3 kupony i na każdym po 1 meczu nietrafionym.Szlak mnie zaraz trafi.Z tego wszystkiego puściłem kuponik na przełamanie w Expekt ale niemiałem czasu by go wstawić więc dam fotke dopiero teraz
_________________ Nie trzeba być muzykiem żeby przegrać całe życie
a jakies analizki do mlb? bo rowniez troche sie tym interesuje a z forum za bardzo nikt w to nie gra, po za peresem chyba.
Astros musza w koncu wygrac.. wczoraj dali ciala na maxa.
Sevilla zgodnie z planem i mozna było przypuszczeć że bedą chcieli awansować bez dogrywki zeby nietracić niepotrzebnie sił i nerwów
Werder no cóż zapowiadało sie nieżle nawet po czerwonej kartce była szansa na wygranie meczu(na awans chyba raczej nie) ale było 2 "bohaterów" bramkarz i pracownik drukarni
Otwiera sie niesamowita okazja załapania się do europejskich pucharów dla Reading.Beniaminek wygrał u siebie aż 11 spotkań!(bilans u siebie 11-2-5).Przeciwnik-Watford wrecz przeciwnie(wyjazd 1-4-13) i pewna już degradacja piętro nizej.
Do składu Reading waraca Leroy Lita i Steve Sidwell,kontuzja wyklucza z gry Graeme Murty i Glena Little'a
Natomiast w drużynie Watford niezagrają Clarke'a Carlisle'a,Jay'a DeMerita a niewiadomo co z Jordanem Stewartem i Gavina Mahona
Stuttgart vs Mainz - 1 1.42
Pozostały 3 kolejki do końca i jakże odmienne cele przed obiema drużynami.Stuttgard gra o mistrzoswo Niemiec i ma do rozegrania 2 mecze u siebie(Mainz i Cottbus) i jeden wyjazd(Bochum) 3 mecze 9 pkt do zdobycia i spore szanse na pierwsze od 15 lat mistrzostwo Niemiec.
Mainz 6 ostatnich meczy to 5 porażek i 1 remis chluby im nie przynosi i niestety są kandydatem do spadku
Stuttgard zagra bez Mario Gomeza i Jose Ikenga oraz Arthura Etienne Boka
W Mainz niezagra bramkarz Dimo Wache
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum