Japan-Poland 2 1,27
Bray Wanderers-Derry City 2 1,65
Torpedo Moscow-Dinamo Moscow 1x 1,46
AKO 3.06 Betgun
stawka 1j
Polska musi wygrać obydwa mecze z Japonia aby myśleć o finałowej fazie LŚ. Troche sie obawiam 1 meczu poniewaz wystepuje tam duża różnica czasu z Europa ale mam nadzieje ze wygramy. Derry aby mysleć o mistrzostwie musi wygrywać takie mecze jak ten dzisiejszy. Torpedo nieźle sie spisuje u siebie i powinno wygrać lub zremisować(wydaje mi się ze bedzie x ale podpieram dla pewności).Ostatnio nawet zremisowali z mistrzem Rosji CSKA Moskwa i oby coś Grzesiu Piechna ustzrelił ! :)
Na dzisiaj takie 2 kuponiki :
Fenerbahce-Kayseri Erciyesspor 1 1,20
Anderlecht Brussels RSC-Germinal Beerschot Antwerp 1 1,28
FC Basel-Grasshoppers Zurich 1 1,80
AKO 2.76 Betgun
stawka 1,5j
Ten kuponik to moim zdaniem 3 najwięksi faworyci na dzisiaj i moim zdaniem wszyscy wygrają. Dzisiaj bardzo dużo ludzi gra te typy a ja nie lubie stawiać tak jak wszysyc bo wtedy nie wchodzi ale cóż zobaczymy :)
Fenerbache niesamowicie silna drużyna jak na tureckie warunki a tymbardziej rgając u siebie nie powinny mieć zadnych kłopotów. Anderlecht juz w 1 kolejce pokazał na co ich stać przegrywali na wyjezdzie 2:1 i grając w 10 (czerwona kartka) zdołali wycignąć na 2:4...BAsel ostatnio straciło pkt na wyjeździe i musza mecze u siebie wygrywać jeśli chcą zdobyć mistrza :)
2 kuponik:
Auxerre AJ-Valenciennes US 1 1,62
Zaglebie Sosnowiec-Miedz Legnica 1 1,45
AKO 2,35
Stawka 1,5j Betgun
Tutaj antomiast Auxerre dzisiaj rga u siebie z beniaminkiem, który na dzisiejszy mecz przyjeżdza w duzym oslabieniu wiec druzyna gospodarzy dzisiaj powinna wygrać skromnie ale wygrać. Zagłebie musi antomiast zmazać plame z meczu wyjazdowego z Piastem Gliwice gdzie polegi 4:0. Miedz niespodziewanie awansowala do 2 ligi i nie wzmocniła zvytnio składu dlatego dzisiaj wygra Zagłebie :)
Fenerbahce-Kayseri Erciyesspor 1 1,20
Anderlecht Brussels RSC-Germinal Beerschot Antwerp 1 1,28
FC Basel-Grasshoppers Zurich 1 1,80 w 10 min gry stracili 3 bramki ..extra
AKO 2.76 Betgun
stawka 1,5j
Cytat
Auxerre AJ-Valenciennes US 1 1,62 stare lisy a tracą bramke do szatni...
Zaglebie Sosnowiec-Miedz Legnica 1 1,45
AKO 2,35
Stawka 1,5j Betgun
Dzisiaj bardzo pechowo..reszta kuponów które grałem a nie podałem na forum weszła i duży plus..ale to nie zmienia faktu ze tutaj pechowo po 1 zdarzeniu ehh..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum