czzzzzzzesssc jestem tu nowyy na dzis postawiłem 3 typy
Crvena Zvezda Belgrad - AC Milan 2 (Milan u siebie tylko 1:0, zawiedli. Teraz pokarają)
Valencia - Red Bull Salzburg 1 ( Vialencia tutaj jest pewniaczkiem nie będzie problemów)
Osasuna Pampeluna - Hamburger 1 (Hiszpanie u siebie powinni wygrać, + dobry kursik )
Jeżeli już tak piszesz to pisz dlaczego a nie nabijasz sobie posty
ilosc postow mam w d**** bo to nie swiadczy o niczym chyba ze patrzysz jesli ktos ma duzo postow to jest ekspertem to ...... hm.....
nie bede nic wiecej pisal na temat twojej wypowiedzi bo jestem kulturalny wsrod ludzi ale inaczej rozmawaim na osobnosci :)
ad. 1 mecz juz to psialem w innym temacie wiec skopiuje:
co do meczu serbow z wlochami to faktycznie doping kibicow jaki jest na balkanach moze wplynac na wynik bo tam wlos na dupie sie jezy jak stanie sie na srodku boiska :) choc milanu kibice tez potrafia zrobic ladny kociol i mysle ze to raczej nie pzreszkodzi ale fakt milan nie jest napewno dobzre przygotowany do sezonu wygrana u siebie tylko 1-0 musi o czym swiadczyc , druzyny balkanskie na wplasnym boisku sa bardzo mocne i bym ich nie lekcewazyl pokazaly to zespoly rumunskie w ubieglych rozgrywkach PUEFA , milanowi pzrypominam ze wystraczy remis badz bramkowa przegrana powyzej 1-0 i sa w nastepnej rundzie :)
ad.2
walencja dostala na wyjezdzie z austryjakami 1-0 wiec austryjakom wystarczy remisik , walencja jeszcze nie ejst w prawdziwym rytmu meczowym bo grali dotad same sparingi i tylko ten jeden mecz pucharowy w Austrii, podczas leta raczej sie oslabili niz wzmocnili to minusik maly, Salzbug byl / jest liderem nie pamietam ale wiem ze graja w tej chwili w austrii najlepsza pileczke i sa w trakcie sezonu rozegrali te pare meczy juz i to w tym upatruje ich pzrewage a akze to ze awans do LM bylby ich wielkim sukcesem jak i takze wielkim sukcesem klubu i austryjackiej pilki
ad.3
osasuna podobnie jak walencja nie ejst jesczzce w rytmie meczowym a hamburg zdarzyl juz rozegrac 2 spotaknia w lidze co prawda nie wyszlo najlpeiej choc maja dobry zespol, dla niemcow awans do LM bylby wielkim sukcesem bo Hamburg w historii swojego klubu nie swiecil sukcesow na arenie miedzynarodowej , a w LM nie wiem czy keidykolowiek gra a jak gral to dawno temu , w lidze im nie idzie moze czas zagrac dobrze na el LM ? u siebie 0-0 wiec teraz na wyjezdzie wystraczy bramkowy remis ale ja mysle ze moga sie pokusic o wygrana
Jeżeli już tak piszesz to pisz dlaczego a nie nabijasz sobie posty
ilosc postow mam w d**** bo to nie swiadczy o niczym chyba ze patrzysz jesli ktos ma duzo postow to jest ekspertem to ...... hm.....
nie bede nic wiecej pisal na temat twojej wypowiedzi bo jestem kulturalny wsrod ludzi ale inaczej rozmawaim na osobnosci :)
ad. 1 mecz juz to psialem w innym temacie wiec skopiuje:
co do meczu serbow z wlochami to faktycznie doping kibicow jaki jest na balkanach moze wplynac na wynik bo tam wlos na dupie sie jezy jak stanie sie na srodku boiska :) choc milanu kibice tez potrafia zrobic ladny kociol i mysle ze to raczej nie pzreszkodzi ale fakt milan nie jest napewno dobzre przygotowany do sezonu wygrana u siebie tylko 1-0 musi o czym swiadczyc , druzyny balkanskie na wplasnym boisku sa bardzo mocne i bym ich nie lekcewazyl pokazaly to zespoly rumunskie w ubieglych rozgrywkach PUEFA , milanowi pzrypominam ze wystraczy remis badz bramkowa przegrana powyzej 1-0 i sa w nastepnej rundzie :)
ad.2
walencja dostala na wyjezdzie z austryjakami 1-0 wiec austryjakom wystarczy remisik , walencja jeszcze nie ejst w prawdziwym rytmu meczowym bo grali dotad same sparingi i tylko ten jeden mecz pucharowy w Austrii, podczas leta raczej sie oslabili niz wzmocnili to minusik maly, Salzbug byl / jest liderem nie pamietam ale wiem ze graja w tej chwili w austrii najlepsza pileczke i sa w trakcie sezonu rozegrali te pare meczy juz i to w tym upatruje ich pzrewage a akze to ze awans do LM bylby ich wielkim sukcesem jak i takze wielkim sukcesem klubu i austryjackiej pilki
ad.3
osasuna podobnie jak walencja nie ejst jesczzce w rytmie meczowym a hamburg zdarzyl juz rozegrac 2 spotaknia w lidze co prawda nie wyszlo najlpeiej choc maja dobry zespol, dla himcow awans do LM bylby wielkim sukcesem bo Hamburg w historii swojego klubu nie swiecil sukcesow na arenie miedzynarodowej , a w LM nie wiem czy keidykolowiek gra a jak gral to dawno temu , w lidze im nie idzie moze czas zagrac dobrze na el LM ? u siebie 0-0 wiec teraz na wyjezdzie wystraczy bramkowy remis ale ja mysle ze moga sie pokusic o wygrana
o o to mi chodziło, nie ma co wprowadzać złej atmosfery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum