Dzisiejszy mecz Brazylia - Ghana wprawdzie towarzyski, ale rozgrywany na neutralnym stadionie w Europie, gdzie myslę, że wieksze szanse mają Brazylijczycy, którzy grali tu częściej swoje mecze międzynarodowe. Powiecie, że Essien i Appiah też wymiatają w Europie ... Otóż w tym meczu nie wystąpią i na pewno nic nie pokażą. Brak tych dwóch zawodników to wielki minus dla zespołu, bo kto ma grać i strzelać gole w ich drużynie jak nie oni ? Do tego dodajmy kontuzję bramkarza zespołu Ghany w meczu z Chile i mamy mecz potęgi Brazyli, która jedzie w pełnym składzie i zwykłego zespołu z Afryki, bo jak inaczej nazwać drużynę bez największych gwiazd, które przesądzały o losach meczu ? Dunga podobno wymaga i u niego trzeba grać jak u naszego LEO - nie przykładasz się, nie grasz.
161 19:30 Brazylia - Ghana (neutr.) 1.40
wszystko powinno wejść, ja sam gram z handi ;)
good luck
Edit: zostawiłem najpewniejszy typ bo w tym dziale tylko 1 typ najpewniejszy mozna w ciagu doby podac ;)
Wysłany: 2007-03-27, 11:55
Jeśli Brazylia zagra w podstawowym składem ,a nie będzie próbowała nowych zawodników kupon powinien wejśc .Sam kiedys sie przejechałem na Brazyli też na meczu towarzyskim.Wszystko będzie zależało od składu.Życze powodzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum