Ciut male stawki ale na chwile obecna brak wiekszych funduszy.
Jak myslicie czy sa szanse aby weszly te spotkania?
A i jak macie to prosze podajcie mi jakas stronke gdzie sa wyniki oraz aktualne tabele glownych europejskich lig, oraz jak by byly to ostatnie spotkania danej druzyny.
Na onet.pl to lipa bo sa tylko 4-5 lig i tam tylko tabela, a chodzi mi o jaakas strone z wieksza iloscia informacji.
Ostatnio zmieniony przez cbr 2006-08-20, 22:52, w całości zmieniany 7 razy
Tutaj Lyon moze wygrać ale raczej bedzie remis. Forma Panathinaikosu to wielka niewiadoma wiec moze byc roznie. Nie grałbym celticu po tak niskim kursie na wyjezdzie.
No niestety rapid mi wtopil w ostatnim meczu w 1 kuponie i nie wygralem.
W drugim celtic zremisowal, wiec juz mecz z lyon sie nie liczy ale powinien raczej moj typ wejsc.
Ale naszczescie wygralem w 3 kuponie i wychodze prawie na 0 w ten weekend.
Bez sensu jest brać tak niskie kursy do systemu. Nawet jak wejda 2 albo 3 bedziesz na duzym minusie ;) Zagraj juz lepiej AKO za mniej kasy i tyle :)
A kuponik powinien wejść jesli bedzie wszytsko tak jak pisał skrzypek :)
Pozdro
No coz Gdyby nie Santro bylo by pieknie, a tak przynajmniej nie starcilemw szystkiego, lecz 4.80 w plecy :P
jutro sie odegram, zaraz walne jakis typki an jurto do oceny.
Milan x raczej bedzie bo w Belgradzie kibice gospodarzy stworza piekło i drużyny bałkanskie sa głównie grozne na własnym terenie. Osasuna powinna wygrac. Nie wiem co myśleć o Liverpoolu bo w 1 meczu z Maccabi meczylis ie niemiłosiernie i dopiero gol w końcówce dal im wygrana. W meczu o Puchar Wspólnoty z Chelsea to jzu bym inny zespół.. Jak zagraja jak z chelsea to 2 murowana. :) ManU powinno wygrać ale zagrałeś ich na 2 kuponach a to przynosi pecha....
Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum