Sao Paulo - AtlĂŠtico Paranaense - liga brazylijska
kursy ok 1.35 - ale mysle ze obejdzie sie bez niespodzianek
Sao Paulo sie rozkreca i mysle ze spokojnie powinni wygrac ze sredniakiem ( Atletico jest 15 w tabeli ).
Liga Węgierska:
Zalaegerszeg - Siofoki Banyasz
typ:1 kurs 1.45 w expekt
Zalaegerszeg to b.doswiadczona i ograna ekipa - narazie sa w srodku tabeli ale musza nadrabiac straty do lidera, u siebie maja bilans meczy :2-0-0 i bramek 7 : 2 . Bez problemu powinna poradzic sobie z duzo slabsza druzyna beniaminka Sifoki Banyasz. Ekipa Sifoki - w tym sezonie raz wygrała na wyjezdzie stosunkiem 3:0 ale z cieniutkim jak barszcz Diosgyor VTK . Poprzedni mecz obu ekip byl w sezonie 2003/2004 i wtedy na boisku Zalaegerszegu padł remis.
Budapest-Honved - Ujpest Budapest
typ:1 kurs 2.30 w interwetten
Ujpest dostal zadyszki, i troche kiepsko mu idzie w tym sezonie - ma tylko 5 ptk - bilans bramkowy 5-5. Honoved w pierwszych 4 kolejkach wygral wszystkie mecze, stosunek bramek 12:1 wiec sa w gazie. Ujpest w tym sezonie na wyjezdzie raz wygral(z Siofoki Banyasz) i raz zremisowal (z Budapest MTK). W poprzednim sezonie na boisku Honved'u padl remis 1:1
Ass Naval poprzedni sezon zakończyło na 11.miejscu. W tym sezonie nie grała jeszcze ani razu ... żadnego meczu towarzyskiego... nie wzmocnili się także nowymi piłakrzami. Belenenses Lizbona było dosyć wysoko po sezonie bo zajmowali 5.miesjce. Oby dwie druzyny można by powiedziec że strzełały bardzo mało bramek w lidze... Ass Naval 28-37 a Beleneses Lizbona 36-29 (już troche więcej niż rywal ale ciągle mało :] ) Te drużyny grały ze sobą 2 razy i w obu przypadkach padł wynik overowy... i myśle że dzis może byc podobnie ;) i do tego obstawiał bym x2 na Lizbone :)
24/02-07 Ass Naval 1º Maio vs. Belenenses Lissabon 2:3
16/10-05 Ass Naval 1º Maio vs. Belenenses Lissabon 2:1
CD Nacional Madeira w poprzednim sezonie pokazałe sie z dobrej strony. Na koniec sezonu zajęła 8.miejsce. Ich dzisiejszy przeciwnik Estrela Amadora była 2 pozycje niżej. Po długich przemyśleniach, myśle że w tym spotkaniu można by zaryzykować over 2,5 bramki... CD Nacional Madeira pokazało nie raz w poprzednim sezonie że potrafi strzelać jak i tracić bramki przed własną publicznością ( 3-0 z Beira Mar , przegrany mecz z Aves 3:4...) w poprzednich meczach tych rużyn padły 2 overy (na 3 mecze) Nacional w ciągu sezonu na 30 meczy... 14 razy miała over 2,5 ... .
29/04-07 CD Nacional Madeira vs. CF Estrela Amadora 1:0
12/03-06 CD Nacional Madeira vs. CF Estrela Amadora 1:2
31/08-03 CD Nacional Madeira vs. CF Estrela Amadora 4:0
Myśle że Nacional powinien sobie poradzić z Amadorą, ale mój typ to over ;) oby dwie drużyny bez większych wzmocnień... grają w bardzo podobnych składach jak w poprzednim sezonie... kurs warty ryzyka
Mój Typ:over 2,5
Kurs:1,90
Buk:bet-at-home
Maritimo Funchal - FC Pacos Ferreira
Spotkanie średniaka z drużyną która w poprzendnim sezonie broniła się przed spadkiem. Ku mojemu zdziwieniu FC Pacos Ferreira na koniec sezonu zajęła aż 6.miejsce :O dosyć wysokie jak na tą drużyne... Pacos Fereira przed sezonem zmieniło trenera ... nie wiadomo jak bedą grać ... nie grali bowiem żadnego sparingu przed sezonowego... (nowym trenerem został JosĂŠ Mota)
Ostantnie 6 meczy w poprzednim sezonie w wykonaniu FC Pacos Fereira:
20/05-07 SC Beira Mar vs. FC Pacos Ferreira 1:1
13/05-07 FC Pacos Ferreira vs. FC Porto 1:1
06/05-07 CF Estrela Amadora vs. FC Pacos Ferreira 1:0
27/04-07 FC Pacos Ferreira vs. Uniao Leiria 0:0
22/04-07 Desportivo Aves vs. FC Pacos Ferreira 0:1
15/04-07 Ass Naval 1º Maio vs. FC Pacos Ferreira 1:1
Jak widac na 6 meczy aż 6 underów!!
A to spotkania pomiędzy tymi drużynami :
04/02-07 Maritimo Funchal vs. FC Pacos Ferreira 1:1
30/04-06 Maritimo Funchal vs. FC Pacos Ferreira 1:1
08/02-04 Maritimo Funchal vs. FC Pacos Ferreira 2:0
27/10-02 Maritimo Funchal vs. FC Pacos Ferreira 2:0
30/03-02 Maritimo Funchal vs. FC Pacos Ferreira 0:1
19/11-00 Maritimo Funchal vs. FC Pacos Ferreira 1:1
Maritimo Funchal grało dwa spotkania towarzyskie przed sezonem ( dwie porażki z Penafiel na wyjeździe i Deportivo La Couna u siebie)
W tym emczu stawiam under 2,5 jak widac Pacos strzela bardzo mało bramek... Martimo także... każde poprzednie spotaknie tych drużyn to był under... także dziś też bedzie :)
Spotykają sie dwie bardzo dobre druzyny na początku sezonu... FC Porto mistrz Portugalii sezonu 06/07 zmierzy się z drużyną Sportingu Braga (4.miejsce w poprzednim sezonie) FC Porto ku mojemu zdziwieniu bez większych wzmocnień (jedynie kontrakt z "Portowcami" podpisał Przemysław Kazimierczak :mgreen: ) , odeszli niestety A Olivieriai , Pepe Laveran. Sporting Braga pozyskał z Polonii W Kieszka Pawła ( LOL same Polskie akcenty w tym spotkaniu :] ) Jako iz Portowcy są faworytami do wygrania w tym sezonie bwinligi, daltego myśle że nie odpuszczą tak łatwo tego meczu... bedą chcieli wygrac i zdobyć 3 pkt ( mam jakieś dziwne przeczucie że Qaresma strzeli bramke w tym spotkaniu :D ) FC Porto po pozbyciu się wyrzej wymienionych piłakrzy i tak jest w formie co pokazują mecze towarzyskie które rozgrywali przed sezonem...
Mecze Towrzyskie FC Porto:
05/08-07 Shanghai Shenhua vs. FC Porto 0:3
03/08-07 Feyenoord Rotterdam vs. FC Porto 0:0
28/07-07 Boavista Porto vs. FC Porto 0:3
21/07-07 FC Porto vs. AS Monaco 2:1
18/07-07 RC Genk vs. FC Porto 1:0
14/07-07 FC Den Bosch vs. FC Porto 0:4
... a S.C Braga także sie popisywała w meczach towarzy6skich ( wyjazdowa Charlton Athletic i Standart Liege ) Myśle że tu wilekim faworytem jest FC Porto i taki też mój typ.
zbliza sie 2.kolejka BwinLigi ;) oto pare analizek:
Benfica Lissabon - Vitoria Guimaraes
początek 2.kolejki... Benfica Lizbona zmierzy się u siebie z Vitorią Guimaraes. Benfica nie zadobrze zaczęła sezon, remis 1:1 w wyjazdowym meczu 1.kolejki z Leixoes. Ich jutrejszy przeciwnik Vitoria Guimaraes w 1.kolejce także remis 1:1 tylko że na własnym boisku z Vitoria Setubal. Oglądałem mecz benfiki Lizbona z Leixoes. Stwarzali sobie sytuacje ale bramki za nic nie mogli strzelić... bardzo dobrze dysponował bramkarz Leixoes. Jak wreszcie Petit go pokonał to Benfica 2min potem pozwoliła odebrać sobie zwycięstwo... grając u sibie napewno nie bedą grać tak defensywnie jak poprzedni mecz... bedą chcieli szybko objąć proawdzenie i wygrac mecz pewnie.
Ostatnie mecze tych drużyn:
03/10-05 Benfica Lissabon vs. Vitoria Guimaraes 2:1
21/02-05 Benfica Lissabon vs. Vitoria Guimaraes 2:1
23/08-03 Benfica Lissabon vs. Vitoria Guimaraes 2:0
01/06-03 Benfica Lissabon vs. Vitoria Guimaraes 4:0
Jak widać wyżej co roku Benfica zwycięża Vitorie na swoim boisku.Myśle że jutro będzie podobnie. Bo nie wierze że Benfica mając takich piłkarzy nie zdoła wygrać meczu przy własnej publiczności z VG. A kurs całkiem sproy :)
Mój Typ:1
Kurs:1,40
Belenenses Lissabon - Sporting Braga
BArdzo ciekawy mecz... gospodarze bedą grac ze Sportingniem Braga, który ostanio spisał sie bardzo dobrze w meczu z FC Porto(przegranym 2-1 ale po nie smaowitej walce w 2.połowie) Belenenses zrmisowało ostanio wyjazd 1-1 z ASS Naval, co nie świadczy o nich dobrze. Zastanawiałem się nad typem do tego spotkania i uznałem ze typ x2 na SB bedzie najbezpiecznijeszy. Sporting Braga w 2.połowie w meczu z Porto grało bardzo dobrze :) stwarzali sobei sytuacje 100% ... ale wykorzystac ich już nie umieli... Belenenses Lissabon ma przewage własnego boiska... mam nadzieje ze Sporing Braga zaprezentuje sie od początku dobrze :) w meczu także bardzo prawdopodobny był by under 2,5 gola :) bo druzyny grając ze sobą w przeciągu 3 sezonów (4 spotkania) tylko raz nastrzelali bramki :) i był 1 over.
08/12-06 Belenenses Lissabon vs. Sporting Braga 2:0
13/03-06 Belenenses Lissabon vs. Sporting Braga 2:0
27/11-04 Belenenses Lissabon vs. Sporting Braga 1:2
09/05-04 Belenenses Lissabon vs. Sporting Braga 0:2
Sam jutro postawie na x2 bo to jest typ całkiem prawdopodobny... tylko oby Braga zagrała taka jak z FC Porto 2 połowie.... a buki się roszalały z kursami na ten mecz :)
Mój Typ: x2 // Under
Kurs: 1.49 // 1.60
Leixioes w tym sezonie spisuje się całkiem niźele. W 2.kolejkach odniossła 2 remisy (z benficą Lizbona :bravo: i z Pacos Fereira oby dwa po 1:1) Vitoria Gumaraes także 2 remisy... Leixoes jest na wysokim 6.miejscu po 2.kolejkach ze stratą 4pkt do lidera ;) Jest to cięzkie do wytypowania spotaknie ale moim zdaniem goście mają dużą szanse na wygranie tego meczu... W poprzednim sezonie w 2.lidze portugalskiej te dwie drużyny spotkały sie raz na boisku w Leixoes i wtedy wygrała drużyna z Guimaraes, pewnie bo 2-0.
29/10-06 Leixoes SC vs. Vitoria Guimaraes 0:2
Dziś moze być podobnie... ale jak pisałem bardzowyrównany mecz...
Ass Naval poprzedni sezon zakończyło na 11.miejscu. W tym sezonie nie grała jeszcze ani razu ... żadnego meczu towarzyskiego... nie wzmocnili się także nowymi piłakrzami. Belenenses Lizbona było dosyć wysoko po sezonie bo zajmowali 5.miesjce. Oby dwie druzyny można by powiedziec że strzełały bardzo mało bramek w lidze... Ass Naval 28-37 a Beleneses Lizbona 36-29 (już troche więcej niż rywal ale ciągle mało :] ) Te drużyny grały ze sobą 2 razy i w obu przypadkach padł wynik overowy... i myśle że dzis może byc podobnie ;) i do tego obstawiał bym x2 na Lizbone :)
24/02-07 Ass Naval 1º Maio vs. Belenenses Lissabon 2:3
16/10-05 Ass Naval 1º Maio vs. Belenenses Lissabon 2:1
CD Nacional Madeira w poprzednim sezonie pokazałe sie z dobrej strony. Na koniec sezonu zajęła 8.miejsce. Ich dzisiejszy przeciwnik Estrela Amadora była 2 pozycje niżej. Po długich przemyśleniach, myśle że w tym spotkaniu można by zaryzykować over 2,5 bramki... CD Nacional Madeira pokazało nie raz w poprzednim sezonie że potrafi strzelać jak i tracić bramki przed własną publicznością ( 3-0 z Beira Mar , przegrany mecz z Aves 3:4...) w poprzednich meczach tych rużyn padły 2 overy (na 3 mecze) Nacional w ciągu sezonu na 30 meczy... 14 razy miała over 2,5 ... .
29/04-07 CD Nacional Madeira vs. CF Estrela Amadora 1:0
12/03-06 CD Nacional Madeira vs. CF Estrela Amadora 1:2
31/08-03 CD Nacional Madeira vs. CF Estrela Amadora 4:0
Myśle że Nacional powinien sobie poradzić z Amadorą, ale mój typ to over ;) oby dwie drużyny bez większych wzmocnień... grają w bardzo podobnych składach jak w poprzednim sezonie... kurs warty ryzyka
Mój Typ:over 2,5
Kurs:1,90
Maritimo Funchal - FC Pacos Ferreira
Spotkanie średniaka z drużyną która w poprzendnim sezonie broniła się przed spadkiem. Ku mojemu zdziwieniu FC Pacos Ferreira na koniec sezonu zajęła aż 6.miejsce :O dosyć wysokie jak na tą drużyne... Pacos Fereira przed sezonem zmieniło trenera ... nie wiadomo jak bedą grać ... nie grali bowiem żadnego sparingu przed sezonowego... (nowym trenerem został JosĂŠ Mota)
Ostantnie 6 meczy w poprzednim sezonie w wykonaniu FC Pacos Fereira:
20/05-07 SC Beira Mar vs. FC Pacos Ferreira 1:1
13/05-07 FC Pacos Ferreira vs. FC Porto 1:1
06/05-07 CF Estrela Amadora vs. FC Pacos Ferreira 1:0
27/04-07 FC Pacos Ferreira vs. Uniao Leiria 0:0
22/04-07 Desportivo Aves vs. FC Pacos Ferreira 0:1
15/04-07 Ass Naval 1º Maio vs. FC Pacos Ferreira 1:1
Jak widac na 6 meczy aż 6 underów!!
A to spotkania pomiędzy tymi drużynami :
04/02-07 Maritimo Funchal vs. FC Pacos Ferreira 1:1
30/04-06 Maritimo Funchal vs. FC Pacos Ferreira 1:1
08/02-04 Maritimo Funchal vs. FC Pacos Ferreira 2:0
27/10-02 Maritimo Funchal vs. FC Pacos Ferreira 2:0
30/03-02 Maritimo Funchal vs. FC Pacos Ferreira 0:1
19/11-00 Maritimo Funchal vs. FC Pacos Ferreira 1:1
Maritimo Funchal grało dwa spotkania towarzyskie przed sezonem ( dwie porażki z Penafiel na wyjeździe i Deportivo La Couna u siebie)
W tym emczu stawiam under 2,5 jak widac Pacos strzela bardzo mało bramek... Martimo także... każde poprzednie spotaknie tych drużyn to był under... także dziś też bedzie :)
Mój Typ:under 2,5
Kurs:1,55
damianek632 napisał/a
////
Sporting Braga - FC Porto
Spotykają sie dwie bardzo dobre druzyny na początku sezonu... FC Porto mistrz Portugalii sezonu 06/07 zmierzy się z drużyną Sportingu Braga (4.miejsce w poprzednim sezonie) FC Porto ku mojemu zdziwieniu bez większych wzmocnień (jedynie kontrakt z "Portowcami" podpisał Przemysław Kazimierczak :mgreen: ) , odeszli niestety A Olivieriai , Pepe Laveran. Sporting Braga pozyskał z Polonii W Kieszka Pawła ( LOL same Polskie akcenty w tym spotkaniu :] ) Jako iz Portowcy są faworytami do wygrania w tym sezonie bwinligi, daltego myśle że nie odpuszczą tak łatwo tego meczu... bedą chcieli wygrac i zdobyć 3 pkt ( mam jakieś dziwne przeczucie że Qaresma strzeli bramke w tym spotkaniu :D ) FC Porto po pozbyciu się wyrzej wymienionych piłakrzy i tak jest w formie co pokazują mecze towarzyskie które rozgrywali przed sezonem...
Mecze Towrzyskie FC Porto:
05/08-07 Shanghai Shenhua vs. FC Porto 0:3
03/08-07 Feyenoord Rotterdam vs. FC Porto 0:0
28/07-07 Boavista Porto vs. FC Porto 0:3
21/07-07 FC Porto vs. AS Monaco 2:1
18/07-07 RC Genk vs. FC Porto 1:0
14/07-07 FC Den Bosch vs. FC Porto 0:4
... a S.C Braga także sie popisywała w meczach towarzy6skich ( wyjazdowa Charlton Athletic i Standart Liege ) Myśle że tu wilekim faworytem jest FC Porto i taki też mój typ.
Mój Typ:2
Kurs:1,95
Buk:unibet
damianek632 napisał/a
Benfica Lissabon - Vitoria Guimaraes
początek 2.kolejki... Benfica Lizbona zmierzy się u siebie z Vitorią Guimaraes. Benfica nie zadobrze zaczęła sezon, remis 1:1 w wyjazdowym meczu 1.kolejki z Leixoes. Ich jutrejszy przeciwnik Vitoria Guimaraes w 1.kolejce także remis 1:1 tylko że na własnym boisku z Vitoria Setubal. Oglądałem mecz benfiki Lizbona z Leixoes. Stwarzali sobie sytuacje ale bramki za nic nie mogli strzelić... bardzo dobrze dysponował bramkarz Leixoes. Jak wreszcie Petit go pokonał to Benfica 2min potem pozwoliła odebrać sobie zwycięstwo... grając u sibie napewno nie bedą grać tak defensywnie jak poprzedni mecz... bedą chcieli szybko objąć proawdzenie i wygrac mecz pewnie.
Ostatnie mecze tych drużyn:
03/10-05 Benfica Lissabon vs. Vitoria Guimaraes 2:1
21/02-05 Benfica Lissabon vs. Vitoria Guimaraes 2:1
23/08-03 Benfica Lissabon vs. Vitoria Guimaraes 2:0
01/06-03 Benfica Lissabon vs. Vitoria Guimaraes 4:0
Jak widać wyżej co roku Benfica zwycięża Vitorie na swoim boisku.Myśle że jutro będzie podobnie. Bo nie wierze że Benfica mając takich piłkarzy nie zdoła wygrać meczu przy własnej publiczności z VG. A kurs całkiem sproy :)
Mój Typ:1
Kurs:1,40
Belenenses Lissabon - Sporting Braga
BArdzo ciekawy mecz... gospodarze bedą grac ze Sportingniem Braga, który ostanio spisał sie bardzo dobrze w meczu z FC Porto(przegranym 2-1 ale po nie smaowitej walce w 2.połowie) Belenenses zrmisowało ostanio wyjazd 1-1 z ASS Naval, co nie świadczy o nich dobrze. Zastanawiałem się nad typem do tego spotkania i uznałem ze typ x2 na SB bedzie najbezpiecznijeszy. Sporting Braga w 2.połowie w meczu z Porto grało bardzo dobrze :) stwarzali sobei sytuacje 100% ... ale wykorzystac ich już nie umieli... Belenenses Lissabon ma przewage własnego boiska... mam nadzieje ze Sporing Braga zaprezentuje sie od początku dobrze :) w meczu także bardzo prawdopodobny był by under 2,5 gola :) bo druzyny grając ze sobą w przeciągu 3 sezonów (4 spotkania) tylko raz nastrzelali bramki :) i był 1 over.
08/12-06 Belenenses Lissabon vs. Sporting Braga 2:0
13/03-06 Belenenses Lissabon vs. Sporting Braga 2:0
27/11-04 Belenenses Lissabon vs. Sporting Braga 1:2
09/05-04 Belenenses Lissabon vs. Sporting Braga 0:2
Sam jutro postawie na x2 bo to jest typ całkiem prawdopodobny... tylko oby Braga zagrała taka jak z FC Porto 2 połowie.... a buki się roszalały z kursami na ten mecz :)
Mój Typ: x2 // Under
Kurs: 1.49 // 1.60
Drogheda przewodzi w tabeli z 49oczkami. Ma przewage nad 2gim miejscem 7 ptk i 1 mecz zalegly. W tym sezonie zdominowali ligę, ale osatatnio dostali lekkiej zadyszki. Drogheda swoje dwa ostatnie mecze ligowe zremisowali z Bohemians Dublin (1:1) i Galway United (2:2). W czwartek w pucharze UEFA przegrali z Helsingborg 3 - 0. Dzisiejszy mecz bedzie idealna okazja do rehabilitacji.
UCD Dublin ma 23 ptk i jest obecnie na pozycji 8'mej.
W tym roku zespoly spotkaly sie dwukrotnie i dwukrotnie lepsi byli piłkarze Droghedy (wyniki 0:1 i 3:2). Oby podtrzymali dobra passę
Drogheda U. Home Form: W W W D D
UCD Away Form: W L L D L
Napisze tu nie typ a ciekawostke... Handicap w pinnaclesports z ligi estońskiej : Levadia Tallinn - Ajax UWAGA HANDI -9 goli !!! HAHAHAHAHAHHA ich porąbało z kim by nie grali dawac taki handicap haha moze i pokryja ale jak ktos zaryzykuje to jakis ryzykancik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum