na forum da sie ustawic powiadomienie sms, czyli trzeba zalozyc sobie konto na poczcie internetowej swojego operatora, jak juz sie takie bedzie mialo to wtedy tzreba na forum zmienic meila na nowy i pozniej zaznaczyc w temacie Typy 'Śledź odpowiedzi w tym temacie', wtedy powiadomienie przyjdzie na wasza poczte u operatora a nastepnie dostaniecie sms ze przyszlo cos wam na poczte :)
przykladowo poczta na erze jest na stronie www.eranet.pl, dostap 5 zl na miesiac i niecale 10 na 3 miesiace:)
Gadałem z 2 bramkarzem Warmii Grajewo i dowiedziałem sie ze Mazowsze Grójec za odpuszczenie meczu chce 4 tys zl od Warmii..Prezes Warmii nie ma na to kasy i jesli pilkarze nazbieraja to bedzie wygrana Warmii..tylko ze ciezko bedzie z nazbieraniem tej kwoty..pozatym Kilku graczy Warmii starszych zna dobrze czesc rgaczy z Mazowsza wiec to kolejny pozytyw..pisze to na czacie bo nie ma kursow i jak dostane potwierdzenie ze zaplacili to napisze to jako typ.
Gadalem rowniez z kumplem warmi i trener jest bardzo przeciwny temu, Dymek nie chce zeby potem prezesi chodzili i mowili ze to oni utrzymali warmie w lidze. Wedlug mnie na kupienie meczu jest jeszcze za wczesnie. Zostalo bodajze 6 kolejek do konca 3 ligi i maja strate 4 punktow.
Zreszta tam jest taka sytuacja ze jak nikt nie spadnie z 2 ligi (np. łomza) to zadna druzyna (po za Unia i Kozienicami ktore sie wycofaly) nie spadnie.
Co do meczu Zorya, adasko chyba chodzilo Ci o to ze graja w niedziele a nie czwartek ale mniejsza o to :) Zorya juz miala pare przekretow w tym sezonie wiec typ wydaje sie bardzo OK! Nie znalazlem niestety 2 rosyjskiej, zreszta i tak juz za pozno bo dopiero do domu wrocilem.
co do meczu we Francji to faktycznie moze byc 2:D remis nic im nie daje, bo Brest gra z Tours i mysle ze remis spokojnie wywalcza a wtedy remis Montpellier skazuje ich na degradacje. Trener Montpellier jest bylym trenerem Ajaccio wiec moze cos zalatwi dobrego
A tego akurat nie wiedzialem z tym trenerem.. ale wiem po ze ajaccio wyjdzie rezerwami na ten mecz, wiec moze tutaj zadzialala wtyka bylego trenera? Zobaczymy w kazdym razie mysle ze warto 2 zagrac.
Montpellier jakos dla mnie jest zbyt dobra druzyna (jesli chodzi o nazwe) kiedys zawsze Ligue 1, nie powinni pozwolic sobie na spadek jeszcze nizej niz 2 liga..
The "poor" Very Happy french bookie dont propose this game , thats the first time since 2003 , that a french ligue2 week is not entirely covered from this bookie . So ....
A tak ogolnie to strasznie duzo osob to gra.. i to mnie wcale nie cieszy :)
Peres pyta o montpelier to napisalem ze w wiekszosci bukow nie ma a o tym typie juz wszedzie sie pisze na roznych forach i nigdzie i tak juz prawie tego nie ma a pozostale typy nie sa z tego tematu..
Gonzo ten mecz jest tak popularny jak wybory prezydenckie we Francji wiec nie unikniesz masowek.... pozatym nikt nie widze zeby napisla dlaczego warto na to grac :) wiec dla nich typ jak kazdy inny
Luz luz :) jedynego czego zaluje to ze nie postawilem wczoraj, bylo ponad 2.. dzis musze zadowolic sie kursem 1.86, no ale trudno sie mowi :)
Chyba zorye zagrasz tez wczesniej, wplacal ktos na bet365(2.80 kurs )? Zadnych obrotow oczywiscie tam nie trzeba robic ?
Gonzo jesli ebdziesz gral goracy Metalist z ukrainy to jesli chcesz grac 100% pewne to graj X2, jelsi chcesz grac 2 to graj w stosunku 2/8 przykladowo 200 na 2 a 800 na x2 albo mniej na 2 bedzie zyskownie i bezpiecznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum