na 16/17 .09 proponuje
Charlton Athletic-Portsmouth FC x2 1,48
Portsmouth, w tym sezonie sa niezli, mysle ze powinni conajmniej zremisowac
Chelsea FC-Liverpool FC 1 1,78
Murinho sie postara zeby chlopaki nie odpuscili tego meczu. Jest to jeden z pojedynkow ktore elektryzuja cala anglie. Ostatnio Liver wygral 2-1, ale teraz sa w gorszej formie. Londynczycy sa na fali, i z meczu na mecz sie rozkrecaja. Benitez chyba sie wypalil juz w Liverpoolu, bo jakos ostatnio cienko im idzie ( wymeczony awans do LM z Maccabi, remisy w lidze, przegrana 3:0 w derbach z Evertonem ) dosc ryzykowny typ, ale kursik srogi.
Tottenham Hotspur-Fulham FC 1 1,60
Koguty sa dobrym zespolem i mysle ze powinni wygrac z Fulham
Portsmouth FC-Bolton Wanderers 1,95
powinno wejsc, ale dobra passa Portsmouth musi sie kiedys skonczyc, ale nei sadze zeby to bylo teraz bo Bolton jest wyjatkowo slaby
Co myslicie o Bolton - Liverpool na 1 ? ew 1x ..
Liverpool mial ciezki mecz z Galatasaray w LM, bardzo wysokie tempo, na pewno beda czuc zmeczenie, bo przeciez grali w srode. Z drugiej strony bolton po ostatnim zwyciestwie z Portsmouth moze byc w formie, morale na pewno wzrosly, takze rozkminiam ten meczyk, chcialbym poznac wasze zdanie :)
dla mnie to nobet mecz, liverpool musi gonic chelsea w lidze.. na poczatku pogubil glupio punkty ale chyba sie juz odnalezli i zaczna wygrywac mecze.. ja bym tego meczu nie stawial;p
Ja czytałem ze Benitez cos mówil ze teraz w tej fazie sezonu w niektórych meczach bedzie dawał odpoczać niektorym pilkarzom..powiedzial to przed meczem LM ale zagrali pratycznie w najmocniejszym składzie, wiec mzoe dzis odpocznie kilku pilkarzy ale pewnosci nie mam..
No i Bolton wygral 2:0, mialem dobre przeczucie, a kurs byl zacny, ominelem :) nie gralem w ogole soboty, jakos tak po pucharach mi to dziwnie wyglada, pewnie faworyci grajacy w LM/UEFA beda figle platac :/
Chelsea FC-Watford FC 1,15
zalosny kurs ale tutaj nie moze byc niespodzianki, bedzie srogie lanie ze strony chelsea mozna sie zastanowic nad graniem z handicapem:
handicap : 0-1,5 1 1,50
Sheffield United-Manchester United 2 1,37
ManU ma lidera i mysle ze bardzo im zalezy zeby go utrzymac, pozatym graja w tym sezonie bardzo dobry futbol :)
Chelsea FC-West Ham United 1 1,22 1-0
Sheffield United-Manchester United 2 1,37 1-2
Liverpool FC-Manchester City 1 1.43 betgun
Liverpool beznadziejnie spisuje sie w meczach wyjazdowych ale u siebie graja bardzo dobrze i tutaj musza wygrywac jak chca zagrac w Lm w nastepnym sezonie.. Man City na wyjazdach gra bardzo słabo.. Troche obawiam sie ze w Liverpoolu na srodku pomocy nie zagraja kontuzjowani Alonso i Sissoko ale mam nadzieje ze dadza rade.
Bolton Wanderers-Chelsea FC under 2,5 1.62 betgun
Uwazam ze w tym meczu wiele bramek nie bedzie.. typ na przeczucie
Bolton Wanderers-Chelsea FC 2 1.69 betgun
Bolton wygral ostatni mecz z Arsenalem 3-1 ale Arsenal znowu ostrzeliwał słupki i poprzeczki i mecz powinien zakonczyc sie remisem..Ponadto super strzał wyszedl Anelce i to wszystko zadecydowalo o wygranej nad Kanonierami.. Dzisiaj myśle Chelsea bedzie bardzo chciala wygrac i albo utrzymąc przewage nad Czerwonymi Diabłami ale ja zmniejszyć..
Fulham FC-Arsenal FC 2 1.57
Bilans na wyjezdzie Arsenalu to 3-0-3..troche obawiam sie remisu ale mysle ze mozna zaryzykować typ na Arsenal, który musi zacząc wygrywać..Do składu wracaja: Henry, Van Persie i Rosicky..w Fulham tez kontuzje kilku waznych rgaczy. Ponadto Arsenalowi na pzrestrzeni ostatnich alt bardzo dobrze grało sie z tym rywalem i wygrywali wszytskie mecze i zanotowali tylko 1 remis..
Manchester United-Everton FC 1 1.34 betgun
ManU osłabione brakiem Ronaldo i mozliwe ze nie zagra Saha ale w Evertonie plaga kotuzji i wiele zawodników tego zespołu jest kontuzjowana wiec mysle ze ManU bedzie chialo utrzymać przewage na Chelsea, z która grali bardzo dobrze.
Bolton Wanderers-Chelsea FC under 2,5 1.62 betgun 0-1
Bolton Wanderers-Chelsea FC 2 1.69 betgun 0-1
Manchester United-Everton FC 1 1.34 betgun 2-0
Fulham FC-Arsenal FC 2 1.57 2-1
Ogólnie jestem zadowolony z dzisiejszych wyników w Anglii.. Arsenal zagrałem troche na siłe i wtopa ale ja juz im długo nie zaufam.. Liverpool czułem ze nie wygraja i dobrze ze ich pominełem..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum