FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Pytania i Opinie
Autor Wiadomość
damianek632 
Użytownik

Wysłany: 2007-09-19, 18:03   

kasa juz dotarła ;) dlugo ale jest :) pozdro

adasko 
Moderator

Wysłany: 2007-09-20, 12:44   

Betfair wrote:

Cytat
Jakkolwiek konkursy sa atrakcyjną formą dla samych użytkowników jak i danej witryny gdyz generuje to odwiedziny na stronie, tak z punktu widzenia marketingowego, balansując przychody i wydatki, nie zawsze jest to dla Betfair opłacalną formą reklamy. Na potrzeby konkursów tworzone są jednynie puste konta, które nie rokują (przynajmniej na razie) nadziei na przyszłość. Tym bardziej gdy w gronie zwycięzców pojawiaja się te same osoby, co oznacza, że brak jest nowych twarzy.

Tak więc niestety musimy podjąc decyzję o wstrzymaniu sponsorowaniu fonkursu na http://www.sporttyp.pl

konkurs zostaje wstrzymany, dlaczego? a no widzicie wyzej, taka decyzja Betfair ktorej spodziewalem sie od dawna, szczescie ze i tak ta farsa trwala tak dlugo :mrgreen:

damianek632 
Użytownik

Wysłany: 2007-09-20, 15:28   

szkoda ;/ no ale trduno ;/

beaglemaniacs
Użytownik

Wysłany: 2007-09-20, 18:44   

no ale to jak tego miesiaca nawet nie dokonczymy ?? powinni rozwiazac umowe z nowym miesiacem a nie wsrodku !! ??Mam troche na plusie i kurde chcialbym cos wygrac jak kazdy.

zico232 
Użytownik

Wysłany: 2007-09-20, 19:08   

no wlasnie, jak z tą edycją?

pafcio
Administrator

Wysłany: 2007-09-20, 19:54   

Zostaje wstrzymany to chyba jasne.. A teraz zobaczymy kto był na forum tylko dla konkursu i dla nagród.

adasko 
Moderator

Wysłany: 2007-09-20, 20:27   

Betfair to nie instytucja charytatywna, jesli ktokolwiek jest kumaty w sprawach marketingowych to zrozumie ta decyzje bo z was Betfair nic nie mialo bo zakladaliscie tylko konta by dostac nagrode a Betfair chodzi o to byscie grali na ich gieldzie i wygrywali tam kase( Betfair to gielda a nie buk a na gieldzie gracz rywalizuje z graczem a u buka gracz z bukiem taka roznica, a Betfair zyje z prowizji jaka ma z zawieranych zakladow), parokrotnie bylem ostrzegany ze zasady sie zmienia, pisalem na forum o tym i tamtym, nic sie nie zmienilo i.... dziekujemy i zapraszam do udzielania sie na forum :)

adasko 
Moderator

Wysłany: 2007-09-20, 20:29   

chyba niektorzy sie dzis solidnie najarali trefnego towaru, zamiast ziola dostaliscie od dila jakiegos gownianego proszku bo po tym jak napisalem ta informacje niektorzy dalej prowadza swoje tematy?

P.S. zmieńcie dila....

zico232 
Użytownik

Wysłany: 2007-09-20, 20:38   

Wiadomo o co chodzi ;) to bylo pewne i wczoraj nawet o tym wspominalem spiderowi ;) Wykrakałem

Ogolnie to tak: konkurs byl super i to musze przyznac, ale jak juz koniec to przyznam sie do czegos: moze mnie nagrodzicie za to banem? Trudno...

Zico232 do DWade czyli ja
kto zczaił to bravo, kto nie to ma problem ;P

ze swojej strony moge zapewnic ze DWade nigdy nie oszukal i wszystko wynikło z pomyłki beteexplorera - za to poleciałem, mimo ze mialem czerwiec wygrany drugi raz po maju z rzędu

to by bylo na tyle : pozdrawiam całą ferajne, dzieki za konkursy, jak mnie nie zbanujecie to bede odwiedzal forum

pozdro 4all

a i jeszxcze spytam: DWade wygral kiedys 35 zł do BAHa, dostane tą kase ?

i gratuluje cfanym 2 osobom, które grały na 8 kont (jak mozna byc tak nie fair :lol: ) ale to juz inna historia

Gonzo
Moderator

Wysłany: 2007-09-20, 22:26   

nie skomentuje.. idz dzieciaku do zlobka

Gonzo
Moderator

Wysłany: 2007-09-20, 22:30   

a no i szkoda ze wszystko przegrales ;);)

pafcio
Administrator

Wysłany: 2007-09-20, 22:55   

Mogles grac na 10 kont jak miales pozakladane na rozne osoby z rodziny... Internet ma to do siebie ze do końca nie skontrolujesz. Ale napewno na dane konto nie były przelewane pieniądze z różnych nicków na forum.

zico232 
Użytownik

Wysłany: 2007-09-20, 23:14   

tak, grałem na kogoś z rodziny, ale chcialem tylko wam pokazac, ze mozna bylo ze mną grac, staralem sie nawet o moda i nadal nie rozumiem czemu w czerwcu bylem bezkarnie wyrzucony :)

co do priva adasko: 'nas oszustow' - co to to nie, bo ja ciupałem uczciwie, ale i tak mi nie uwierzycie ;)

co do gozna: raz przerombalem 50 EURO, ale w pozostalych razach odbilem to sobie z nawiązką i na koncie conieco z tego mam

dls 
Administrator
Typer

Wysłany: 2007-09-21, 11:12   

zal

odwiedzaj czesto - www.SportTyp.pl - i typuj razem z nami!

Odpowiedz do tematu