AEK to juz nie ta sama druzyna pozbyli sie podstawowej piatki zatrudniajac wzamian slabych niedoswiadczonych zawodnikow , Aris doznal latem jeden duzej straty ale sciagnieto 2 dobrych zawodnikow ktorzy maja wypelnic owa luke
Olympiakos CFP - Panathinaikos 1 1.67 betgun
Olympiaos widzialem w ostatnim meczu Euroligi i bardzo dobrze sie zaprezentowali i mysle ze pokoaja Panate..Ale na koszu sie znam słabo wiec pewnosci nie mam..
I jak tu nie mowic o pechu jesli druzyna grajac u siebie wygrywa na minute przed koncem 73-67 i przegrywa mecz po akcji 2pkt z faulem i trafionym rzutem wolnym...
Makedonikos to najslabsza druzyna ligi, zas goscie plasuja sie na bezpiecznej 6 pozycji, jest informacja ze u gospodarzy nie zagra ich gwiazda Jefferson, mozna tez poprobowac handicapu -3,5 czy -4,5, ja chyba zagram czysta 2 :)
Taki ciekawy meczyk mi wpadł w oko dzisiaj..
Gospodarze u siebie sa calkiem solidni wygrywaja ze sredniakami a z najlepszymi zespołami minimalnie przegrywaja..No ale trudno oczekiwac zwyciesdtw nad zespołami pokroju Panaty, Olimpiakosu czy Arisu..
Goscie na wyjazdach spisuja sie słabo maja 2 zwyciestwa i 5 porazek..dodatkowo w tym meczu beda osłabieni brakiem kilku graczy m. in. Lolasa i centra Abramsa (13,4 pkt) a także sprowadzonego z Anwilu Marcka Dickela( 10,2 pkt). Kursy w niektorych bukach juz wyraznie polecialy w dół na gospodarzy a to dobry prognostyk.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum