Wiem, ze tym sie nie sugerowac :P
Kupon na dzis ma niskie kursy bo nie mailemc zego wybrac, juz trzejszy ma niezle.
Poczyjemy zobaczymy czy miaelm racje.
No i obstawilem, 4 kupony na piatek, sobote i niedziele 2. 2 kupon z niedzieli tylko bez:
1406 - Egipt - Kuba (2m.) - 2 - BRAK ~ 1.20 Bo nie bylo w kompie. Ale i tak niezle mam bo za 12zl do scigniecia niecale 100zl.
766 - Arka - Wisla K. - 2 - 1.65
784 - Racing Club - Nueva - 1 - 1.50
791 - St.Liege - Charleroi - 1 - 1.45
826 - Ankaraspor - Galatasaray - 2 - 1.65
854 - Japonia - Polska (1m.) - 2 - 1.35
855 - USA - Serbia Czarnogora (1m.) - 2 - 1.80
856 - Finlandia - Brazylia (1m.) - 2 - 1.10
857 - Egipt - Kuba (1m.) - 2 - 1.15
Stawka: 5.00 PLN
Na reke: 81.90 PLN
Prawdopodobienstwo: 92%
No nic kupon za czwartek nie wszedl, czekam teraz na 3 pozostalem, mam nadzieje, ze chodz jeden wejdz aby sie zwrocilo za kupony i bylo za co pozniej obstawiac za co.
1305 - Santos - Internacional - 1 - 1.60
Tutaj bedziesz mial raczej wtope bo Internacional jest super mocny jak na Ameryke Poludniowa ( gra w finale Copa Libertadores ) a Santos tak sobie gra w tym sezonie
mowilem nie sugerowac sie kursami
pozatym liga finska.. nie lubie tej ligi nigdy nie wiadomo co sie zdarzy
Nie wiem czemu dla niektorych tutaj 6-7 zdarzen to za duzo. Owszem jest wieksze prawdopodobienstwo, ze cos nie wejdzie, ale nie ma co odrazu skreslac z gory takich kuponow. Ostatnie pare tyg. gralem nałogowo tenisa, kazdy praktycznie kupon po 8-9 zdarzen i powiem, ze wchodzily z duza skutecznoscia,
stawiac trzeba na tych co sa w formie i wejsc po prostu musi : )
Ale chodzi o tyle zdarzen po kursach powyzej 1.70 itd w pilke nozna. Bo tenis po kursach 1.20 jak niektorzy rgaja to moze i wchodzi..ale tez czesto sa niespodzianki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum