system gry to nie jest ale sposob ogrywania bukow jakis tam jest, testowac go bede narazie na NBA a potem na MLB moze :) z dotychczasowej praktyki wynika ze przy dluzszej grze nie ma mozliwosci wyjscia na minus( przynajmniej do tej pory), slowo matematyka w temacie wiec bedzie cos napewno z liczbami..... analizowac mecze nie bede pod katem nieobecnosci czy obecnej formy bo to wogole mnie nie interesuje, a analizowac bede liczby.... analiza zajmuje doslownie pare sekund i zobaczymy jak to bedzie w praktyce :P
dzielisz ogolna liczbe ptk przez mecze i porownujesz dwa zespoly. Szukasz meczy gdzie liczby są 'na styk' (handicap powoduje ze ma sie szanse 'przeskoczyc' srednia) i wybierasz zespol (przewaznie) na wyjezdzie ( bo niby ma mniejsze szanse = wiekszy kurs ) czy nie tak ?
dzielisz ogolna liczbe ptk przez mecze i porownujesz dwa zespoly. Szukasz meczy gdzie liczby są 'na styk' (handicap powoduje ze ma sie szanse 'przeskoczyc' srednia) i wybierasz zespol (przewaznie) na wyjezdzie ( bo niby ma mniejsze szanse = wiekszy kurs ) czy nie tak ?
na poczatku powiem szczerze ze wlasnie tak to mialo wygladac, jednak naprawde trzeba duzo meczy stawiac, a to niesie za soba ryzyko, ja stawiam zadziej niz to wychodzi z zalozenia liczenia punktow i porownywania do nich handicapow bo chce ograniczyc to ryzyko i majac jeszcze jedno cudenko potwierdzam nim granie danego typu i dzieki temu sktecznosc jak narazie to ponad 80% przy prawie 30 typach, nie wiem jak by wygladala skutecznosc i yeld przy graniu takim jak mialo to byc na poczatku ale mozna to sprawdzic bo zostalo jeszcze kilka kolejek do konca sezonu zasadniczego NBA, na jednym z forum pewien uzytkownik testowal srednie zdobycze punktowe i na takim liczeniu typowal under/over jednak nie wychodzilo to i dlatego wlasnie nie chcialem grac takiego czystego porownywania dorzucilem jedna rzecz i wyszlo bardzo fajnie :)
chyba nie..... pare j zostalo, jednak nie warto grac tak jak bylo w zalozeniu tylko po swojemu, poprobujemy za rok bo w PO nie ma raczej na to co liczyc chyba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum