Mamy za sobą pierwszą edycje Pucharu Betfair, w miesiącu marcu wyniki przedstawiają się nastepująco:
1. miejsce i nagroda 50 euro dawid121 - zysk 104,2j
2. miejsce i nagroda 40 euro Alex.bp - 95j
3. miejsce i nagroda 30 euro Barthez - 53,5j
4. miejsce i nagroda 20 euro andrez - 40,9j
5. miejsce i nagroda 10 euro kamikadze - 5,6j
Całej piątce typerów gratulujemy i proszę o szybki kontakt poprzez PW w celu podania nazwy użytkownika konta w Betfair aby wygrana nagroda mogła być wam wypłacona na wasze konta.
P.S. nagrody ukaża się na waszych kontach w ciągu 2 dni od wysłania waszych loginow, więc czym szybciej mi je prześlecie tym szybciej dostaniecie nagrody
Mamy za sobą drugą edycje Pucharu Betfair, w miesiącu kwietniu wyniki przedstawiają się nastepująco:
1. miejsce i nagroda 50 euro szczypakozy - zysk 69,07j
2. miejsce i nagroda 40 euro kazek - 47j
3. miejsce i nagroda 30 euro Gonzo - 44,3j
4. miejsce i nagroda 20 euro andrez - 23,9j
5. miejsce i nagroda 10 euro morenowe - 4,6j
Całej piątce typerów gratulujemy i proszę o szybki kontakt poprzez PW w celu podania nazwy użytkownika konta w Betfair aby wygrana nagroda mogła być wam wypłacona na wasze konta.
P.S. nagrody ukaża się na waszych kontach w ciągu 2 dni od wysłania waszych loginow, więc czym szybciej mi je prześlecie tym szybciej dostaniecie nagrody
Mamy za sobą trzecią edycje Pucharu Betfair, w miesiącu maju wyniki przedstawiają się nastepująco :
1. miejsce i nagroda 50 euro DWade - zysk 117,9j
2. miejsce i nagroda 40 euro kazek - 107,8j
3. miejsce i nagroda 30 euro alex.bp - 95,9j
4. miejsce i nagroda 20 euro spider231 - 80,37j
5. miejsce i nagroda 10 euro Aryon - 75,6j
Ostatnio zmieniony przez adasko 2007-07-13, 14:12, w całości zmieniany 2 razy
Mamy za sobą czwartą edycje Pucharu Betfair, w miesiącu czerwcu wyniki przedstawiają się nastepująco(ostateczna klasyfikacja) :
1. miejsce i nagroda 50 euro alex.bp - zysk 136,5j
2. miejsce i nagroda 40 euro Technics930 - 106,4j
3. miejsce i nagroda 30 euro Wojtek - 65,4j
4. miejsce i nagroda 20 euro ps2 - 57,1j
5. miejsce i nagroda 10 euro spider231 - 9,2j
P.S. każdy ze zwyciezców musi przysłać mi login poprzez PW a także zadeklarować w nim czy ma aktywne konto w Betfair, teraz jest jeszcze czas by napisać że nagrody się niechce i ktoś inny ja dostanie, jeśli ktoś napisze mi że ma aktywne konto a nie bedzie takiego mial od razu dostanie ban na forum + brak nagrody + zamknięte konto w Betfair
P.S.2 czas to równe 2 dni potem nagrode dostaje 6 na liście...
P.S.3 w związku z tym że sam podliczałem niech każdy sprawdzi sam swoje typy czy kogoś nie skrzywdziłem, jest czas na reklamacje:P
lepik, damtom25 i sysu90 nie otrzymają nagród za brak aktywnego konta w Betfair.
Mamy za sobą piąta edycje Pucharu Betfair, w miesiącu lipcu wyniki przedstawiają się nastepująco:
1. miejsce i nagroda 50 euro Zico232 +103.8
2. miejsce i nagroda 40 euro Gonzo +80.5
3. miejsce i nagroda 30 euro Beaglemaniacs +72
4. miejsce i nagroda 20 euro X +69
5. miejsce i nagroda 10 euro Kazek +58.4
Całej piątce typerów gratulujemy i proszę o szybki kontakt poprzez PW w celu podania nazwy użytkownika konta w Betfair aby wygrana nagroda mogła być wam wypłacona na wasze konta.( osoby które podały swoje dane + napisaly ze maja aktywne konto w Betfair w swoich tematach sa z tego zwolnione)
P.S. jeśli ktoś napisze mi że ma aktywne konto a nie bedzie takiego mial od razu dostanie ban na forum + brak nagrody.
P.S.2 dzieki Zico za zrobienie listy zwyciezcow :)
Mamy za sobą szósta edycje Pucharu Betfair, w miesiącu sierpniu wyniki przedstawiają się nastepująco:
1. miejsce i nagroda 50 euro zico232 +105,3j
2. miejsce i nagroda 40 euro beglemaniacs +103,4j
3. miejsce i nagroda 30 euro damianek632 +79,3j
4. miejsce i nagroda 20 euro Gonzo +28,7j
5. miejsce i nagroda 10 euro Wojtek +7,6j
Całej piątce typerów gratulujemy i proszę o szybki kontakt poprzez PW w celu podania nazwy użytkownika konta w Betfair + oświadczenie o posiadaniu aktywnego konta w Betfair( brak aktywnego konta = sankcje!!) aby wygrana nagroda mogła być wam wypłacona na wasze konta.
P.S. wygrane będą na waszych kontach wtedy kiedy będą !!
P.S.2 jak coś źle policzyłem to zgłaszać to, jak ktoś czuje się oszukany także pisać.... bo jest jeszcze czas na korekty !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum