Wysłany: 2007-01-15, 20:00
Heh postow na tydzien mozna i 1000 napisac tylko po co.. ? Nie lepiej zrobic nagrode dla usera ktory osiagnie tygodniowo najwiekszy % trafionych typow / kuponow z warunkiem np pisania conajmniej 1 kuponu na dzien z np okreslonym kursem minimalnym typow ?
Tak chcemy zorganizowac konkurs na najlepszego typera ale aby móc to zrobic trzeba znalezc sponsora (buka), który by zasponsorował nagrody a zeby go zdobyc forum musi byc aktywne miec wielu aktywnych uzytkowników. A co do postów gdy zobaczymy ze sa nabijane na siłe te posty beda kasowane i nie beda sie wliczały.
Sensowność postów bedzie sprawdzana :) np. post o tresci " eh nom ", " ee nie wiem" itd itc itp, albo inne krotkie nie wnoszace nic do tematu odpowiedzi beda kasowane..
co do bonusu z %skutecznoscia trafiania - to wszystko z czasem
W tym dziale prosze zadawac pytania:
Pytanie zadane przez morenowe
A na czym polega losownie zwyciezcy?? A moze sami wybieracie??
Na male karteczki spisałem nicki zamknąłem oczy pomieszałem i tak wypadło..niestety nie stać nas na maszyne losującą jak ma lotto..
a ja mam podobne czy jak dzis ktos orzymal bonus to czy moze go dostac 2 razy z rzedu ??? albo np dzis i jeszcze raz w tym miesiacu np za 2 tyg lub za 3 tyg ???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum