Typ na pierwszy rzut oka wydaje sie byc ok, detroir jest zdecydowanym faworytem jednak spojrzmy ze wygrali 8 meczy z rzedu.. kiedys musi sie skonczyc seria, czy dzis to niekoniecznie. Pitcher jednak lepszy po stronie Detroit zdecydowanie jednak jego staty przeciwko uderzjacym Mariners sa przecietne:
vs Nate Robertson
Player AB H HR BB SO AVG
Guillen 7 4 1 0 0 .571
Betancourt 8 4 0 0 0 .500
Broussard 4 2 0 2 1 .500
Vidro 2 1 0 0 0 .500
Sexson 11 4 1 1 3 .364
Cha Seung Baek w Seattle to zadne nazwisko, nie znam go w ogole, raczej nie pokaze nic dobrego i mysle ze minimalnie 5 runow dzis przepusci, nie wiem jak Robertson sie spisze.. Wedlug mnie duze szanse ze ten mecz wejdzie, Tigers duze lepsi sa, graja u siebie, sa w formie i powinni spokojnie wygrac.
Niewatpliwie najbardziej podobaja mi sie tutaj soxy na dzis, sam je umieszcze pewnie gdzies, jakis singielek :) zastanawiam sie tylko czy runline -1.5 czy na czysto. W kazdym razie tez sadze ze dzis wygraja z KC ktore wczoraj o ile dobrze pamietam srogo dostali od Oakland 17:3 :D Miejmy nadzieje ze tutaj po prostu nie bedzie niespodzianki.
Co do Arizony to sa faworytem ze wzgledu na pitchera, Webb zawsze dobrze gral przeciwko Astros, ciekawe jak bedzie dzis.. jednak jesli mu nie wyjdzie to nie bedzie moim zdaniem latwo bo Chris Sampson moze dzis naprawde niezle zagrac, nie jest to slaby zawodnik, mial problemy z kontuzjami itp ale stac go na naprawde dobry wystep, do tego gra u siebie. Dla mnie underek tutaj :)
Pierwsze 2 typy Na Bełchatów i Zagłebie dobre. Realu bym nie grał a Sevilla moze byc zmeczona po wczorajszym meczu, ktory zakonczyl sie dopiero w rzutach karnych wiec tez bym tego nie gral..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum