Memphis - Clevland 2 LeBron moze nie zagrać bo ma coś z plecami ale licze na fart
Houston - Clippers 1
Portland - Detroit 2
Orlando - Utah 2
Kurs: 5:32, stawka: 5pln, zakładana wygrana: 24pln, plan: wszystko wchodzi ...
_________________ Shit happens when you party naked.
Jezeli jest info ze LeBron moze nie zagrac i liczysz w tym meczu na fart to radzil bym nie grac tego typu albo zastapic go innym ktorego bedziesz pewien :) Dzis jest sporo meczy z NBA wiec mozna wybrac sobie inne ciekawe zdarzenie :)
Ciezko trafic jest 4 mecze z jednej ligi, znaczy z nba moze nie jest najgorzej ale generalnie nie polecam grania 4 typow z jednej ligi na jednym kuponie.
Witaj
Widze ze pech bo 1 zdarzenie nie wlazlo ale ja nigdy nie gram typow, w ktorych zespol ma duza przewage pkt a tak jest z Salzburgiem bo mistrza ma juz praktycznie zapewnionego..
I radze takie mecze na przyszlosc odpuszczac..
Bo w zasadzie unikam takich meczy, ale tak sobie pomyślałem, że skoro w 15 meczach 12 wtgrali, stracili ledwie chyba z 6 bramek u siebie to będą się chociaż starali zawodolić sponsora przynajmniej w meczach u siebie. Tym bardziej z taką Austrią, która ostatnie mecze na wyjeździe po dupie dostawała.
Cóż, mam jeszcze jeden kupon na roztrzygniecie którego czekam. Zobaczymy ...
_________________ Shit happens when you party naked.
Zmien taktyke jak wybierzesz 5-6 meczy dziel to na 2 kupony i bo widze, ze nie wchodzi ci 1 mecz zawsze..to wtedy wyjdziesz mniej wiecej na zero w najgorszym wypadku.
Ostatnio zauważyłem, że jak nie wpisze tutaj swoich obstawionych typów to wygrywam. Nie to żebym był jakiś przesądny ale coś w tym jest podejrzanego
Nic tam. Kupony rekreacyjne:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum