skończyła się faza grupowa MŚ U20 więc mam jako taki wgląd na dyspozycję, wyniki, cele drużyn, które grają dalsze mecze
na dziś proponowałbym:
USA(U20)-URUGWAJ(U20) 1.90
amerykańska młodzieżówka walczy o najwyższe cele, mają zgraną świetną ekipę, która potrafi poradzić sobie z Brazylią (2:1) - pretendentem do tytułu, oraz słabeuszami, do jakich na pewno zaliczymy Polskę (fart nie zgranie, kalectwo a nie wytrzymałość). Amerykanie z pewnością mierzą wysoko bo po starcie z Koreą (remis) dalej osiągali świetne wyniki, a Urugwaj, który zremisował z Hiszpanią, wygrał jedynie 1:0 z Jordanią i przegrał 2:0 z Zambią musi odpaść bo do następnej rundy nie przechodzi się z takimi wynikami
HISZPANIA(U20)-BRAZYLIA(U20) 2.55
krótko ... Brazylia potrafi, Hiszpania próbuje, myślę, że Brazylia ma większe szanse i myślę, że pewnie wygrają
AUSTRIA(U20)-GAMBIA(U20) 2.25
Gambia - czarny koń turnieju, nikt nie dawał im na pewno szans a oni nie obciążeni psychicznie pokazali, że czarny młodzieżowy futbol potrafi konkurować, a nawet jest lepszy od tego Portugalskiego w grupie wygrana z Nową Zelandią (1:0) i z Portugalią (2:1) teraz szansa by awansować dalej pokonująć stojącą na jej drodze Austrię, która podobnie jak Urugwaj ledwo wyszła z grupy (2 remisy i wygrana ze słabą drużyną Kanady)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum