Jakkolwiek konkursy sa atrakcyjną formą dla samych użytkowników jak i danej witryny gdyz generuje to odwiedziny na stronie, tak z punktu widzenia marketingowego, balansując przychody i wydatki, nie zawsze jest to dla Betfair opłacalną formą reklamy. Na potrzeby konkursów tworzone są jednynie puste konta, które nie rokują (przynajmniej na razie) nadziei na przyszłość. Tym bardziej gdy w gronie zwycięzców pojawiaja się te same osoby, co oznacza, że brak jest nowych twarzy.
Tak więc niestety musimy podjąc decyzję o wstrzymaniu sponsorowaniu fonkursu na http://www.sporttyp.pl
konkurs zostaje wstrzymany, dlaczego? a no widzicie wyzej, taka decyzja Betfair ktorej spodziewalem sie od dawna, szczescie ze i tak ta farsa trwala tak dlugo
no ale to jak tego miesiaca nawet nie dokonczymy ?? powinni rozwiazac umowe z nowym miesiacem a nie wsrodku !! ??Mam troche na plusie i kurde chcialbym cos wygrac jak kazdy.
Betfair to nie instytucja charytatywna, jesli ktokolwiek jest kumaty w sprawach marketingowych to zrozumie ta decyzje bo z was Betfair nic nie mialo bo zakladaliscie tylko konta by dostac nagrode a Betfair chodzi o to byscie grali na ich gieldzie i wygrywali tam kase( Betfair to gielda a nie buk a na gieldzie gracz rywalizuje z graczem a u buka gracz z bukiem taka roznica, a Betfair zyje z prowizji jaka ma z zawieranych zakladow), parokrotnie bylem ostrzegany ze zasady sie zmienia, pisalem na forum o tym i tamtym, nic sie nie zmienilo i.... dziekujemy i zapraszam do udzielania sie na forum :)
chyba niektorzy sie dzis solidnie najarali trefnego towaru, zamiast ziola dostaliscie od dila jakiegos gownianego proszku bo po tym jak napisalem ta informacje niektorzy dalej prowadza swoje tematy?
Wiadomo o co chodzi ;) to bylo pewne i wczoraj nawet o tym wspominalem spiderowi ;) Wykrakałem
Ogolnie to tak: konkurs byl super i to musze przyznac, ale jak juz koniec to przyznam sie do czegos: moze mnie nagrodzicie za to banem? Trudno...
Zico232 do DWade czyli ja
kto zczaił to bravo, kto nie to ma problem ;P
ze swojej strony moge zapewnic ze DWade nigdy nie oszukal i wszystko wynikło z pomyłki beteexplorera - za to poleciałem, mimo ze mialem czerwiec wygrany drugi raz po maju z rzędu
to by bylo na tyle : pozdrawiam całą ferajne, dzieki za konkursy, jak mnie nie zbanujecie to bede odwiedzal forum
pozdro 4all
a i jeszxcze spytam: DWade wygral kiedys 35 zł do BAHa, dostane tą kase ?
i gratuluje cfanym 2 osobom, które grały na 8 kont (jak mozna byc tak nie fair ) ale to juz inna historia
_________________ Pele Romario R9 R10 - kraj KAWY jest klawy
Mogles grac na 10 kont jak miales pozakladane na rozne osoby z rodziny... Internet ma to do siebie ze do końca nie skontrolujesz. Ale napewno na dane konto nie były przelewane pieniądze z różnych nicków na forum.
tak, grałem na kogoś z rodziny, ale chcialem tylko wam pokazac, ze mozna bylo ze mną grac, staralem sie nawet o moda i nadal nie rozumiem czemu w czerwcu bylem bezkarnie wyrzucony :)
co do priva adasko: 'nas oszustow' - co to to nie, bo ja ciupałem uczciwie, ale i tak mi nie uwierzycie ;)
co do gozna: raz przerombalem 50 EURO, ale w pozostalych razach odbilem to sobie z nawiązką i na koncie conieco z tego mam
_________________ Pele Romario R9 R10 - kraj KAWY jest klawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum