Na poczatek typek
Zilina - Spartak Trnava 1 1.75 Betgun
stwka 4j
Zlina w przerwie letniej utrzymala stary sklad oraz troszke go wzmocnila natomiast Trnava sie oslabila i jest bez formy. Ostatnio poniosla 2 porazki na azerskim Karvanem co jest poprostu wstydem..Atmosfera w klubie jest bardzo zla a kibice odwracaja sie od zespolu. Dodatkowo nie zagra 2 podstawowych obroncow i kapitan Trnavy
M.Schumacher - zwycięzca GP - Niemcy 1 1,40
G.Fisichella - miejsce : 1-8 GP - Niemcy 1 1,22
F.Massa - sklasyfikowany/niesklasyfikowany GP - Niemcy 1 1,12
AKO 1.91
stawka 6j
Betgun
Ferrari ma najszybsze bolidy..a tor ma kilka dlugich prostych. Mam nadzieje tylko ze nie bedzie padało bo wtedy byłby duzy problem.Fisichella pewnie zostanie wyprzedzony przez Alonso ale jesli dojedzie do mety to w 8 bedzie :)Ferrari ma dobre bolidy wiec Massa powinien dojechac.
M.Schumacher - zwycięzca GP - Niemcy 1 1,40
G.Fisichella - miejsce : 1-8 GP - Niemcy 1 1,22
F.Massa - sklasyfikowany/niesklasyfikowany GP - Niemcy 1 1,12
AKO 1.91
stawka 6j
wygrana 11,46j
Co tu dużo mówić Polonia aby walczyc o medale musi wejść do grupy mistrzowskiej, w ktorej znajda sie 4 najlepsze ekipy w Polsce i miedzy nimi rozstrzygnie sie walka o medale.
Mam nadzieje ze zuzliki z Bydgoszczy sie postaraja i mnie nie zawioda :)
Polonia Bydgoszcz - Atlas Wroclaw 1 1.90
stawka 5 j
wygrana: 9,5 j YE$$$$$
Co tu dużo mówić Polonia aby walczyc o medale musi wejść do grupy mistrzowskiej, w ktorej znajda sie 4 najlepsze ekipy w Polsce i miedzy nimi rozstrzygnie sie walka o medale.
stwka 4j
wygrana 7j
Zlina w przerwie letniej utrzymala stary sklad oraz troszke go wzmocnila natomiast Trnava sie oslabila i jest bez formy. Ostatnio poniosla 2 porazki na azerskim Karvanem co jest poprostu wstydem..Atmosfera w klubie jest bardzo zla a kibice odwracaja sie od zespolu. Dodatkowo nie zagra 2 podstawowych obroncow i kapitan Trnavy
Polonia Bydgoszcz - Atlas Wroclaw 1 1.90
stawka 5 j
wygrana: 9,5 j YE$$$$$
LASK jest faworytem do awansu i powinien wygraną wejść w nowy sezon.Srebotnik w niezłej formie niedawno ograła swoją dzisiejszą rywalke 6:2 6:1 i dzisiaj także powinna sobie poradzić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum