Witam wszystkich serdecznie jestem tutaj pierwszy raz :)
WIem ze z kuponu 1 prawie wszystkie mecze sie juz odbyly ale chcialem pokazac jak dzisiaj zagralem :)
1) Kupon
Legia -G.lecza -1 (1.25)
Lille-Lorient-1 (1.57)
Villarreal-Levante-1 (1.64)
Chelsea-Portsmouth -1 (1.3)
AKO-4.17
stawka 3zł EWK -11,25
2) kupon NHl
BOston-Buffalo -2 (2.09)
Atlanta-Florida -1 (2)
phoenis-dallas -2 (2.09)
AKo-8.74
Stawka 3zł
max wygrana 23.60
Ostatnio zmieniony przez Pi0trek 2006-11-29, 00:01, w całości zmieniany 2 razy
Witam na forum i zycze powodzenia w typowaniu
Gratuluje 1 kuponiku..
A co do kuponika z NHl bedzie bardzo ciezko abys trafil 3 spotkania..najlepiej hokej NHL grac singlami bo tutaj duzo niespodzianek i kazde rozstrzygniecie jest zawsze mozliwe.. Buffalo ma dluga serie wiec moze byc roznie ale mysle ze x2 wejdzie a pozostałe 2 nie wiem
Dzisiaj gramy tak :)
kupon 1)
NFL
ATLANTA-PITTSBURGH-2 (1.76)
BUFFALO-N.ENGL.-2 (1.50)
AKo 2.64 Stawka 3zł Max wygrana okolo 7zł :)
Kupon 2)
Reading - Arsenal-2 (1.59)
TOTTENHAM-WEST HAM-1 (1.78)
AC MILAN-PALERMO -1 (1.44)
Ako 4.0 Stawka 2zł EwK okolo 8zł
Graty za kuponik NHL bo sztuka jest trafic 3 meczyki w tym sporcie na jednym kuponie
Co do kuponiku z pilki to Reading jest grozne u siebie ale jesli Arsenal zagra na swoim normalnym poziomie to wygra..Totenham troche osłabione bedzie w tym meczu z tego co wiem i zabraknie : Kinga , Zokory, Tainio i Malbronque..
Milan to troche niewiadomo bo ostatnio nie sa w formie ale musza gonic czolowke jesli chca zagrac w LM w przyszlym roku..
Chyba pomylka tam jest iz agrales everton bo AKO na to wskazuje..everton i arsenal pewnie zagraja wieloma zawodnikami rezerowymi (zawsze tak jest w pierwszych rundach pucharu) i roznie moze byc..ogolnie zawsze odradzam obstawiania gier pucharowych bo niektore zespoyl odpuszczaja te rozgrywki..
A co do NHL to bardzo ciekawy mi sie wydaje typ na Calgary i uwazam ze jest dosc prawdopodobnym typem..w pozostałych dwoch sklanialbym sie bardziej na Ottawe i New Jersey ale w NHL wszytsko jest mozliwe...
Powodzenia
3)Teraz NHl na nocke :)
Calagary-Phoenix-1
Pittsb.-N.jersey-2
Toronto-Ottawa-1
Ako-8.66
stawka -2zł
EWK-15.60
ehh ale i tak 1.50zł na + z dzisiejszego dnia :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum