Argentyna - USA
Argentyna -1.0&-1.5 kurs 1.74 betfair
Podaje mecz piatkowy bo juz kursy ostro lecą. Argentyna przyjechala na mistrzostwa praktycznie 1 składem natomiast USA bedzie grało ekperymentalnym składem bez takich graczy: DaMarcusa Beasleya, Landona Donovana, Clinta Dempseya, Carlosa Bocanegry, Tima Howarda, Jonathana Spectora i Pablo Mastroeniego. Spokojnie stać Argentyne na zwycięstwo rpzynajmniej 2 golami. Handi oznacza ze jak Argentyna wygra 1 golem to wtedy polowa stawki rpzegrywa a druga połowa zwracana. Jak wygraja 2 lub wiecej calosc wygrana.
Małe sprostowanie: to jest kurs na miejsca 1-4 ale nie zmienia to faktu, że Argentyna takie miejsce na pewno zajmie. Mozna nawet zaryzykować miejsca 1-2 bo jak wszystko pojdzie dobrze to bedziemy mieli finał sprzed 3 lat przeciw Brazylii, a nawet jeśli nie to uważam, że Argentynczycy sa glownym faworytem do wygrania tego turnieju :)
Ja wierze w Brazylie ale chyba riquelme messi i tevez i heinze zrobia z nich miazge ! sam dam zaraz w konkursie typek na albicelestes ? :) chyba tak sie na niich mowi :D
_________________ Pele Romario R9 R10 - kraj KAWY jest klawy
DLa mnie bardzo dobry kursik a mecz według mnie dość pewny..Brazylia gra lipe zero polotu. Narazie ich Robinho ratuje i szczesliwa wygrana po karnych z Urugwajem. Argentyna idzie jak burza i zdobedzie ten puchar.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum