17:00 Spartak Moscow ? - ? Liberec
to jest smieszny mecz, którego pod żadnym pozorem nie można ruszać :P pewnie będzie remis bramkowy 1:1 ?
19:30 Mlada Boleslav ? - ? Galatasaray
Mlada przegrała 3:0 a teraz gra bez czołowego zawodnika // Galtasaray nie szaleje w tym sezonie ale myslę że wygrają jedną bramką 2x
19:30 Steaua Bucuresti ? - ? Standard Liege
wiadomo ... bez wątpliwości 1 Steaua - dobra drużyna europejska
20:00 Fenerbahce ? - ? Dynamo Kyiv
Uważam, że po porażce w Kijowie fenerbahce jest w stanie wygrać, ostatnio wygrali mecz w lidze i na pewno powalczą ... nie koniecznie awansować ale wygrać ... postawiłem 1
20:00 Rabotnicki ? - ? Lille
Lille nie musi nic robić, byle tylko nie strzelać do swojej bramki :P 2x
20:15 Ruzomberok ? - ? CSKA Moscow
CSKA ... kolejny śmieszny typ, tego nie skomentuje
20:30 Ajax Amsterdam ? - ? FC Copenhagen
Ajax po ostatnim wysokim zwycięstwie w lidze jest na fali, na wyjeżdzie wygrali 2:1 i raczej nie zechcą grać na remis ... 3:0 ! typ: 1
20:30 Legia Warsaw ? - ? Shakhtar Donetsk
Legia liczy na cud, a głupi mają szczęście ... mimow wszystko oni za takich siebie nei uważają i poniosą porazkę ... 1:0 to jest zbyt mało, żeby grać na remis typ: 2
20:45 AEK Athens ? - ? Hearts
nie ruszam ... przejechałem się na hearts kilka razy, jedynie udało się jak stawiałem na zwycięstwo w meczu z Celticiem ... dalej dno, wielka niewiadoma 1X ?
21:00 Chievo ? - ? Levski Sofia
nie interesuję się tymi druzynami
21:05 Arsenal ? - ? Dinamo Zagreb
Arsenal pewnie zagra drugim składem, bo nie muszą wygrać żeby awansować
i trzymają zapewne siły na premier league
pewniejszy remis niż zwycięstwo Arsenalu
Anderlecht (Bel)
Dynamo Kiev (Ukr)
Levski Sofia (Bul)
Shakhtar Donetsk (Ukr)
Galatasaray (Tur)
Hamburg (Ger)
Spartak Moscow (Rus)
FC Copenhagen (Den)
Program rozgrywek:
Mecze 1 - 12/13 Września
Mecze 2 - 26/27 Września
Mecze 3 - 17/18 Października
Mecze 4 - 31 Października/1 Listopada
Mecze 5 - 21/22 Listopada
Mecze 6 - 5/6 Grudnia
Do dalszej fazy rozgrywek awansują zespoły zajmujące 1 i 2 miejsce w grupie. Natomisat zespoły, które zakończą rozgrywki na 3 miejscu zagrają w Pucharze UEFA.
Finał Ligi Mistrzów odbędzie się 23 Maja w Atenach.
Wkoncu rusza pierwsza kolejka ligi mistrzow :D bedzie co ogladac
przypomne pary na pierwsza kolejke:
Chelsea FC-Werder Bremen
FC Barcelona-Levski Sofia
Bayern Munchen-Spartak Moscow
Sporting Lissabon-Inter Milano
Galatasaray-Girondins de Bordeaux
PSV Eindhoven-FC Liverpool
AS Roma-Shakhtar Donetsk
Olympiakos Pireus-CF Valencia
AC Milan-AEK Athen
RSC Anderlecht-OSC Lille
FC Porto-Cska Moscow
Hamburger SV-Arsenal FC
FC Kopenhagen-Benfica Lissabon
Manchester United-Celtic Glasgow
Dynamo Kiev-Steaua Bucuresti
Olympique Lyonnais-Real Madrit
oraz drobna analiza meczow wartych wg mnie zagrania:
Chelsea-Werder: mysle ze Chelsea mimo iz nie spisuje sie ostatnio zbyt dobrze ( w porownaniu do wczesniejszego sezonu ), to powinni wygrac spokojnie. Chlopaki wiedza ze to liga mistrzow i nie moga odpuscic zadnego meczu jezeli chca przescignac Barce w tabeli
kurs 1.50
Barca-Levski: srogie lanie ze strony Barcelony. Nie przewiduje tu zbytnich popisów ze strony bułgarów. Powinno wejsc z handicapem (-1.5 dla Barcy)
kurs 1.45
Bayern-Spartak: Bayern chyba poraz kolejny obroni tytuł mistrza niemiec. Nie sadze zeby rosjanie stawili jakis opor. Pomimo ze w Spartaku broni Kowalewski to nie wroze im dobrze :)
kurs 1.42
Sporting-Inter: Inter to dla mnie cichy faworyt tej edycji Ligi Mistrzow. Chlopaki beda z meczu na mecz grac coraz lepiej.. Sklad maja mega mega mocny. Mozna sie zastanowic nad 2 (kurs 2.20), albo z podporka x2 (1.29). Sporting w pilke potrafi grac, ale bedzie musial uznac wyższosc włochów.
Anderlecht-Lille: Obie ekipy sa bardzo mocne w tym sezonie, jednak Anderlecht zawsze mial pecha w Lidze Mistrzow, chyba stawka ich dekoncentruje i zwykle szybko odpadaja bo juz w fazie grupowej. Stawiam x2 dla tego ze Lille juz pare lat wystepuje w LM i sa bardzo ogranym i doswiadczonym zespolem.
kurs:1,47
ManU-Celtic: Liga szkocka nie jest zbyt mocna wg.mnie a Celtic i tak sobie srednio radzi w lidze. ManU zato jest w gazie, i narazie w Premiership maja komplet punktów. Alex Ferguson juz wiecej nie popelni tego bledu, i nie da sie wyeliminowac w fazie grupowej. W tym sezonie maja naprawde mocna ekipe. Najmocniejsza od paru lat. Mysle ze dadza rade. Szkoda Żurawia i Boruca :)
kurs:1.4
wszystkie kursy z betgun.
Co myslicie o tych meczach? moze macie cos innego jeszcze ?:)
Chelsea - Werder Bremen
Jak dla mnie mecz na remis, chelsea myślę, że zgubi dwa punkty, bo Klose jak to Klose potrafi wkurzać ludzi i strzelać bramki kied nie trzeba
Barcelona-Levski Sofia
Nie ma mozliwości, by Barca stracila choćby punkt (obstawiłem ich :P) z drużyną ze słabej bułgarskiej ligi
Bayern Munchen-Spartak Moscow
Obstawiłem ten mecz, bo to jak najbardziej pewniak ... moze Podolski zagra cały mecz i strzeli hat-trcka ?
Sporting Lissabon-Inter Milan
Inter, tylko Inter ! nikt inny nie ma prawa zywciężyć ... wiadomo gwiazdy same nie grają ale zgrana i mocna drużyna zrobi swoje Ibrahimovic dwie bramki !
Galatasaray-Girondins de Bordeaux
Obstawiłem ten mecz ... Bordeaux dadzą popis ;) są dobrą druzyną i grają w silniejszej lidze francuskiej, gdy tymczasem galtasaray kręci się koło środka tabeli w swojej lidze ... są bez szans a kursik ładny ;)
PSV Eindhoven-FC Liverpool
Tu myslę, że jedna jak i druga druzyna ma szansę na zwycięstwo lecz o wynik wysoki bym sie nie modlił bo nie warto 1:0 lub 0:1 więcej nei dadzą rady, byle nei remis ;) zagrałem na dwóch kuponach z róznym wskazaniem
Olympiakos Pireus-CF Valencia
Podobnie ja wyżej zagrałem, bo tak jest pewniej. Mecz nieprzewidywalny.
AC Milan-AEK Athen
Wiadomo ;) Milan i tyle ;)
RSC Anderlecht-OSC Lille
Tu myślę, że bedzie bezbramkowy remis, na obu druzynach juz się przejechałem. Dla mnie nei warte uwagi.
FC Porto-Cska Moscow
CSKA ;) przeczucie:P
Hamburger SV-Arsenal FC
Arsenal juz pokazał "klasę" potrafi zremisować i przegrać kiedy nie tzreba ze słabszymi oj moga sie przejechać ;)
Manchester United-Celtic Glasgow
manchester da radę i odniesie zwyciestwo z pzrecietnym w tym sezonie Celticiem, chyba, że obudzi się Zurawski, na co bym nie liczył (znając życie jutro spadnie ze schodów, albo połamie ręke grając w szachy)
Dynamo Kiev-Steaua Bucuresti
Steaua ! Czarny koń
Olympique Lyonnais-Real Madrit
Rela jest mocny w tym seoznie, chodzi o skład Van Nistelroy pokaze co umie, tak jak we wwczorajszym meczu ;)
troche miales pecha co do meczu PSV Eindhoven-FC Liverpool ;) ja stawialem np na remis ale niestety nie wszedl mi tylko ten mecz Sporting Lisbon 1 - 0 Inter Milan :/ myslalem ze inter spokojnie sobie poradzi- mylilem sie
takie suche typy na jutro... nie mowie ze to postawie bo to ciezkie mecze ale mozna sprobowac za jakies grosze ;)
Olympique Lyon - Real Madryt typ:Lyon
Hamburger SV - Arsenal FC typ: Arsenal
RSC Anderlecht - Lille typ:Lille
FC Kopenhaga - Benfica Lizbona typ:Benfica
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum