Polska - Finlandia
1 1,52
Polacy - dobrze gramy ze slabiakami i sredniakami, a od lepszych dostajemy ostre lanie.. Finlandia nalezy do sredniakow i nie sadze zeby byl inny wynik niz zwyciestwo Polski. Benhaker mysle ze cos zdziala :) <patriota>
Gruzja-Francja
1x 2,53 x 4,00
Gruzja jest to bardzo wg mnie niedoceniany zespol. Maja w skladzie wielu graczy ktorzy graja w bardzo dobrych europejskich klubach. Francja bez Zizou to nie ten sam zespol i beda miec problemy z wygraniem tego meczu. Osobiscie stawialbym na underowy remis cos al'a
Niemcy - Irlandia
1 1,42
Niemcy ten zespol ma powera. Mam nadzieje ze zagraja tak samo jak w meczu towarzyskim ze szwedami a o wynik bede spokojny
Irlandia Pólnocna-Islandia
x2 1,54
Irlandia Pn. przeciętniak europejski, a Islandia jest ciekawym zespolem, wiekszosc ich reprezentantow gra na wyspach i sa to niezli pilkarze. Ostatnio do Barcelony dolaczyl Gudjohnsen, i w meczu z Celta pokazal ze jest w formie.
Białoruś-Albania
Albania-zespol zagadka ale raczej nie powinni dac rady Hleb'owi i spolce. Kurs nie najglupszy
1 1,65
Georgia - Francja 1x 2.98 bwin
W Gruzji Francuzom bedzie bardzoo trudno odniesc zwyciestwo. Gruzini w 1 meczu zaakcentowali swoja wysoka forme wyjazdowym zwyciestwem z Wyspami Owczyami 0:6 i w tym meczu wydaje mi sie ze bedzie 1x(najprawdopodobniej remis).
Pechowo, do 86 min Białorus wygrywala;/
---------------------------------------------
Na 06.09.2006 proponuje:
Azerbaijan-Kazakhstan
(Grupa A) 1,99
x2
Azejberdzan, wiadomo jakie baty dostalwal od Polski, jest poprostu cienki. A Kazachowie niezle sobie radza w tych eliminacjach maja juz remis z Belgia na wyjezdzie.
handicap : 0-1,5 1,40
Bardzo fajny typik wg mnie.. nie sadze zeby Azerowie strzelili 2 bramki, to zespol malo bramko strzelny :P
France-Italy
(Grupa B) 2,95
x
Wg mnie to mecz na remis.. bedzie cos ala final MŚ. Jak grac to w jakims systemie albo cos
Slovakia-Czech Republic
(Grupa D) 2,50
2
Czesi sobie zawsze radza niezle w eliminacjach. Teraz graja prawie 'u siebie' bo w Słowacji. dla pewnosci mozna zabezpieczyc sie x2 (1,36). Sadze jednak ze Czesi ich pocisna :). A kursik fajniutki..
Russia-Croatia
(Grupa E) 1,71
x2
W zasadzie mecz zagadka. Trenerem Rosji jest Guss Hiddink, wiec moze byc ciezko. Ale Chorwacja jest naprawde mocna, i mysle ze w tym meczu moga wywiesc conajmniej remis z Rosji.
handicap : 0-1,5 1,24
nie sadze zeby Chorwaci przegrali, a jak juz to dwoma bramkami napewno nie
Iceland-Denmark
handicap : 1,5-0 1,38
Islandia to dobry zespol, mozna zastanowic sie nad tym typem, ostatnio dunczycy sa w formie i strzelaja duzo bramek, ale kiedys moga zremisowac albo przegrac [ ew. wygrac jedna bramka ]. A Islandia to trudny teren, przekonali sie o tym ostatnio Hiszpanie ( 0:0, wprawdzie towarzyski mecz ale.. ) gejzery te sprawy :):):)
Bulgaria-Slovenia
(Grupa G)
suma bramek : -2,5+ typ:2 1,84
Bulgaria u siebie gra otwarta pilke, Słoweńcy tez nie lubia sie zamykac w swojej bramce, mysle ze bedzie jakies 3:1, 2:1 dla bułgarów.
Jak cos znajde wiecej na środe to napisze o tym ;]
widzimy ze polska pilka stoji teraz na bardzo niskim poziomie
porazka z dania 2 : 0
porazka z finami 3 : 1
wiec mysle ze serbowie sobie z nami tez poradza , jeszcze mala ilosc kibicow na stadionie (1200biletow sprzedanych ) zdarzalo sie ze wiecej przychodzilo do nas na mecz, jak moj klub gral w okregowce :P
mysle ze mozna smialo dorzucic do kuponu sebie znacznie podniesie AKO
Włosi musza wygrać ten mecz bo jesli straca jakies pkt to juz praktycznie straca szanse na awans do ME. W poprzednich meczach grali raczej rezerwowi zawodnicy a w Sobote zagraja praktycznie w najmocniejszym składzie.
Romania-Belarus 1 1.36 betgun
Rumuni u siebie sa bardzo mocni..W meczu z Bułgaria prowadzili do 81 min 2:0 i w ciagu 2 min Petrov z Bułgarii strzelil im 2 bramki..poprostu to był niefart bo byli lepszym zespołem w tym meczu. Mysle ze Białorusini sa grozni glownie u siebie i nie sprostaja na wyjezdzie Rumunom ( nie tylko repze maja bardzo dobra ale tez ich kluby zaczynaja liczyc sie w Europie).
Rosja - Izrael 1 1.55 betgun
Rosjanie musza wygrac ten mecz, bo kazda kolejna strata pkt doprowadzi do bardzo trudnej sytuacju Rosji w grupie.. Rosja zremisowala 1 mecz z Chorwacja u siebie i teraz na wlasnym terenie nie moze zgubic kolejnych pkt. Mysle ze Hiddink ustawi i zmotywuje odpowiednio zespol. Mecz wedlug mnie jednak bedzie bardzo zaciety i nie przewiduje wyzszego zwyciestwa niz 1 bramka.
Denmark-Northern Ireland 1 1.23 betgun
Myśle ze Dunczycy odniosa w miare łatwe zwyciestwo nad wyspiarzami. Pomimo niespodzianki jakas sprawili Irlandczycy w meczu z Hiszpania mysle ze to był poprostu fart i dzisiaj wygraja spokojnie Dunczycy.
Pierwsze 2 typy siadly a dwa kolejne troche an sile i wtopka..Ale Ruskich to mi zal..pustaki maja kilka slupkow i 100% okazji a tamci jedna kontra i gol.. heh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum