Dla mnie wydaje sie ze remis tutaj jest najbardziej prawdopodobny, dobrze pamietamy ostatnie wystepy tych druzyn w lidze mistrzow.. 3x 0:0 i raz 0:1 dla Liverpoolu.
Obaj trenerzy to swietni stratedzy i dzis mysle ze dla nich najwazniejsze jest nie stracic gola.
Mysl jakas dzis ich kieruje to raczej "Zagrac bezpiecznie z tylu i sprobowac cos strzelic".
Takie mam przeczucia oczywiscie, zobaczymy jak bedzie.
Liverpool zagra pewnie 4-5-1, wiec druga linia bardzo silna, maja dobry sklad, Alonso comeback po kontuzji.
Chelsea pewnie 4-4-2, sadze ze Szewa nic dzis nie pokaze po raz kolejny, moze Drogba cos tam wskóra ale bedzie ciezko ogolnie przy silnej defensywie The Reds. Mecz wychodzi na remis moim zdaniem, z ktorej strony bym nie spojrzał : )
Co do Carvalho, to zagra dzis, jest ponoc w pelnej dyspozycji.
Na GB za brak goli placa 7 zl, ladny kursik wedlug mnie i duze szanse powodzenia. Dzis bedzie mecz taktyczny, nikt nie bedzie chcial stracic bramki bo odrobic bedzie ciezko, dlatego 0:0 to wynik bardzo prawdopodobny, chociaz ta liga mistrzow pokazala ze rzadko sa bezbramkowe remisy, moze wkoncu czas na taki mecz ;>
Remis 0:0 albo 1:1.
Rewanzowy mecz, ktorego stawka jest awans to finalu tegorocznej Ligi Mistrzów. Pierwszy mecz zakończyl sie wygraną stołecznej Chelsea 1-0 ale tym bym sie nie sugerował. Liverpool jest całkowicie inna druzyna u siebie niz na wyjazdach.. Dodatkowo ostatnio w lidze trener The Reds dał odpoczac swoim podstawowym piłkarzom w meczu z Portmouth i powinni byc wypoczeci na to spotkanie. Inna sytuacja jest w zespole Chelsea, ktora ostatnio zanotowala widoczna znizke formy - remisy w lidze z Newcastle i Boltonem przez co stracili mistrzostwo. Mysle ze na wlasnym terenie The Reds tego meczu nie przegraja i dlatego proponuje bezpieczne 1x.
Chcialem to napisac mniej wiecej co pafcio... 1X jest tutaj najlepszym typem wedlug mnie. Liverpool nie moze tego przegrac, nie wierze w to ze tak sie stanie. Roben mozliwe ze zagra lecz nie sadze ze bedzie w formie, ale to mniej wazne, w skladzie Chelsea nie wyjda ani Szewa ani Carvalho na 100%. Wiec duze oslabienie w ataku i jeszcze wieksze w obronie. Liverpool powinien caly mecz cisnac rywala, czy rzuca sie od pierwszych minut ? Mysle ze tak bo nie bedzie na co czekac. The Reds graja u siebie wspaniale wrecz, na wlasnym terenie sa trudni do ogrania.. ale nie zapominajmy ze dla Chelsea wystarczy remis, dlatego nie moga przyjac postawy broniacej bo najlepsza obrona jest atak, jednak dzis bedzie im ciezko przytrzymac pilke w srodku pole gdyz sadze ze Liverpool zagra mocnym pressingiem. Przypomnijmy mecz z Barcelona gdzie byl szybki doskok i Barca nawet "nie pierdnela".
Dlatego tez dzis 1X, Liverpool clean shot jak najbardziej powinny wejsc. Nie polecam grania tutaj undera, bo bedzie ostra walka i roznie moze sie to potoczyc, a przeciez te druzyny mialy zawsze under w LM wiec moze czas na przelamanie tej serii?
(..) MU ciagle w formie. Nie spada ani troche, caly czas graja piekny futbol, cos niesamowitego po prostu. Rooney Ronaldo nie zatrzymuja sie, dalej niszcza przeciwnikow. Dzis do obrony wraca dwoch podstawowych zawodnikow w tym Rio, wiec mam nadzieje ze dzis MU nie pusci az dwoch bramek tak jak w pierwszym meczu. Ogladalem go i Mu naprawde gralo bardzo dobry mecz, jednak wiele brakow w skladzie przyczynilo sie do straty az dwoch goli. Wedlug mnie MU tego meczu nie przegra, moze nawet wygra.. dlatego polecam :
awans MU @1.68
Mu to score @1.47
MU X2 @1.45
MU win @3.30
Rooney score @3.25
1X/X2 @2.16 [HT/FT Double Chance]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum