0-3 w finale dla Ulkeru i kolejny tytul mistrzowski dla Ulkeru stanie sie faktem :) koszykarze Efesu juz kompletnie sa rozbici psychicznie i nie powinni stawiac dzis wielkiego oporu
W zespole Warmii panuje zatrucie pokarmowe i chorych jest 12 pilkarzy.. Podobno warmia wystapila do PZPN o przelozenie meczu a czy przeloza to nie wiem. Kurs bardzo słaby ale mozna dorzucic gdzies do kuponu.
ostatnio mam bardzo dobry humor i sypne jeszcze jednym dobrym typkiem :)
HSG Wetzlar - SC Magdeburg(-1,5) 1 1,86
powiem tak podobno krecony jest X, ale to tylko podobno, na 90% jestem pewny ze Magdeburg tego nie wygra, z takim handi dodatnim na Wetzler bardzo ciekawy typ :D
to mecz polewka z bukow, poszlo czerstw info ze Gremio wystawi rezerwy i buki kursy 1.5 daly na Botofogo hahaa jednak wiadomo ze zagra caly najlepszy sklad, w tej chwili Gremio to najlepszy zespol w Ameryce Poludniowej i nie wyobrazam sobie nie skorzystac z takiego kursu chodz za mala stawke!!
istnieje szansa ze bedzie 2 dzieki pozasportowym sprawom
P.S. no i najwazniejsze.... Sogndal lubi krecic, w tamtym sezonie krecili ( slyszalem o 2 meczach, a pewnie bylo wiecej) i w tym sezonie juz raz stawialem mecz ktry sobie ustawili, ale wtedy mialem 100% pewnosci dzis mam moze z 50% :|
wczesniej mialem od tego goscia takze mecz z argentyny i wszedl po kursie prawie 3... dzis jestem troszke sceptycznie do tego nastawiony, ale gadalem z kolesiem i pisal ze 100% fixed... ale tak sie zastanawiam po co ustawiac mecz w Argentynie na tym poziomie rozgrywek, tam wogole buki sa? jak ktorys z was bedzie chcial zagrac to tylko nie za duza stawke :)
P.S. ostatni wpis z typem a potem znikam na nieokreslony blizej czas:P
takie cos na pozegnanie sezonu na Ukrainie :)
bez zbednych pytan....
Tavria Simferopol - Metalurg Donetsk 1 1,85 10/10
:D from Donetsk :P
i 3 info w zwiazku z 'malymi' nieobecnosciami do delikatnej gry :P
Dnepr Dnepropetrovsk - Metalist Kharkiv 1 1,95
Arsenal Kyiv - Dynamo Kyiv 1X kolo 3
Donetsk Shakhtar - Metalurg Zaporozis X2 ponad 3.2
Dynamo i Szachtar daly juz wolne swoim podstawowym zawodnikom, w zespole Szachtaru wszyscy brazylijczycy juz ponad tydzien czasu leza na plazach w Brazylii do gory brzusiem... zawodnicy Metalistu takze maja wolne... pytanie dlaczego? a no dlatego ze te 3 zespoly czeka walka w LM badz pucharze Uefa, sezon byl bardzo dlugi i niedlugo trzeba zaczynac przygotowania do nowego a ze czlowiek nie maszyna odpoczac musi totez wiekszosc czolowych zawodnikow z tych zespolow bedzie odpoczywala :)
handi na Arsenal i Metalurg Z jak ktos gdzies znajdzie to moze pyknac za niewielka stawke :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum