Pafcio mam moze dziwne pytanie ale nie rozumiem to pytam;p
jak mam jakis mecz to jak podam ze np gospodarze wygraja to nie moge do tego samego spotkania dac dokladnego wyniku??
Tutaj podajesz dokładny wynik np. 2-1 stawiasz a mecz skonczyl sie 3-1 to masz 1 pkt ze wytypowales zwyciezce poprawnie a gdyby mecz zakonczyl sie 2-1 to bys trafil dokladny wynik i wtedy liczone jest to jako 3 pkt
aha bo wlasnie sie zastanawialem i nie wiedzialem,czyli jak to jest, typujemy tylko sam dw czy moge np nie typowac wyniku a dac ze wygra gospodarz ? bo tego wlasnie nie rozumiem ;p
lol wygląda na to że prowadzę Zważywszy na to że nie startowałem w pierwszej kolejce, mogę powiedzieć że to mój najlepszy konkurs w karierze. Mam nadzieję że 5 punktów przewagi wystarczy na odniesienie wygranej.
Wygląda na to że wygrałem Ale czekam na officialne wyniki Mam nadzieję że w przyszły weekend pogramy na prawdziwą kasę w bet at home. Powodzenia wszystkim w typowaniu. Dzięki za wspaniały konkurs Kiedy kolejna edycja??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum