FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Pytania i Opinie
Autor Wiadomość
adasko 
Moderator

Wysłany: 2007-08-16, 12:56   

Wojtek 1 ostrzeżenie, pare nieregulaminowych typow !!

Wojtek 
Użytownik

Wysłany: 2007-08-16, 13:03   

nom widzę właśnie i chyba podziękuję juz za zabawę, bo teraz jak mi zabrałes połowę zysku to nie ma sensu :-/

pafcio
Administrator

Wysłany: 2007-08-16, 13:19   

2 miesiace temu bodajze osoby z malym zyskiem dostały nagrody bo część nie miała aktywnych kont betfair itd. wiec proponuje grac dalej jeszcze pół miesiaca ;)

Gonzo
Moderator

Wysłany: 2007-08-16, 13:37   

Nie miej do nas pretensji tylko sam do siebie:) zachecam do grania dalej.

Wojtek 
Użytownik

Wysłany: 2007-08-16, 15:28   

jestem pewny Gonzo że to tobie nie odpowiadało, ze wygrywam z toba i postanowiłes to zmienić i poszukac czegokolwiek żeby miec szanse na wygraną, z jednej strony gratulujesz mi typow w dzialach a z drugiej donosisz ze zlamalem jedna nieistotna zasadę...wiesz kim jestes :-/
oczywiście nie mam najmniejszego zamiaru dalej brać udziału w konkursie,
gratuluję też tego Gonzo:
http://www.sporttyp.pl/te...vt635.htm#10128
nie wiem czy widziałes ze wczesniej to dalem ale usunełem czy tez zobaczyles na innej stronie, i szkoda że nie skopiowałes jeszcze słowo w slowo

aha i jeszcze też szczegół:
Gonzo napisał/a
Nie miej do nas pretensji tylko sam do siebie:) zachecam do grania dalej.

:) --> oznacza że się cieszysz

adasko 
Moderator

Wysłany: 2007-08-16, 15:42   

spokoj...... nikt na nikgo nie donosil.... dzis zabralem sie za pozadek bo wczensiej nie bylo jak, ponad tydzien mnie nie bylo i troszke nazbieralo sie nieprawidlowosci, dzis przejrzalem wszystkie tematy i cos niecos znalazlem :)

Wojtek 
Użytownik

Wysłany: 2007-08-16, 15:53   

tak adasko i nagle Ci przeszkadzało że nie było godzin meczy? w 2 typach w których nie zrobiłeś zwrotu nie było podanej dyscypliny i jakbyś naprawdę szukał to te też byś rozliczył jako zwrot,
jakbyś sam to znalazł napewno nie zrobiłbys zwrotów tylko najwyżej napisałbyś mi żebym pisał godziny, nie wiem jak chcecie rozkręcić forum skoro niektórzy (i to modery, które chca wygrac bez wysilku) w konkursach czepiają się najdrobniejszych szczegułów, jeszcze jakby to były podane typy na mniej niż godzinę przed rozpoczęciem to rozumiem ale nie jak wiadomo że były one podane dużo wcześniej

adasko 
Moderator

Wysłany: 2007-08-16, 16:42   

dyscyplina to caly h**..... nikt od pol roku nawet na to uwagi nie zwraca( zostalo to zapisane tylko w jednym celu, by ulatwic granie czyjegos typu innym uzytkownikom by ktos kto jest malo obeznany wiedzial w jakim sporcie szukac)... ale data i godzina, po 1. utrudnia mi szukanie wynikow, po2. nie wiem czy nie podales za pozno itd. itd.

Wojtek przeciez napisalem ze nie bylo mnie ''pare dni'' i jak mialem Ci wczesniej zwrocic uwage? forum to nie moje cale zycie sa tez inne sprawy, dzis byl czas by popatrzec co tam w konkursie slychac, wyszukac bledy no i sie stalo... a to ze raz godzine i date piszesz a raz nie...

Gonzo
Moderator

Wysłany: 2007-08-16, 16:54   

Wojtek o czym Ty mowisz? Ze ja sie ciesze? Niby z czego? Ze godziny nie podales? mam to gdzies, w konkursie gram dla zabawy.

Nie mam pojecia co masz na mysli z tym meczem, nie widzialem Twego wczesniejszego posta.. sprawdz moze godziny kiedy bylem na forum i kiedy wszedlem w ten temat na pewno Twego posta nie bylo:) z innej strony ? a gdzie Cie mozna znalezc? Skad skopiowane? Toz tam jest tak skromnie napisane ze szok (?) dlatego zastanow sie o czym w ogole piszesz.

Po drugie co szkodzilo Ci wpisac godzine meczu? Bo naprawde nie widze jaki jest w tym problem?? Po to jest regulamin zeby sie do niego dostosowac, nikt nie pisal go ot tak sobie zeby byl.

pafcio
Administrator

Wysłany: 2007-08-16, 16:56   

Po co wy się znowu kłócicie.. nie napisał godz. i tyle będą zwoty. Juz wiele osob tak miało. A znowu sie zrobi temat rzeka.

Gonzo
Moderator

Wysłany: 2007-08-16, 16:56   

Gonzo napisał/a
Wojtek o czym Ty mowisz? Ze ja sie ciesze? Niby z czego? Ze godziny nie podales? mam to gdzies, w konkursie gram dla zabawy.

Nie mam pojecia co masz na mysli z tym meczem, nie widzialem Twego wczesniejszego posta.. sprawdz moze godziny kiedy bylem na forum i kiedy wszedlem w ten temat na pewno Twego posta nie bylo:) z innej strony ? a gdzie Cie mozna znalezc? Skad skopiowane? Toz tam jest tak skromnie napisane ze szok (?) dlatego zastanow sie o czym w ogole piszesz.

Donosze?:D sprawdz ponownie albo popros o jakies logi pafcia/dlsa czy cdxa o ktorej bylem na forum a o ktorej adasko zrobil u Ciebie poprawki, Twego tematu z typami nawet nie przegladalem a jesli to robilem to uwierz mi ze nawet tego nie zobaczylem ze nie masz tam wpisanej godziny, oskarzasz mnie bezpodstawnie.

Po drugie co szkodzilo Ci wpisac godzine meczu? Bo naprawde nie widze jaki jest w tym problem?? Po to jest regulamin zeby sie do niego dostosowac, nikt nie pisal go ot tak sobie zeby byl.

Wojtek 
Użytownik

Wysłany: 2007-08-16, 16:59   

dyscyplina to cały h...? nie podanie godziny utrudnia Ci szukanie? a dyscypliny nie? przecież może być mecz np. w siatkę Polska - Włochy i ten sam w koszykówkę, a na koniec miesiąca będziesz się zastanawiał w jaki dzień był akurat en mecz?
skoro piszesz ze dyscyplina jest nieważna czyli nie trzymacie się aż tak dokładnie regulaminu to powinieneś mi oddać ten zysk, bo mogę Ci podać linki do wszyskich meczy z datami i godzinami i możesz byc pewny na 100% że nie podałem żadnego meczu za późno...
niech Ci będzie że to nie Gonzo Ci napisał to, ale już wcześniej tj. np. DWade był na dużym plusie to też coś było niby nie tak...
no i jeszcze ten typ Gonzo dziale siatkówka....

Gonzo
Moderator

Wysłany: 2007-08-16, 17:01   

Nie mam pojecia o co ci chodzi z tym typem w dziale siatkowka??

Nie widzialem zadnego twego posta tam wczesniej, serio pafcio przeslij mu logi o ktorej bylem na forum dzisiaj a o ktorej on skasowal ten post bo on chyba nigdy nie uwierzy...

pafcio
Administrator

Wysłany: 2007-08-16, 17:02   

HAhaha dobra i ja się teraz włącze w takim razie.. Dwade za nic?? jak on oszukiwał ze poprostu zal..podawał mecz którego u buka nie bylo ponad 1 dzien(wycofany byl) oszukiwal z wysokością kursów.. wiec nie mow bo za nic to nikt nie dostaje.

Gonzo
Moderator

Wysłany: 2007-08-16, 17:09   

Po za tym Wojtek z calym szacunkiem, ale zobacz sobie moj temat i typ nr 3

Cleveland Indians - Detroit Tigers
Baseball: United States, MLB World Series Championship 2007 (15/08/07 01:05)
1 (-1.5)
2.55
Pinnacle

Typ przegrany.

Dodalem go o godzinie 0:06 i zeby mi tak bardzo zalezalo zeby nie stracic punktow to moglbym napisac ze podalem o minute za pozno jednak nie bede robil takich przekretow, wiec nie mow mi ze ciesze sie ze Tobie odjeto punkty, ja w tym nie mialem swego udzialu.

Odpowiedz do tematu