Portugalia - Belgia 1 1.45 sts
Portugalia musi zdobywac punkty u siebie zeby spokojnie bez nerwow awansowac a jak gra Belgia to kazdy pewnie widzial w spotkaniu Naszych Orłow z nimi. Portugalia zagra bez Deco co napewno jest dosc sporym osłabieniem ale Cristiano Ronaldo powinien sam wygrac ten mecz... ;)
Drużyna Serbii - moim zdaniem czarny koń eliminacji i finalów, czuję, że oni zrobią niespodziankę na miarę wyczynów Snegalu, Ghany ( na MŚ) czy Grecji (ME)
2 1025 Wyspy Owcze - Ukraina 2 1.12
faworyt tylko jeden i tylko do jednej bramki będa strzelać ;) Shevchenko hat-trick ?
3 1027 Litwa - Francja 2 1.45
Francja - fakt szmatławcy ale w takich meczach jak ten muszą zdobywać punkty, bo kiedy indziej ?
4 1029 Polska - Azerbejdzan 1 1.10
Piwo się otworzy, włączy telewizor, a Polska będzie strzelać ;)
5 1031 Estonia - Rosja 2 1.65
Rosja - 2 wygrane ( z Estonią 2:0 i Macedonią 3:0) i 2 remisy z dobrymi zespołami Izraela (w tek grupie) i Chorwacji (mojego cichego faworyta od paru lat do sięgnięcia po Mistrzostwo)
6 1032 Izrael - Anglia 2 1.80
Szkoleniowiec znajduje się pod presją odniesienia sukcesu w sobotnim meczu eliminacji Euro-2008 z Izraelem. Jeśli Anglia nie wygra, może nie zakwalifikować się do finałów mistrzostw Europy 2008 roku.
"Mamy w kadrze piłkarzy, którzy mogą zmienić losy meczu, mogą go wygrać. To jest ważne, tak walczą inne drużyny" - powiedział McClaren, gdy kadra zebrała się we wtorek na trening.
7 1035 Chorwacja - Macedonia 1 1.35
mój faworyt i najlepsza drużyna eliminacji ;) - opinia moja, nikt nie musi się zgadzać, tak czy siak Chorwacja mistrzem Europy ! ;)
polecam te mecze, ja na nich chcę zarobić ;)
więcej nic ciekawego i pewnego zarazem nie widzę ... Portugalia na remis, takie odczucie
Ten mecz slyszalem ze moze nie dojsc do skutku bo dramatycznie przygotowane jest boisko i mecz sie raczej nie odbedzie a nawet gdyby to lipa na klepisku grac a kurs na mecz wyjazdowy słaby ;]
Rosja na wyjezdzie sam nie wiem bo Estonia nie jest wcale taka słaba. Wedlug mnie Izrael 1x. Chorwacja, Polska i Serbia ok ;)
Wysłany: 2007-03-26, 13:59
Powiadasz CZARNY KOŃ...chyba od soboty OSIOŁ...
Serbia zrobiła z siebie posmiewisko przed całą europą...ale w kontekście reprezentacji Polski trzeba podziekować Kazachstanowi za urwanie pkt naszemu bezpośredniemu rywalowi do awansu.
_________________ ...w moim sercu WIGRY i na dobre i na złe...
Serbia zawsze miała bardzo dobrych piłkarzy ale nie moga za wiele osiagnac na arenie miedzynarodowej z prostego wzgledu...Kazdy z zawodnikow uwaza sie na gwiazde i nie umieja grac zespołowo..
Irlandia to rewelacja rozgrywek. Aktualnie ma aż 2 miejce w swojej grupie. Gra w gr F i ma 16 punktow i bilans 5-1-1. Jednym puktem wyprzedzaja kogo? HISZPANIE!! Dania jest takze za nimi. Aktualnie ich mecze:
Irlandia P. - Islandia 0:3
Irlandia P. - Hiszpania 3:2
Dania - Irlandia P. 0:0
Irlandia P. - Łotwa 1:0
Liechtenstein - Irlandia P. 1:4
Irlandia Płn. - Szwecja 2:1
Irlandia P. - Liechtenstein 3:1
Teraz graja z Lotwą trewanz i potem z Islandia. Musza oba wygrac i sprawią niespodzianke!!
_________________ Pele Romario R9 R10 - kraj KAWY jest klawy
Jakos czarne chmury widze nad Polakami w tym meczu. Portugalczycy sa u siebie bardzo ale to bardzo mocni i mysle ze bez problemow wygraja z naszymi - wiem ze to niezbyt patriotyczne, ale watpie zeby powtorzyl sie scenariusz z Chorzowa.. U wszystkich bukmacherow kursy na Portugalie lecą w dol
wyniki Portugalii w domu:
Portugal Belgium 4:0
Portugal Kazakhstan 3:0
Portugal Azerbaijan 3:0
ja osobiscie czuje ze bedzie 3-1 dla Portugalii :)
kurs na 1 1.40
Wales-Germany 1,44 08.09 20:30
Niemcy w megaformie, kosza kogo chca i jak chca - ostatnio w meczu towarzyskim z Anglia wygrali 2-1. W grupie wygrali 6 meczy i tylko 1 zremisowali. Za to Walia po przejsciu na reprezentacyjna emeryture Ryan'a Giggsa wydaja sie jeszcze slabsi niz byli, a to co prezentowali to mizeria i kał :)
Serbia-Finland 1,42 08.09 20:15
Serbowie jezeli ciagle mysla o wyjsciu z grupy, poprostu musza ten mecz wygrac. Po ewentualnej wygranej przeskoczą finów i zbliża sie punktowo z czolówka. Serbowie u siebie prezentuja sie niezle : wygrali z Belgami, Armenia zremisowali z Portugalia. Na wyjezdzie - w 8 serii gier, juz raz pokonali finow i mysle ze teraz spokojnie powtorzą ten wyczyn
Tym razem Portugalczycy musza sprawic łomot bandzie niezgranych serbow. Jezeli Portugalia wygra a my nie przegramy to raczej juz awansowalismy do Euro :). W pierwszym meczu obu tych druzyn padl remis. Mysle ze Portugalczycy wyciagneli wnioski z wpadki z polakami i za wszelka cene beda chcieli wygrac. Serbia za to nie zachwycila w meczu z finami i zremisowali z nimi bezbramkowo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum