Arsenal na wyjazdach gra słabo..W przeciagu ostatnich 2 sezonow zdecydowanie derby miedzy tymi druzynami na korzysc Chelsea..A ManU moze uciec wiec napewno chlopaki zawalcza.. Come ON Chelsea
ManU ucieklo na 9 ptk, nie sadze zeby Chelsea sobie pozwolilo na taka strate ( jezeli zremisuja 8, i przegraja 9 ptk ) 100% dla mnie na dzis, po fajnym kursie :)
Chelsea FC-Newcastle United 1 1,25 betgun
Everton FC-Chelsea FC 2 1,58 betgun
Obydwa mecze to z cyklu Chelsea jesli marzy o mistrzostwie musi wygrac..Everton u siebie bardzo ladnie sie spisuje ale nie da rady urwac punktow Chelsea..
West Ham United-Manchester United 2 1,48 betgun
ManU wielka forma.. West Ham słabiutki wiec nie powinno byc problemow..chociaz ManU dawno nie zremisowalo meczu wyjazdowego ale mysle ze jesli zagraja na 50% powinni pokonac slabiutkie Tłoki..
Wysłany: 2006-12-18, 14:08
Fulham FC-Middlesbrough FC over 2.5 2.15 betgun
Co o tym sadzicie ??
Cottagers lubią grać z Boro, z którym wygrali u siebie 4 z 5 spotkań w Premier League, w tym w poprzednim sezonie 1:0. Goście jedyny raz zwyciężyli w 2004 roku, kiedy to pokonali Fulham 2:0 po golach Marka Viduki i Szilarda Nemetha.
W ostatnim czasie żaden z zespołów nie zachwyca. Gospodarze w sześciu poprzednich kolejkach zdobyli ledwie cztery punkty, a Middlesbrough wywalczyło tylko dwa oczka więcej. Fulham w obecnych rozgrywkach nie prezentuje się zbyt dobrze na swoim stadionie, gdzie przegrało już trzykrotnie. Jednak rywale nie wygrali jeszcze ani jednego spotkania na wyjeździe. (*Dodajmy do tego slaba defensywe obu zespolow*)
W składzie Cottagers zabraknie Luisa Boa Morte, Papy Bouby Diopa i Ian Pearce. Pod znakiem zapytania stoi natomiast występ Antti Niemi i Francka Queudrue. Boro będzie natomiast osłabione brakiem Emanuela Pogatetza, ale do gry wraca za to Lee Cattermole.
Fulham FC-Middlesbrough FC over 2.5 2.15 betgun 2-1
A oto moje:
Liverpool FC-Watford FC 1 1,23 betgun
Liverpool złapał super forme ostatnimi czasy i stzrelaja po 3-4 gole na mecz nie tracac zadnych..ostatnio z Charltonem na wyjezdzie gdyby wykorzystali swoje setki moglo sie skonczyc 0-7 nawet...Watford ekipa słaba jak na lige Premiership i raczej nie powinna stworzyc problemu The Reds, którzy na własnym boisku spisuja sie rewelacyjnie (bilans 7-2-0).
Wigan Athletic-Chelsea FC 2 1,45 betgun
Chelsea ostatnio zaczelo łapac swoj rytm kolejnych zwyciestw..wiem ze mozna powiedziec ze 2 ostatnie zwyciestwa wymeczyli..ale to nie jest tak..oni stwarzaja duzo bardzo dobrych okazji ale graja ostatnio nieskutecznie i stad sie biora te ich problemy..Nie bede tutaj wspominał jak wygladał mecz z Arsenalem..
Liverpool FC-Watford FC 1 1,23 betgun 2-0
Wigan Athletic-Chelsea FC 2 1,45 betgun 2-3
A na Drugi Dzien Świąt takie 2 typki z małymi kursami ale ktore wydaja sie pewne i mysle ze spokojnie mozna dorzucic do kuponiku swego..
Chelsea FC-Reading FC 1 1.20 betgun
Chelsea ostatnio troche zaczela sie meczyc na wyjazdach ale pomimo to odnosila kolejne zwyciestwa i mysle ze u siebie wygraja z beniminkiem który wczesniej byl na fali ale ostatnio juz nie zachwyca i gra bardzo przecietnie zeby nie powiedziec słabo..
Manchester United-Wigan Athletic 1 1.22 betgun
Czerwone Diabły w tym sezonie za wszelką cene chca zdobyc Mistrzostwo Angliia Chelsea traci do nich tylko 2 pkt i strata punktow z takim rywalem nie wchodzi w gre..
Tu chyba wszystko jasne Man.Utd musi kłuc zelazo poki gorace
czyli w przenosni wygrywac poki chelsea jest bez formy
Natomiast gospodarze ostatnio slabiutkie mecze dwie sromotne porazki
i nic nie wskazuje na to by dzis bylo jakies przebudzenia.
1 Stzcynia:
Newcastle-Manchester United 2 1.55 2:2
Tu chyba wszystko jasne Man.Utd musi kłuc zelazo poki gorace
czyli w przenosni wygrywac poki chelsea jest bez formy
Natomiast gospodarze ostatnio slabiutkie mecze dwie sromotne porazki
i nic nie wskazuje na to by dzis bylo jakies przebudzenia.
goscie nie wygrali od prawie 2 miesiecy. Wczoraj stacil punkty Man.UTd , wiec dzis
Chelsea zrobi wszystko aby wygrac i odrobic cenne punkty .Mimo iz nie zagra J.Terry
goscie nie wygrali od prawie 2 miesiecy. Wczoraj stacil punkty Man.UTd , wiec dzis
Chelsea zrobi wszystko aby wygrac i odrobic cenne punkty .Mimo iz nie zagra J.Terry
Liverpool u siebie spisuje sie rewelacyjnie, natomiast Chelsea w ostatnim czasie ma wyraźny dołem i niech nikogo nie myli ostatnie zwycięstwo 4-0 nad Wigan bo wszytski bramki były po błędach bramkarza i obrońców.. Liverpool ostatnio 2 razy skompromitowal sie w pucharze FA z Arsenalem i bedzie chcial sie pokazac z dobrej strony..wogole po co ja to mowie to bedzie wojna ! Mam nadzieje ze nagle Chelsea nie odzyska super formy.. Dodatkowo nie wiem czy zagra Terry a to bardzo wazne ogniwo tego zespołu i jesli zagra bedzie duzo ciezej.. Do bramki Chelsea wraca Cech, który bedzie grał w specjalnie przygotowanym kasku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum