Takie oto 2 kuponiki planuję na sobotkę. Może nie są zbyt twórcze, ale to dopiero początek sezonu i trzeba raczej bardziej po pewniakach walić, szczególnie, że mają dość łatwe mecze.
Witam na forum. A co do samych typow to 1 kuponik mam andzieje ze wejdzie bo sam to zagrałem. Obawiam sie troche Schalke ze moze pasc remis ale mam nadzieje ze bedzie ok.
Drugi kuponik mysłe ze tez wejdzie. legia musi zdobyć komplet pkt przed wlasną publicznościa. Bayer raczej tez powinien wygrac ale gra z beniaminkiem i nie wiadomo co pokaza goscie z Aachen.
No i kapa :( Schalke i HSV zremisowało u siebie. Przeczucie rzeczywiście mówiło, że coś z tych 2 nie wejdzie. Jak się okazało miało to małe znaczenie bo nie weszły oba i jedyne dobre przeczucie jakie miałem to umieszczenie tego na 1 kuponie:) Oby Legia weszła to chociarz zwróci się forsa :)
W 1 kolejkach nowego sezonu zazwyczaj padaja niespodzianki..nie obyło sie i w tym roku.. Legia powinna sobie dzisiaj proadzic..zycze powodzenia.
Pozdro
I - 5zl
15:00 Arsenal ? - ? Aston Villa 1
Manchester United-Fulham FC 1 1,30 1
Chelsea FC-Manchester City 1 1,24 1
Ajax Amsterdam-RKC Waalwijk 1 1,25 1
18:00 Olympiakos - : - Xanthi 1
Kupon 3:
Łotwa-Islandia 1x 1.30
Wyspy Owcze-Litwa 2 1.25
Serbia - Belgia 1x 1.15
Rosja - Izrael 1x 1.08
kurs 2.01 stawka 2j
W 3 kuponie chciałem postawić Mołdawia-Bośnia i Hercegowina x2, ale nie mam takiej opcji w Betway, a poza tym te 2 typy wydają mi się jakieś pewniejsze niż ten jeden, więc niech tak już zostanie.
Wnioski są takie. Remis Danii rzeczywiście był sporą niespodzianką. Przegrana Irlandii też jest, ale nie aż taką. Już wcześniej zauważyłem, że ta drużyna gra dość dziwnie. To coś pomiędzy Anglią, a Irlandią Północną. Taka słabsza Szkocja. Lepiej na nią za dużo nie stawiać bo w zasadzie nie wiadomo w jakiej jest dyspozycji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum