AEK Ateny - Anderlecht 2 3.50
AEk 1x.. Anderlecht dostaje oklep w Lm od kilku sezonach wiec bardzooo wątpie zeby wygrali na wyjezdzie na trudnym terenie w Grecji.
Celtic - FC Kopenhaga 1 1.60
Nie ruszałbym tego poniewaz Duńczycy na wyjazdach spisuja sie bardzo dobrze i mogą zrobić niespodzianke a Celtic w tym sezonie nie zachwyca według mnie, ale nie wykluczam ze typ wejdzie.
CSKA Moskwa - Hamburger SV 2 2.90
Dla mnie NO BET, chociaz roli faworyta tego meczu bym upatrywał Rosjan .
Real Madryt - Dynamo Kijow 1 1.30
Po takim kursie nie warto według mnie bo te dziadki z Realu nie wiadomo co odwala.
Steaua Bukareszt - Lyon 2 2.00
Bardzo trudny mecz..Steaua bardzo mocna u siebie widzialem ich kilka mecze sa bardzo dobrzy technicznie i wybiegani ale Lyon tez stac na bardzo wiele..dla mnie NO BET
Spartak M. - Sporting L. 2 3.10
Ten typ ma szanse powodzenia.
Brema - Barcelona x2 1.30
Myśle ze barca wywiezie jakies pkt z Bremy.
Lewski - Chelsea 2 1.50
TAk chelsea to wygra.
Liverpool - Galatasaray 1 1.50
Liverpool powinien sobie poradzic na swoim terenie, wedlug mnie wchodzi.
Jesli chcesz grac te mecze to napewno nie na 1 kuponie bo jest 0,01% szans na wejscie tego całego kuponu.
Pozdro
Witam na forum,
ja nie polecam gry tylu meczy na jednym kuponie, poprotu nie ma szans na wejscie, to tak jak wygrac w totolotka :)
AEK Ateny - Anderlecht
Anderlecht akurat w tym sezonie jest najmocniejszy ( na przestrzeni paru lat ) i faworyci moga pogubic punkty. W kazdym razie jak juz mialbym obstawiac to 1x ( podroz, klimat, greccy kibice )
Celtic - FC Kopenhaga 1
Celtic jest do bani, ale pewnie wygraja. Kopenhaga przypomne wygrala na wyjezdzie 2:0 z Ajaxem i awansowala do LM :)
CSKA Moskwa - Hamburger SV
CSKA sprzedawczyki a HSV gra w kratke, z Arsenalem zagrali niezle spotkanie w 10' ale rosjanie sa mocni glownie u siebie ( zimno, boisko do .... , i takie tam :) ) dla mnie nobet.
Real Madryt - Dynamo Kijow 1 1.30
Jak chca wyjsc z grupy to musza wygrywac u siebie. Dadza rade
Steaua Bukareszt - Lyon 1x
Dla mnie rumuni to bardzo mocny zespol i jakbym mial stawiac to 1x. Lyon moze sobie odpuscic ten mecz i zagrac na remis, a rumuni to bardzo baaaaardzo dobry zespol :)
Spartak M. - Sporting L. 1x
Widzialem ostatni mecz Sportingu u siebie... paralitycy ze glowa mala, tam graja gracze ktorzy maja 20 lat. Co roku sa roszady w skladzie, nie warto na nich stawiac. A rosjanie jak chca zdobywac ptk to tylko u siebie. Z bayernem zagrali do 45 bardzo niezle spotkanie
Brema - Barcelona 2
Tutaj nawet 2 bym sie pokusil, ale zeby nie byc lapczywym to x2 :) ( rok temu barca zerowym nakladem sil wygrala 2:0 z werderem na wyjezdzie, tez w grupie, a teraz barca jeszcze mocniejsza ) ale to sport i wszystko sie moze zdarzyc:P
Lewski - Chelsea 2
Wejdzie, Chelsea jak bedzie mialo awans z grupy to se odpusci dopiero wtedy :)
Liverpool - Galatasaray 1 1.50
Powinno wejsc, ale Liverpool tak jak i Arsenal to dla mnie zespoly ktore odpuszczam grajac.. herezje zbyt czesto odwalaja ;]
Arsenal - FC Porto
Wejdzie bez wiekszych problemow :P
Benfica - Manch.Utd.
dla mnie no bet :P
Lille - Milan
Lille bardzo mocne jest, wszystko moze sie zdarzyc w tym meczu.
Bordeaux - PSV
Bordeaux jest bez formy ostatnio, a PSV to nie ten sam zespol co rok temu, moze remisik
Inter M. - Bayern M.
Ostatnie 2 mecze Interu zniechecily mnie do stawiania na nich.. ale graja u siebie i musza szukac ptk to mozliwe ze wygraja 1x
Valencia - Roma
cieezki mecz do wytypowania, mocne dwie ekipy, jak juz bym stawial to za malo i remis
Szachtar D. - Olympiakos
Jak w szachtarze zagra Martuzalem to wygraja
Bo jak ci wejdzie kurs około 3.5 założmy i wydarzenie z kursem 1.25 ( na podbitke ) nie wejdzie to poprostu jest masakra :) juz tak kilka razy mialem i ja osobiscie gram wydarzenia z wysokim kursem jako single. Ale to tylko moje zdanie :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum