za duzo meczy wziełeś jak z takimi kursami trzeb było troche mniej i 3 kupony zrebić z 2 mysle ze Banfield moze zremisowac bo gram progresje na niego :) ale życze powodzenia
Taki kupon jeszcze mam:
America - Santos Laguna 1
Tecos - Pachuka 1x
San Lorenzo - Belgrano 1
Kurs 2,93 stawka: 20pln
Miałem się tym ewentualnie odbić.
_________________ Shit happens when you party naked.
No nie strasz. Ostatnie dwa mecze Dynamo pojechało aż lód parował, teraz widze ze kursy jeszcze spadają ... Te MVD ostatnio lubi remisować ale mam nadzieje że dzis tak nie bedzie, w koncu muszę się odbić
PS. Na forum macie problemy techniczne z dodawaniem avatarów - nie, obrazek jest prawidłowych rozmiarów 90x90-9KB
ale masz fart z Dynamo.... w 59:48(czyli na 12 sekund przed koncem meczu sedzia nie wiadomo za co odsyla hokeiste MVD na lawke kar i w 59:57( na 3 sekundy przed koncem meczy) Dynamo strzela bramke....
Rio Ave - Santa Clara 1x
Most - Zlin 1
Brno - Budziejowice 1
Lorca - Valladolid 2
Almeria - Alaves 1
Kurs: 14.35, stawka: 2pln, plan: wszystko wchodzi i w końcu morda mi się uśmiecha.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum