FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
GP Canada 9/6/07
Autor Wiadomość
Gonzo
Moderator

Wysłany: 2007-06-08, 14:19   GP Canada 9/6/07

Nie mam watpliwosci co do pojedynkow w kwalifikacjach, tor dla mocnych, Kubica sadze ze pokaze to co rok temu na testach i pojedzie bardzo dobrze, polak chce sie pokazac przed Villnevem, ktorego wyeleminowal a ten go ciagle krytykuje. Kubica w Montrealu czuje sie niesamowicie mocny, dla mnie podium nie bedzie zaskoczeniem, ale zacznijmy od kwalifikacji i :

Fisico - Kubica Head to head [2] 1.80 9/10
Kubica - Nick H22 [1] 2.20 5/20

Tym razem mam nadzieje nie bedzie zadnych powalonych strategi w BMW z duzym dotankowaniem bolidu Kubicy, mysle ze wyciagna wnioski z Monaco ze to byl blad.
Kubica wreszcie pokaze ze Heidfeld jest od niego slabszy!

adasko 
Moderator

Wysłany: 2007-06-08, 17:32   

Gonzo sory ale glupote robisz..... tak razi ze musze napisac.... po co grasz tak wczesnie? przeciez kwalifikacje jutro bodajze o 18 badz 19.... trzeba czekac na newsy z teamow..... przed chwilka czytalem ze Kubica ma powazna usterke silnika....wedlug mnie w ten weekend nie ma co na niego stawiac, bo raz ze samochod moze nie byc na maxa sprawny a 2 to ze moze jechac rezerwowym a ten moze nie byc dopasowany do niego i nie bedzie sie Kubicy jechalo tak komfortowo, grasz na Kubice 14/10j zrobisz taki sam blad dzis w nocy z St.Louis :)

kwalifikacje mozna grac ale trzeba to robic z glowa i po sobotnim treningu numer 1 :)

P.S. kumpel postawil na Kubice juz poltorej tygodnia temu i teraz jak przeczytal newsa o Kubicy to drapie sie po jajkach czemu byl taki glupi :P nie mowie ze nie wejdzie ale wedlug mnie przy takich okolicznosciach nie warto nawet 1j zainwestowac :)

Gonzo
Moderator

Wysłany: 2007-06-09, 00:56   

wiem wiem wiem, napisalem to zanim postawilem, juz mowie czemu, w betsson zobaczylem tak jakby kwalifikacje byly dzisiaj, piatek, STOP! zakladu o 16:00 wiec chcialem na szybko napisac.. Posta dodalem, wchodze na wp i pisze o problemach Kubicy z bolidem, zakladu nie zdalem, ani jednego ani drugiego, czekam do jutra z tym. Mam nadzieje ze w blad nikogo nie wprowadzilem, jednak mimo wszystko sadze ze Kubica moze dac rade, oczywiscie jesli bolid nie bedzie tak beznadziejny jak na treningach piatkowych.

Z St.Louis przesadzilem:/ nie wiem czemu az tak gralem ich, nie bylo zbyt wielu argumentow za nimi, mimo wszystko myslalem ze wygraja seryjke cala :)
Odrobi sie na dniach :)

adasko 
Moderator

Wysłany: 2007-06-09, 09:08   

http://sport.onet.pl/0,12...,wiadomosc.html

najpierw silnik potem hamulce.... mysle ze zaklady na Kubice trzeba odpuscic bo ten weekend dla BMW bedzie beznadziejny

Gonzo
Moderator

Wysłany: 2007-06-10, 10:45   

Hamilton zwyciestwo kurs w granicach 2zl, szczerze to wedlug mnie bardzo oplaca sie grac i sam zagram, czas na zwyciestwo Hamiltona, w tym sezonie ten chlopak jezdzi bezblednie, teraz ma na dodatek pole position wiec jesli nie da sie wyprzedzic na starcie to sadze ze w dalszej czesci wyscigu sobie poradzi i tym razem nie bedzie zadnym team orders jak w Monako, gdzie jezdzil o wiele lepiej i szybciej niz Alonso.

Hamilton to win 2.00 /6j

Heidfeld - Kubica tez dobry pojedynek, Nick startuje z bardzo dobrej lini, a Kubica jak zwykle jakies problemy z bolidem. 8 miejsce w kwalifikacjach nie jest zbyt dobre, ciezko bedzie sie przebic na starcie, fakt ze na tym torze da sie wyprzedzac, ale dogonic mu bedzie ciezko Hiedfelda nawet jesli ma wiecej paliwa w zbiorniku.

Head to Head Heidfelda - Kubica 1 1.40 /7j

Gonzo
Moderator

Wysłany: 2007-06-10, 19:07   

Mozna powiedziec ze juz dwa typy wejda, a jeden na pewno.. szkoda Kubicy..

Cytat
Head to Head Heidfelda - Kubica 1 1.40 /7j (+)

Cytat
Hamilton to win 2.00 /6j (+)

Odpowiedz do tematu