Nie mam watpliwosci co do pojedynkow w kwalifikacjach, tor dla mocnych, Kubica sadze ze pokaze to co rok temu na testach i pojedzie bardzo dobrze, polak chce sie pokazac przed Villnevem, ktorego wyeleminowal a ten go ciagle krytykuje. Kubica w Montrealu czuje sie niesamowicie mocny, dla mnie podium nie bedzie zaskoczeniem, ale zacznijmy od kwalifikacji i :
Fisico - Kubica Head to head [2] 1.80 9/10
Kubica - Nick H22 [1] 2.20 5/20
Tym razem mam nadzieje nie bedzie zadnych powalonych strategi w BMW z duzym dotankowaniem bolidu Kubicy, mysle ze wyciagna wnioski z Monaco ze to byl blad.
Kubica wreszcie pokaze ze Heidfeld jest od niego slabszy!
Gonzo sory ale glupote robisz..... tak razi ze musze napisac.... po co grasz tak wczesnie? przeciez kwalifikacje jutro bodajze o 18 badz 19.... trzeba czekac na newsy z teamow..... przed chwilka czytalem ze Kubica ma powazna usterke silnika....wedlug mnie w ten weekend nie ma co na niego stawiac, bo raz ze samochod moze nie byc na maxa sprawny a 2 to ze moze jechac rezerwowym a ten moze nie byc dopasowany do niego i nie bedzie sie Kubicy jechalo tak komfortowo, grasz na Kubice 14/10j zrobisz taki sam blad dzis w nocy z St.Louis :)
kwalifikacje mozna grac ale trzeba to robic z glowa i po sobotnim treningu numer 1 :)
P.S. kumpel postawil na Kubice juz poltorej tygodnia temu i teraz jak przeczytal newsa o Kubicy to drapie sie po jajkach czemu byl taki glupi :P nie mowie ze nie wejdzie ale wedlug mnie przy takich okolicznosciach nie warto nawet 1j zainwestowac :)
wiem wiem wiem, napisalem to zanim postawilem, juz mowie czemu, w betsson zobaczylem tak jakby kwalifikacje byly dzisiaj, piatek, STOP! zakladu o 16:00 wiec chcialem na szybko napisac.. Posta dodalem, wchodze na wp i pisze o problemach Kubicy z bolidem, zakladu nie zdalem, ani jednego ani drugiego, czekam do jutra z tym. Mam nadzieje ze w blad nikogo nie wprowadzilem, jednak mimo wszystko sadze ze Kubica moze dac rade, oczywiscie jesli bolid nie bedzie tak beznadziejny jak na treningach piatkowych.
Z St.Louis przesadzilem:/ nie wiem czemu az tak gralem ich, nie bylo zbyt wielu argumentow za nimi, mimo wszystko myslalem ze wygraja seryjke cala :)
Odrobi sie na dniach :)
Hamilton zwyciestwo kurs w granicach 2zl, szczerze to wedlug mnie bardzo oplaca sie grac i sam zagram, czas na zwyciestwo Hamiltona, w tym sezonie ten chlopak jezdzi bezblednie, teraz ma na dodatek pole position wiec jesli nie da sie wyprzedzic na starcie to sadze ze w dalszej czesci wyscigu sobie poradzi i tym razem nie bedzie zadnym team orders jak w Monako, gdzie jezdzil o wiele lepiej i szybciej niz Alonso.
Hamilton to win 2.00 /6j
Heidfeld - Kubica tez dobry pojedynek, Nick startuje z bardzo dobrej lini, a Kubica jak zwykle jakies problemy z bolidem. 8 miejsce w kwalifikacjach nie jest zbyt dobre, ciezko bedzie sie przebic na starcie, fakt ze na tym torze da sie wyprzedzac, ale dogonic mu bedzie ciezko Hiedfelda nawet jesli ma wiecej paliwa w zbiorniku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum