Czy mozna zglaszac tu jakies sugestie dotyczace regulaminu?
Wg mnie typy nie moga byc takie same gdyz osoba slabiej typujaca moze brac typy od ososby dobrze sobie radzacej, nie jest to wtedy jego wlasny typ, slabsza osoba moze w ten sposob podreperowac swoj writalny stan konta i wyprzedzic niektore osoby w rankingu,
Wg mnie kurs na zdarzenie powinien byc ograniczony jakas gorna granica, sa przypadki gdy ktos zupelnie przypadkowo trafi kurs np 13, potem gra jeszcze 9 typow przemyslanych, taka osobe bedzie bardzo ciezko dogonic.
Jezeli ktos swiadomie i celowo lamie zasady regulaminu powinien byc automatycznie usuwany z konkursu, po drugim takim zajsciu jego konto oraz adres IP powinny zostac zablokowane.
Adasko co sadzisz o tych poprawkach jezeli oczywiscie takowe sa mozliwe?
Czy mozna zglaszac tu jakies sugestie dotyczace regulaminu?
tak
apple11 napisał/a
Wg mnie typy nie moga byc takie same gdyz osoba slabiej typujaca moze brac typy od ososby dobrze sobie radzacej, nie jest to wtedy jego wlasny typ, slabsza osoba moze w ten sposob podreperowac swoj writalny stan konta i wyprzedzic niektore osoby w rankingu,
wedlug mnie jest to bez sensu... jesli niechcesz by ktos sciagal od ciebie typy to poprostu podawaj typ godzine przed......
apple11 napisał/a
Wg mnie kurs na zdarzenie powinien byc ograniczony jakas gorna granica, sa przypadki gdy ktos zupelnie przypadkowo trafi kurs np 13, potem gra jeszcze 9 typow przemyslanych, taka osobe bedzie bardzo ciezko dogonic
pomyslimy nad tym myslalem na poczatku o zapisie ze kursy powyzej 6-8 beda automatycznie korygowane to gornej granicy jaka by sie ustalilo 6 czy 8, teraz mysle ze trzeba zrobic zapis ze max kurs 10 a jak sie poda wyzszy to jest automatycznie liczony jako 10 i tak chyba bedzie :P
apple11 napisał/a
Jezeli ktos swiadomie i celowo lamie zasady regulaminu powinien byc automatycznie usuwany z konkursu, po drugim takim zajsciu jego konto oraz adres IP powinny zostac zablokowane.
wiesz czasami ciezko to osadzic czy ktos naprawde celowo oszukal, zlamac zasady regulaminu jest bardzo latwo wystarczy ze sie niedoczyta jakiegos punktu i mysle ze wyrzucenie z konkursu to za surowa kara
Gorna granica 10 to moze byc zbyt duzo :) Patrzac na inne fora gdzie podobne konkursy sa organizowane zwyciezcy miesiaca maja 12-15 krotnosc stawki, wiec sugeruje 6 ;)
Gorna granica 10 to moze byc zbyt duzo :) Patrzac na inne fora gdzie podobne konkursy sa organizowane zwyciezcy miesiaca maja 12-15 krotnosc stawki, wiec sugeruje 6 ;)
twoj postulat zostanie rozpatrzony w trybie pilnym jak tylko bede mial kontakt z zarzadem forum :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum