ja mam neta 128kbps, przetestowalem teraz parenascie kanalow i jedyne co denerwuje to ladowanie sie bo trwa wiecej jak minute.... ale jak juz sie zaladuje to zero przycinki, co do kanalow sportowych to w tym Spocascie jak jest cos takeigo jak KANALY i tam jest pare kanalow sportowych, jest miedzy innymi ESPN Sports(sporty amerykanskie non stop pokazywane a takze mecze ligi mistrzow, jest takze program CCTV5, leci tam duzo dobrego sportu, pamietam ze kiedys ogladalem na tym programie lige angielska jesli sie nie myle
juz zarejestrowany ale niestety nic to nie dalo , moze skoro to blad Widnows MEdia Player to tam trzeba szukac przyczyny , posciagam moze jakies kodeki albo cos
jak wyglada to ze sie laduje o ja niewidze nigdzie zadnych procentow ani nic tylko pokazalo sie okienko takie do oglania i reklama tylko jets programu??
nie najpierw pojawia sie to okienko o ktorym pisalem wczesniej czyli Blad Windows Media Player , zamykam to i sie normalnie bufor do 100% ale potem spada w dol i znowu do 100 i znowu i ciagle obrazu brak ale jak widze na innych stronkach inni tez maja taki problemik i czytam jak go rozwiazac heh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum