No bez przesady Pafcio!! Typ z BOTEM dodałem o 9:00 wczoraj, na Expekt pisało że mecz jest o 20:15!!!! Z typem na Groclin było tak samo, wszystko mi odejmujecie, już powinienem mieć 40, ale poprzez Wasze oczywiste błęby mam 0!! Proszę o zwrócenie mi 20pln za wygrany typ z GKSEM.
edit: ja w expekcie widzialem godz. 19:15 i tak tez sie zaczal mecz..podałeś złą godzinę i tyle i to po raz kolejny..jak nie jestes pewien to sprawdzaj w 2 źródłach..mecz siatki tez zaczal sie o 12 a Ty podales ze o 13..cos nie tak.. po 2 nie ma zespołu Bot od kilku miesiecy a jest PGE.. typ mozesz podawac nawet kilkanaście godzin przed zdarzeniem a nas to nie interesuje aby byla godz przed meczem i odpowiednia godzina rozpoczecia meczu. Wiekszosc pisze dobrze i sie nie czepiamy. Są zasady i regulamin i tzreba sie do nich stosować.
Data: 17.08.07 23:00 Wg czasu na BWIN
Zdarzenie: Portoryko (U18) - Polska (U18) (Set, Handicap)
Typ: Polska -1,5
Kurs: 1.8
Bukmacher: BWIN
Dyscyplina: Siatkówka, MŚ Kadetów
Przepraszam, ale typ z Evertonem źle podałem tzn. złą godzinę...Na Unibecie pisało że o 16:00, ale nie pisało czasu CET, przepraszam że mówię to w przerwie meczu ale wspominam to żeby znowu nie było kłótni...
edit: nie badz smieszny bo juz mowilem o sprawdzeniu w kilku miejscach zeby byc pewnym..podales typ 5 min przed meczem (zwrot)..po raz kolejny nie numerujesz typów..ostatnie ostrzezenie ...bo jakos inni daja rade tylko Tobie cos nie wychodzi ciagle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum