juz chyba keidys pisalem ze raz na jakis czas dostaje wysokie kursy, dzis dostalem info ze w meczu Galway - UCD ma byc remis i najprawdopodobniej 0-0 badz 1-1, zagralem sobie tylko i wylacznie 0-0 za stawke 1/10 po kursie 10 !!
imo za bardzo nie wiemc zy bedzie tak czy tak bo koles jest smieszni i nie pisze 2/1 czy 1/2 co by oznczalo HT/FT tylko zawsze pisze 2-1 1-2 i dopisuje HT/FT tym razem nie dopisal ale tez nie napisal ze chodiz o dokladny wynik, zawsze podawal typy HT/FT wiec ja zagram HT/FT :) a wiec:
1. 2/1 HT/FT 42 w Betfair
2. mozliwosc: dokaldny wynik 2-1 11 w 11 w sportingbet
3. 0-1 HT 11 w expekt( chyba nie ebda czarowac 1-2 do przerwy przynjamniej mam taka nadzieje)
4. bezpiedczniejsze od 3 pkt 1HT 2 po kursie 12 w bah
info od kolesia od ktorego dostalem w ubieglym tygodniu piekny typ 2/1 z ruskiej ligi :)
P.S. wczoraj udalo sie ustrzelic 3 z 4 typow HT/FT :P mam nadzieje ze kurs 42 dzis bedzie ustrzelony :)
imo za bardzo nie wiemc zy bedzie tak czy tak bo koles jest smieszni i nie pisze 2/1 czy 1/2 co by oznczalo HT/FT tylko zawsze pisze 2-1 1-2 i dopisuje HT/FT tym razem nie dopisal ale tez nie napisal ze chodiz o dokladny wynik, zawsze podawal typy HT/FT wiec ja zagram HT/FT :) a wiec:
1. 2/1 HT/FT 42 w Betfair
2. mozliwosc: dokaldny wynik 2-1 11 w 11 w sportingbet
3. 0-1 HT 11 w expekt( chyba nie ebda czarowac 1-2 do przerwy przynjamniej mam taka nadzieje)
4. bezpiedczniejsze od 3 pkt 1HT 2 po kursie 12 w bah
info od kolesia od ktorego dostalem w ubieglym tygodniu piekny typ 2/1 z ruskiej ligi :)
P.S. wczoraj udalo sie ustrzelic 3 z 4 typow HT/FT :P mam nadzieje ze kurs 42 dzis bedzie ustrzelony :)
Adasko nie ma co ufać takim INFOM przeciez tego jest pelno w necie ja tez zaraz napisze jaki mecz wysokim kursie i puszcze w ludzi i zaraz bedzie glosno ze ustawka... Wole ta kase zamiast stawiac na te "pseudo" ustawki zagrac cos na czym sie znam badz cos co czuje. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum