dobra nieważne z tym typem, Gonzo sorry, bo najpierw go dadałem później adasko zabrał mi połowę zysku to go usunełem i po jakimś czasie ty go dadałeś to mi się logicznie ułożyło, tym bardziej że to była twoja 1-sza analiza w tym dziale,
w konkursie nie mam zamiaru dalej brac udziału, no chyba że oddacie mi zysk, innej możliwości nie ma, a widzę że nie chcecie, więc żegnam...
No bez przesady Pafcio!! Typ z BOTEM dodałem o 9:00 wczoraj, na Expekt pisało że mecz jest o 20:15!!!! Z typem na Groclin było tak samo, wszystko mi odejmujecie, już powinienem mieć 40, ale poprzez Wasze oczywiste błęby mam 0!! Proszę o zwrócenie mi 20pln za wygrany typ z GKSEM.
za to Tutki dostajesz 2 ostrzezenia na forum
a takze... tutki 1 ostrzeżenie w konkursie
tutki 1 twoj blad i wylatujesz z konkursu na zawsze a jesli wygrasz nagrode nie zostanie Ci wyplacona
użytkownik logitech00, który wygrał w poprzednim miesiącu nagrode nr1 nie otrzyma jej, ponadto dostał bana( wyslalem mu meila z argumentacja i nie bedzie zadnych krzyków), wieczorem zdecyduje kto dostanie nagrode nr5.
pozatym damianek632 i Gonzo niechca nagród? nie czynicie waszej powinności wiec rozumiem ze zrzekacie sie nagrod?
użytkownik logitech00, który wygrał w poprzednim miesiącu nagrode nr1 nie otrzyma jej, ponadto dostał bana( wyslalem mu meila z argumentacja i nie bedzie zadnych krzyków), wieczorem zdecyduje kto dostanie nagrode nr5.
pozatym damianek632 i Gonzo niechca nagród? nie czynicie waszej powinności wiec rozumiem ze zrzekacie sie nagrod?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum