W REGULAMINIE NASTAPILY DROBNE ZMIANY, KAZDA OSOBA BIORACA UDZIAL W KONKURSIE POWINNA ZAPOZNAC SIE Z NOWYM REGULAMINEM BO WCHODZI ON W ZYCIE Z DN. 10-04-2006 GODZ. 14:00, CHODZI O PKT 10 I 26.
administrator konkursu popełnił błąd nie zaliczając mi typy na mecz który się odbył ,więc poproszę o poprawienie pomyłki
napisał
edit z jakiej okazji liczysz mecz jako wygrany ktory nawet sie nie odbył..poprawilem
a mecz się odbył i zakończył wynikiem jak poniżej
kupon 15
Golovin, Tatiana v Peng, Shuai 1 1.20
12/04/2007 20:20 CEST
tenis
1
1.20
sportingbet
wracam do tego typu popełniłęś błąd ,mecz tego dnia się odbył i zakończył zwycięstwem Golovin, Tatiana
20:15 T. Golovin S. Peng 6-2 4-6 6-3 Finished
więc mam prośbę abyś poprawił swój błąd ,bo napisałęś
edit z jakiej okazji liczysz mecz jako wygrany ktory nawet sie nie odbył..poprawilem
administrator konkursu popełnił błąd nie zaliczając mi typy na mecz który się odbył ,więc poproszę o poprawienie pomyłki
napisał
a mecz się odbył i zakończył wynikiem jak poniżej
kupon 15
Golovin, Tatiana v Peng, Shuai 1 1.20
12/04/2007 20:20 CEST
tenis
1
1.20
sportingbet
wracam do tego typu popełniłęś błąd ,mecz tego dnia się odbył i zakończył zwycięstwem Golovin, Tatiana
20:15 T. Golovin S. Peng 6-2 4-6 6-3 Finished
więc mam prośbę abyś poprawił swój błąd ,bo napisałęś
Nie wiem gdzie widzisz blad jak Golovin masz podsumowana na +2j .A mecz nie odbył sie Panow i ten masz rozliczony na zero..
kupon 14
Hartfield, Diego v Karlovic, Ivo 2 1.909
12/04/2007 20:40 CEST
tenis
2
1.909
sportingbet
masz rację popełniłem błąd czytając co nie zmienia faktu że mecz się nie odbył jednak walkowerem wygrał Karlovic, Ivo ,i czytając regulamin nie zauważyłem aby rezultat choćby osiągnięty walkowerem nie został zaliczony na moje konto ,jeżeli jest inaczej wskaz punkt regulaminu ,przykładowo jeżeli grają tenisiści i po pierwszym gemie zawodnik przerywa mecz z powodu kontuzji czy typ na ten mecz jest zaliczony czy nie ,jeżeli nie to czy powiedzmy w walce bokserskiej jeżeli lekarz poddaje zawodnika czy doliczamy sobie punkty za zwycięstwo w tym pojedynku zawodnika na którego postawiliśmy .I ostatni przykład druzyna piłkarska nie dojeżdża na mecz i wynik jest zweryfikowany jako powiedzy zwycięstwo gospodarzy co daje podstawę do nie zaliczenia tego typu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum