powraca, choc nie gral za dlugo to napewno nie zapomnial jak sie rzuca, ostatnio nie gral takze swietny strzelec Jackson jednak dzis prawdpodobnie takze zagra, wiec szykuje sie mocny meczyk ze strony Golden State, nawet jesli by nie zagral Davis to i tak ten handicap jest przesadzony, bo Detroit nie jest w dobrej formie, ostatnie mecze wygrane ale po strasznych mekach w koncowkach i zwyciestwa 2 czy 3 pkt, takie handi w obliczu powrotu Davisa? tzreba sprobowac !!
Detroit Pistons - Golden State Warriors(+13,5)
typ: 2 1,75 betgun
ten handicap to nieporozumienie..... tzreba to wykorzystac, Golden ostatnio fatalnie sie spisywalo bo nie bylo Barona Davisa..... jednak w sobote wznowil treningi, w niedziele nie gral jeszcze ale dzis prawdopodobnie powraca, choc nie gral za dlugo to napewno nie zapomnial jak sie rzuca, ostatnio nie gral takze swietny strzelec Jackson jednak dzis prawdpodobnie takze zagra, wiec szykuje sie mocny meczyk ze strony Golden State, nawet jesli by nie zagral Davis to i tak ten handicap jest przesadzony, bo Detroit nie jest w dobrej formie, ostatnie mecze wygrane ale po strasznych mekach w koncowkach i zwyciestwa 2 czy 3 pkt, takie handi w obliczu powrotu Davisa? tzreba sprobowac !!
Denver Nuggets - New Orleans Hornets
typ: under 207,5 1,90
na poczatku chcialem grac gosic z handim +6 bo jest jedna wielka nieobecnosc w druzynie gospodarzy, jednak NO jest nieobliczalne i przedewszystkim slabe na wyjazdach, a w weekend dla Paul'a przydarzyl sie maly uraz, moze nie zagrac takze Butler, zas w Denver nie zagra Carmelo Anthony..... jego narzeczona urodzila dziecko i Melo nie wystapi najprawdopodobniej zarowno dzis jak i jutro, w Denver brak takze Smith, mysle ze w obliczu kontuzji, nieobecnosci i niepelnej dyspozycji tych zawodnikow nie padnie dzis mega wysoki wynik
oj adasko i Anthony i Smith (2 min , 0 ptk ) zagrali ale grunt ze typek wlazl
co do Smitha to czytalem ze jest gotowy do gry ale odczuwa niemilosierny bol i wiedzialem ze za dlugo nie zagra ale bylem przekoanany ze na boisko nie wyjdzie..... a co do Anthony'ego to moj blad ale nie dlatego ze czytac nie umiem a dlatego ze nie mysle.... narzeczona urodzila mu syna w Denver..... mieszkaja w Denver...... mecz w Denver..... wiec na 3 godzinki mogl sie wyrwac proste!! na dzisiejszy mecz wyjazdowy nie pojedzie zapewne, jesli mecz bylby w denver takze dzis i dzis by gral ale pozniej sie zbaczy czy Melo polecial na mecz czy zostal w domu
Atlanta Hawks-Washington Wizards(-2,5)
typ: 2 1,90
typ oparty na kontuzji najwazniejszego zawodnika Atlanty Jonhsona, czesc zrodel podaje ze zagra, jednak daty newsow tych zrodel to z dnia przed meczem a amerykanskie portale podaja ze PRAWDOPODOBNIE nie zagra, goscie maja potencjal w ofenswie i ilcze ze dzis Arenas, Butler i Jamison pokaza power w ataku
Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers(+7,5)
typ: 2 1,70
ten typ na CLE z hc jest ciezki ale.... Detroit gra fatalnie, ogladalem ich ostatni mecz z Golden State, zagrali kastrofalnie chyba gorzej juz sie nie dalo, do 20 minuty szlo im wszystko siwetnie jednak po 20 minucie Glolden sie przebudzilo i rozjechali Detroit az milo bylo patrzec na tak ladna gre Golden a Detroit trzeba zganic za postawe w tym meczu, widzialem takze statni mecz Cleveland z Houston, wynik tylko 6 oczkami wygrana Kawalierow jednak to przez koncowke gdzie wkradla sie niepotrzebna niepewnosc bo caly czas mecz byl prowadzony spokojnie z przewaga ponad 10 pkt, dzis jesli chca odniesc zwyciestwo to beda musieli w koncowce bardziej sie skupic bo tutaj chiwla rozluznienia bedzie kosztowala za duzo, w Cle kontuzjowany Gibson jednak wedlug mnie zadne oslabienie, zas w Detroit PRAWDOPODOBNIE nie wystapi znowu Wallace i mozna powiedziec ze jego brak w ostatnich meczach jeszcze bardziej poglebil kryzys Detroit
Utah Jazz(-8,5) - Indiana Pacers
typ: 1 1,70
Utah w pelnym skladzie i w wielkiej formie, zas w Indianie dostrzegam niewielki kryzys, nie powinna dzis Indiana powstrzymac Utah w odniesieniu nastepnego pewnego zwyciestwa
eeeeeeeee....... Atlanta bez swojego super snajpera Johnsona i pierwszego rozgrywajacego Claxtona wygrywa.... , w Washington tylko grali w nocy Arenas, Butler i Jamison..... reszta zawodnikow chyba niezle melanzowala w dzien ze biegac nie dali rady i zeza mieli
P.S. do wszystkich grajacych NBA, wstrzymac sie z graniem na Detroit i Indiane, bo tak jak pisalem sa w kryzysie a dzisiejsze mecze pokazaly ze jeszcze sie nie otrzasneli :)
(14/04/07 01:35)
Atlanta Hawks - Washington Wizards
Basketball
2
1.68
Pinnacle
Meczyk z nba wg mnie bardzo ciekawy, bardzo slaba seria Wizardsow spowodowana brakiem Arenasa i Butlera, 6 meczy z rzedu przegranych, wg mnie taka druzyna musi postarac sie jak najszybciej przerwac tą passe, z tylu gonia juz inny druzyny, a trzeba walczyc o jak najlepsza pozycje wyjsciowa do play off. Sadze ze dzis Wizards przelamia ta beznadziejna serie z Hawks, ktorzy coprawda sa grozni ale w walce o PO juz sie nie licza. Wg mnie 2, mozna zagrac to jeszcze z Handi -3 na wizards.
(14/04/07 02:05)
New Orleans/Oklahoma City Hornets - Denver Nuggets
Basketball
1
1.87
Pinnacle
Kolejny mecz na przelamanie serii, Denver graja jak nakreceni, ogrywaja wszystkich ostatnio, maja serie bodajze 5 czy 6 meczy wygranych pod rzad. Ilez mozna:> Hornets to dosc dobra druzyna, ktora moze spokojnie postawic mocny opor dla Nuggets, wg mnie ciezki mecz, ale sadze ze jednak padnie dzis 1. Ze stawkami ostroznie :p
Dallas Mavericks - Utah Jazz
14/04/07 02:35
1 1.54
Dziwi mnie taki kursik na Dallas, wg mnie Utah bez formy ostatnio, slabo graja.. co tu duzo mowic, Dallas jest jesli nienajlepsze to drugie albo trzecie w NBA. Seria 3 zwyciestw przeciwko seri 5 porazek Utah, sadze jednak ze Utah dzis i tak nie przelamie tego, gdyz Mavsami bardzo ciezko sie gra, do tego na ich hali. Dla mnie to 1, rowniez z handicapami mozna grac. Utah is very very poor at the moment :p
Lesne wilki swoja slaba gra same pozbawili sie szans gry w PO. Ostatnie trzy mecze coraz wieksza iloscia punktow przegrywali. Wszyscy wiedza ze glowna sila napedowa Minnesoty jest Kevin Garnett, ktory niestety jest kontuzjowany i nie zagra. Jesli nie on to kto ma rzucac punkty :P ? Dlatego San Antonio dzis beda mieli okazje do pocwiczenia przed PO popisowej gry i zdecydowanej wygranej, a takze zrewanzowania sie za ostatnia porazke z Minnesota po dogrywce. W San Antonio nie zagra prawdopodobnie tylko Elson, ale to naprawde nie duza strata :)
Atlanta Hawks - Washington Wizards
New Orleans/Oklahoma City Hornets - Denver Nuggets
Dallas Mavericks - Utah Jazz
Glowny typ z nba wszedl, Wizards dalo rade bez problemu, wszelkie handicapy wchodza na ten mecz. Szkoda mi Hornetsow, przegrana dwoma punktami, do tego w ostatniej 4 kwarcie przegrali az dziesiecioma oczkami. Dallas jednak zawiodlo, ale to byl poboczony typ. Gdyby Oklahoma weszla to bylo by bardzo ladnie.
New Orlean jak wiadomo stracil juz definitywnie szanse na gre w play off, na pewno jest to dla nich bardzo zla sytuacja gdyz ostatnie kilka meczy grali naprawde bardzo dobrze, a mimo to porzadany przez nich cel juz na pewno nie zostanie osiagniety. Sacramento wczoraj bardzo mocno utrudnilo sytuacje dla Clipersow, przez to iz z nimi wygrali, druzyna z z LA spadla na 9 miejsce w konferencji za Golden State i bedzie im juz nie zwykle ciezko wdrapac sie spowrotem do pierwszej ósemki. Sacramento pokazalo wczoraj, iz nie odpuszcza koncowki sezonu, mieli juz wczoraj przewage ponad 20 pktow, bylem w niesamowitym szoku spogladajac na livescore. New Orlean nie ma juz dzis o co walczyc, a Sacremento mysle, ze jest w gazie i wygra dzisiejszy mecz.
Moje Typy to:
Sacramento @1.60 7/10
Sacramento -4 @1.95 (Handicap) 5/10
Milwaukee Bucks - Atlanta Hawks
Kolejny mecz, ktory na dzis bardzo mi sie podoba. Atlanta jest po prostu podziurowiona przez kontuzje w skladzie, nie gra duzo kluczowych zawodnikow. Ostatni ich mecz to sromotna porazka prawie 40 pktowa roznica i to na wlasnej chali. Sadze ze dzis moze byc podobnie. Przypuszczam jednak, ze bardzo dobrym wyborem i chyba wydaje mi sie najlepszym bedzie under 208, Atlanta w ostatnim meczu rzucila tylko 76 oczek, wiec nawet jesli Bucksy w takiej sytuacji rzuca grubo ponad 100 to under i tak bedzie bezpieczny. Atlanta jest bez formy, bez podstawowych zawodnikow i bez szans na dobry wynik w dzisiejszym meczu. Takie jest moje zdanie, opinie mile widziane.
Tak to dziwne ze wybieram taki mecz na koniec sezonu gdzie gra najgorsza druzyna Memphis. Ale sa dwa powody:
Na stronie NBA
Cytat
The Timberwolves enter this matchup on a six-game losing streak, a big reason why they may get to keep their first-round draft pick. The selection will go to the Los Angeles Clippers if it isn't among the top 10, but Minnesota has a good shot to end up that high in the draft lottery because the current skid has dropped it into a tie for the NBA's sixth-worst record.
Wiec jesli ten mecz przegraja to moze im to wyjsc na korzysc gdyz beda mieli lepsze miejsce w drafcie, czyli moga dostac lepszego zawodnika na nastepny sezon.
Drugim powodem jest to, ze prawdopodobnie druzyne Memhpis opuszcza ich dyrektor i wedlug mnie beda chcieli sie pokazac w ostatnim meczu sezonu.
Do tego Minnesota przegrala ostatnich 6 meczy, pewnie z mysla o drafcie, sadze ze dzis przegra kolejny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum