Administratorzy będą robić. W razie gdy nie będzie w danym dniu tematu prosze zalozyc zgodnie z wzorem wczesniejszych dni. Zobacze czy będę robił na dzień do przodu temat czy kilka tematów na kolejne dni
ja mam pytanie czemu jest aż taki duży odstęp czasowy od momentu podania typu do rozpoczęcia spotkania ?
-są dyscypliny w których buki wystawiają kursy bardzo późno, lub też dany zawodnik startuje więcej niż raz w jednym dniu (siatkówka plażowa) i na ten drugi mecz kurs jest wystawiany tuż przed spotkaniem lub w ogóle
co zadecyduje o zwycięstwie w przypadku remisu w skuteczności i czy wysokość kursu ma jakieś zanczenie
i jeszcze tak dla formalności czy typy mogą sie powtarzać ? (w reg. nie widziałem nic o tym)
ja mam pytanie czemu jest aż taki duży odstęp czasowy od momentu podania typu do rozpoczęcia spotkania ?
bo taka jest wola administratora... mozna przynajmniej sprawdzic czy nie przycinasz na danym meczu a jak podasz minute przed rozpoczeciem to nie ma jak sprawdzic czy bylo tak jak podales... a tak wogole to w tym temacie http://www.sporttyp.pl/te...vt673.htm#10584 napisales ze akceptujesz regulamin wiec pytania bylo trzeba zadawac wczesniej :)
dla upewnienia chcialem spytac: czy to jest tak ze obojetnie ile kto odda ttypow to liczą sie tylko tyle ile sie ttrafI? czyli lepiej podawac codziennie?
_________________ Pele Romario R9 R10 - kraj KAWY jest klawy
Wygra osoba. która będzie miała największą skutecznosc i przynajmniej 20 typów w miesiącu. Wyliczenia bedą matematyczne ;) Ty decydujesz czy będziesz podawał typ codziennie czy nie ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum