Jednak najpierw w wielu przypadkach trzeba się do niej zakwalifikować :)
W następnym tygodniu dojdzie do rewanży w 2 rundzie kwalifikacji do LM. Oto pary i wyniki 1 meczy oraz daty meczy rewanżowych :
warto przyjzec sie meczowi valerengi, kurs na betandwin 1.95
chlopaki wprawdzie przegrali 3-1, ale teraz graja u siebie i napewno nie beda grac na remis i mysle ze wygraja
w meczu Sioni Bolnisi Lewski Sofia moze pasc remis, Lewski wygralo 2:0 i raczej bedzie bronic wyniku nieprzemeczajac sie, a Sioni raczej brakuje umiejetnosci (3.75 kurs)
co do Legii to dzis obstawiam przy handim -1,5 zwyciestwo FH :)
dlaczego?
glownie pzrez to ze delikatnie mowiac nie lubie tego smiesznego klubiku Legii i zycze im jak najgorzej ..... na wyjazdach FH spisuje sie dosc dobrze , z wywiadow widac ze sa w dobrych humorach i chca sie pokazac w Europie i dzis latwo pola nieoddadza , modle sie o to by Legia odpadla i byl wstyd na MAXAAAAA
Legia mega fart..... a szkoda bo nie zasluzyli i pierwsza bramka na mega farcie :(
Wiem ze nie lubisz Legii ale dobrze bybylo zeby awansowali do tej Ligi Mistrzow ( Szachtara raczej nie przejda), co jak co ale Legła jest teraz duzo lepsza od Wisły i jest poukładanym zgranym zespolem. I to obecnie najlepszy polski klub. A "swoim" ja kibicuje w pucharach europejskich :]
Trzecia Runda El. LM
Austria - Benfica 1-1
Dinamo Zagreb - Arsenal 0-3
Hamburg - Osasuna
Milan - Crvena Zvezda
Salzburg - Valencia
Lille - Rabotnicki
København - Ajax
CSKA Moskva - Ružomberok
Shakhtar - Legia
Liverpool - M. Haifa
Standard - Steaua
Liberec - Spartak Moskva
Hearts - AEK
Dynamo Kyiv - Fenerbahçe
Galatasaray - MladĂĄ Boleslav
Levski - Chievo
Pierwsze mecze odbedą się 9 sierpnia a rewanże 22 i 23 sierpnia.
ciekawie zapowiada sie mecz Salzburga z Valencia i Dynama z Fenerbahce:) chyba beda hiciorami kolejki. Ja ostobiscei bym stawial na Salzburg i Fener :D
do obstawienia mozna polecic CSKA i Shakhtar ale male kursiwo :/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum