Valuebetting... czy cos takeigo istnieje? nie wiem ale to jak ja gram bede tak nazywal :)
Najpierw troszke spraw organizacyjnych...pisze tutaj tylko ja, jak ktos chce cos zapytac skomentowac to niech pisze na shoutboxie, na PW( choc nie musze odpowiedziec) w jakims innym temacie byle nie tutaj, bo to ma byc przejrzyscie dla tych ktorzy beda to ogladali a takze dla mnie abym nie musial szykac wiatru w polu i pomocne dla mnie w pozniejszym okresie.
Typy beda rozliczane w tygodniach wtorek-poniedziałek( bo w 1 tydzien nazbiera sie conajmniej mysle 50 typow i po miesiacu bede juz mial kilkaset, a tak bedzie dla wszystkich latwiej ...), poczatek tygodnia bedzie wyraznie zaczety i zakonczony aby bylo latwo odnalezc, problemu ze znaleziniem podsumowania nie bedzie bo bedzie widnial pod kazda moja odpowiedzial w kazdym temacie w moim podpisie. Niestety z pewnych wzgledow typy bede podawal krotko przed mecze z paru podowow... nie siedze przy kompie 24h/dobe, najpierw sam gram( znalezienie najwyzszego kursu, wplata poprzez MB troszke czasu zajmuja, takze wiele danych nie mam duzo wczesniej i czasami wychodzi na styk).
a teraz do rzeczy.... value z ang. m.in. wartość, tutaj skupiam sie na ocenie wartosci typu, jesli widze big value gram typ, brak value nie gram , proste. Value wyliczam dzielac procentowe szanse wystawione przez bukmachera przez prawdopodobienstwo wystapienia danego rozstrzygniecia. Kursy beda dosc wysokie jak sami z reszta zobaczycie, przy duzej skutecznosci mozna niezle pograc. Caly poprzedni tydzien spedzilem na testowaniu i wyszlo jak wyszlo A wyszlo fantastycznie jednym slowem, jelsi dobrze pamietam 78 typow z tego wyszloponad 600j zysk... yeld prawie 80% co przy takiej ilosci typow jest fenomenem :) pewnie taki tydzien sie nie powtorzy ale zysk bedzie mniejszy czy wiekszy ale bedzie.
Niestety jest to matematyka i czasem przydarzaja sie bledy niestety.... na 11 typow ktore widac ponizej az 3 bledy niestety przytrafily sie, ale kiedy juz sie wyeliminuje bledy moze byc naprawde dobrze:)
Tydzień 1
#1: Japonia - Saudi Arabia
typ: 1(H0:1/2) 2,15
stawka: 10j
#24: Vasco da Gama RJ - Goias Esporte Clube 4-1
typ: 1(H0:1/2) 2,01
#25: Real Salt Lake - New England Revolution 1-2
typ: 1(H0:0) 2,44
zysk/strata: -25,7j
yeld: -10,28%
normalnie paranoja... zazwyczaj jestem spokojny ale jak patrze na to jak te mecze wygladaja to krew zalewa... w wieksozsic meczow sa czerwone kartki, w paru meczach dla moich zepsolow, w paru meczach u rywali sa czerwone kartki ale wtedy moi traca bramki a powinni strzelac... limit pecha chyba wyczerpany i teraz moze byc tylko lepiej !!
#26: Iraq - Saudi Arabia
typ: 1(H0:0) 2,75
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum