Levadia to bardzo mocna ekipa z Estonii i pierwsyz mecz wygrała z duzo słabszym od siebie zespołem PObedy. W rewanzu goscie przyjezdzaja w osłabieniu i raczej nie powinni zagrozić Levadzie w ofensywie, a mysle ze Estończycy coś ustrzela i bedzie "jedynka".
W Yerevaniu temperatura siega 40*C i nic wiecej nie mam do dodania. Irlandczycy graja zazwyczaj w temp oscylujacej kolo 18*C. Derry w lidze spisuje sie słabo na wyjazdach miernota a zespoły ze wschodniej Eropy na sowi terenie sa bardzo silne. Pierwszy mecz zakończyl się wynikiem 0-0 ale mam nadzieje ze jednak zespoly nie zamuruja bramek i nie zagraja na 0:0.
Rangersi jak wszysycy wiedza mierza w tym sezonie w mistrza, sklad zostal dosc dobrze wzmocniony, nie ma co o nich duzo pisac, za to jest co pisac o gosciach, meczarnie z Leviadia Talin i ledwo co wywalczony awans, fatalna gra w tych meczach oraz w lidze i zmiena trenera, pozatym 3 wazne ubytki u gosci: BASTA, BURGANOVIC, LUKAS, w pierwszym meczu Rangersi musza zrobic mala zaliczke aby w Serbii gralo sie komfortowo
jedyne co mnie martwi to za duze zainteresowanie tym meczem ;/
Spotkanie: Spartak Moscwa - Celtic Glasgow
Typ: 1
Kurs: 1,88
Wreszcie grają lepsze drużyny w Lidze Mistrzów... spotykają się dwie bardzo dobre drużyny... Celtic Glasgow i Spartak Moskwa. Piłkarze z Glasgow nie najlepiej rozpoczęli sezon w Scottish Premier League, w 1.kolejce remis z Klimanrock, i w 2.kolejce wygrana w pięknym stylu z Falkirk. W drużynie Celtica Glasgow napewno zabraknie polskiego bramkarza Artura Boruca, i nie wiadomo czy zagra także Maciej Żurawski... a drużyna Spartaka Moscowa w lidze radzi sobie bardzo dobrze. Zajmuje obecnie 1.miejsce i ma 5pkt przewagi nad drugą drużyną... na włąsnym boisku tylko jedna porażka i aż 6 wyrganych... Bardzo ciekawy mecz do typowania, Celtic jest jeszcze mało ograny ... bo dopiero są po 2 meczach w lidze a Spartak w połowie sezonu ... napenwo nie odpuszczą LM... myśle że typ na Spartak Moskwa całkiem prawdopodobny
Popieram typ.. Celtic na wyjazdach jest raczej spokojnie do ogrania..pozatym w Moskwie jest specyficzna sztuczna trawa, na której sie gra inaczej niz na naturalnej.
Dinamo Bucharest - Lazio Roma
typ:Awans Lazio
kurs:1.92
buk: Betfair
Lazio bylo ogromnym faworytem u siebie i niestety zawiedli slaby wynik dla nich 1-1 .Lazio w serie A bylo swietna druzyna grali super .Gospodarze moge namieszac troche rzymianom ale mysle ze awansuja do kolejnej rundy LM bo Lazio dawno juz nie bylo zakwalifikowane w LM ..
Liverpool - Toulouse
typ:1
kurs:1.36
buk: Betchance
Lpool Wygral na wyjezdzie skromnie 0-1 dzieki bramce z dystansu Boronina nowego wzmocnienia druzyny .Lpool jest teraz bardzo mocny i ta druzyna moze zdzialac bardzo duzo w tym sezonie.Toulouse jest dobra druzyna ale nie tak jak angielska jest to dla mnie pewniak dnia !!
wedlug mnie wcale to nie pewniak... szybciej bym zagram underek po kursie kolo 1.7 niz 1 za taki smieszny kurs.... nie zdziwie sie jak przypadkiem Liverpool bedzie mial problemy;]
wedlug mnie wcale to nie pewniak... szybciej bym zagram underek po kursie kolo 1.7 niz 1 za taki smieszny kurs.... nie zdziwie sie jak przypadkiem Liverpool bedzie mial problemy;]
Ajax rewelacyjnie radzi sobie w lidze. 8-1 w I kolejce z Graafschap dało wiele do myslenia. Potem przyszla porazka ze Slawią 0-1 w LM! To bylo zadziwiające ale wygrana 4-1 w lidze z mocnym Heerenveen pokazala ze piłkarze ze stolicy Holandii mają mocną jedenastke. Wygrają na pewno dzisiaj ze Slavią, bo wiedzą, że muszą!!! jak nie wygrają to odpadna z LM>
_________________ Pele Romario R9 R10 - kraj KAWY jest klawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum